Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Delil toplamıştır bu zamana kadar bence

Günaydın. Rüyamda, tüm dişlerimin avcumun içine döküldüğünü gördüm. Bu rüyayı heryıl en az1 kez görüyorum. Her gördüğümde de çok etkileniyorum. Dişlerimi de anormal büyük görüyorum. Bu ruh haliyle, hayvanat bahçesi gezmeye gidiyoruz, bu saatte. Gülün,eğlenin ama en çok çay için benim için

Bu aşırı sosyal koca olayı benim de başımın belası. İlk eşim mağara adamıydı sıfır sosyal...ikincisi sosyal ötesi sosyal...bi ortası yok muydu Allah'ım dedigim çok olmuştur.
Neymiş insanları kadın erkek diye ayırt etmezmiş. Cicim aynen senin gibi düşünüyorum ben de. Sadece erkek değil kadınlar da mesafesini korumalı. Eşim kız meslek lisesinde çalışıyor bizimki aşırı sevecen, esprili, hoşsohbet biri...kızların etrafında nasıl pervane olduğunu bir hayal et...ben içten içe kudursam da renk vermiyorum ama suratım asılıyor gene ... Babası yaşındayım ben dese de disi panterligim tutuyor nasılsa...

Bu arada bütün herkese mutlu pazarlar. @fenomen yurt dışına tatile mi gittin? Eğitim amaçlı mi yoksa? Hoş geldin

Günaydın kertenkelelerim. Bugün seksü geyşa evde pek giremeyeceğim bildiğiniz gibi. O uyanmadan size kaçayım acık dedim
Ben semi etiketlemiştim kuzum görmedin mi?
Aaaa görmemişimmmm, nasıl görmedimmm
Vefalı limonsuzum benim ya
Oyy kuzum hayır olsun. Eşim de dediğin gibi her sene bu rüyayı görür. Başta çok korkmuştuk anlamına kötü derler ama baktık hiçbirşey olmuyor hatta güzel şeyler oluyor demekki kötü değil dedik.
Sıkma canını bence iyi bile anlamı olan bir rüya.
Kesinlikle katılıyorum elhanım. Yetişme şekilleri de etkili bence. Eşimin sülalede herkes kız erkek ayrımı yapmadan aynı sosyallikle davranır insanlara. Aslında güzel birşey ama bana ters geliyor. Bende adamın esprili fazla candan tavırlarına aşık oldum. Ben olduysam başkası da olabilir demektir. Böyle konuşunca geri kafalı gibi duruyorum belki ama benim kıskanç yapıma uymuyor.
Kız meslek liseleri de tehlikelidir. Mesafeyi iyi koyması lazım elhanım.
düğün bulaşıklarinin hepsini bana yikatiyolar nerde kadin dayanişmasi
Çekirdekle boğ hepsini

Günaydın hanımlar. Kitap okuyordum en heyecanlı yerindeydim. Eşimin de telefonu bozulmuş benimkinden oyun oynuyordu gece çok giremedim. Sonra sizdim kaldım zaten neler yaptınız bakalım epey konuşulmuş benden sonra sizi gidi sizi. O değil de konu Seren Serengil'e nerden geldi ay

Seni unutabilmem mümkün mü zaten
Bu arada Seren Serengil bebeğini kaybetmiş,dün o kadar muhabbetini yaptık bu sabah bu haberi görünce çok üzüldüm
C Cay6 Nego Amecey D e f n e
Psikolojik Deliii
Ya çok üzüldüm. Neden düşmüş ki
Günaydın tatlım

Günaydın hizuşum ♥
Bende anlamadım vallahi bu pıtırcıklae getirdi dün akşam konuyu seren serengile
Hatta ben bırakın seren serengili bana üzülün kocam ortada yok bile dedim ama dinlemediler ille de seren ille de seren
Hangi kitabı okuyorsun hizuşum?
Nego um sende kitap okuyordun hangi kitabı okuyorsun?
Bende sürekli seni rüyamda gördüm düşün uyandım uyudum yine gördüm..
Şuan tır geçmiş gibiyim..
Aaaaa hayır olsun nasıl gördün
Seni unutabilmem mümkün mü zaten

Ya çok üzüldüm. Neden düşmüş ki

Günaydın tatlım ☺
Günaydın limonsuzum
Yaşadığı stres ve üzüntülerden sanırım. Kanaması olmuş ve düşmüş. Bende İnstagramda gördüm.
Pek takip etmem canım magazini bilmiyorum konusunu. bebeği derken büyükmüydü haftası?
6 haftalıkmış defnem.
Aaa ciddi miii ya benim biseyden haberim yok ya uzuldum cok bebek kaybi yasadi nolursa olsn zor bi durum
Aynen kuzum bende İnstagramda gördüm. Üzüldüm ya vallahi bu tip haberler beni etkiliyor. Bide dün konuşunca üstüne geldi resmen.

Magazini calkaliyor demek ki beybicim TV açarsak cizgifilm özleriz. Haşmetli pattisim izin verirse belgesel, film veya masterchef bunlar genelde pattis uyuduktan sonra. Uyaniksa ve isteğidi şeyi acmazsam söyle bakıp cizgifilm aç der böcek
Notre Dame'nin Kamburu kitap. Öğrencilere ödev vermiştim zamanında. Filmiyle kitabını karşılaştırın diye. Sonra katedral yandı. Ben tamamını okumamıştım bir türlü. Okuyayım dedim

Hatırlamıyorum

Çok üzüldüm ya. Benim ilk bebeğim de 6 hafalıkken düşmüştü
Allah sabır versin. Onun daha önce de kayıpları vardı

Bu rüya bana taktı

Canım Bircan Yıldırım--Hayat Cesurlara Torpil Geçer. Epey oldu okumaya başlayalı, terapi kitabu bir nevi, altını çize çize yavaş okuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…