- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.601
Delil toplamıştır bu zamana kadar benceSeren bazı şeyleri haketti aslında ,. Başkalarının hayatına b.k atana kadar kendi hayatına bakicakti..
Şimdi ettiklerini biçiyor,
En igrenci de ne olursa olsun o kadar zaman gecirdigin insani ortalığa sacmicaksin. Yaşar hapse girecek deyip duruyordu, ki bu zamana kadar niye sustun..
Bu aşırı sosyal koca olayı benim de başımın belası.6 yaş çok sayılmaz hizuşum ben kendimden 8 yaş büyük bir hödük ile nişan atarak nikah masasından döndüm. 8 yaş çoktu ama. Hayatımın beynimin çalışmadığı bir dönemiydi
Senin eşin güvenilir biri hizuşum çok belli. Tertemiz adam maşallah.
Benimki de güvenilirdir ama samimiyet ayarında sıkıntısı var. Benden önce hep en yakın arkadaşları kızlardı. Ortamda kız erkek farketmez herkese eşit samimi davranır. Bana ters geliyor kızla erkeğe aynı samimiyeti uygulaması. İstemiyorum.
Benden sonra kendisine çeki düzen verdi ama aşırı sosyal biri. Ben o ofisteki kız ile de arasına mesafe koymasını istedim. Koyuyorum dedi ama enseye şaplak moduna gelmişler tesadüfen yakaladım. Kız da kötü niyetli değil beni çok severdi. Ama ciddi problemler yaşadım eşimle o dönemlerde bu gibi sebeplerle.
düğün bulaşıklarinin hepsini bana yikatiyolar nerde kadin dayanişmasiNe oliyir ordaa
Aaaa görmemişimmmm, nasıl görmedimmmBen semi etiketlemiştim kuzum görmedin mi?
Oyy kuzum hayır olsun. Eşim de dediğin gibi her sene bu rüyayı görür. Başta çok korkmuştuk anlamına kötü derler ama baktık hiçbirşey olmuyor hatta güzel şeyler oluyor demekki kötü değil dedik.Günaydın. Rüyamda, tüm dişlerimin avcumun içine döküldüğünü gördüm. Bu rüyayı heryıl en az1 kez görüyorum. Her gördüğümde de çok etkileniyorum. Dişlerimi de anormal büyük görüyorum. Bu ruh haliyle, hayvanat bahçesi gezmeye gidiyoruz, bu saatte. Gülün,eğlenin ama en çok çay için benim içinEki Görüntüle 2303338
Kesinlikle katılıyorum elhanım. Yetişme şekilleri de etkili bence. Eşimin sülalede herkes kız erkek ayrımı yapmadan aynı sosyallikle davranır insanlara. Aslında güzel birşey ama bana ters geliyor. Bende adamın esprili fazla candan tavırlarına aşık oldum. Ben olduysam başkası da olabilir demektir. Böyle konuşunca geri kafalı gibi duruyorum belki ama benim kıskanç yapıma uymuyor.Bu aşırı sosyal koca olayı benim de başımın belası.İlk eşim mağara adamıydı sıfır sosyal...ikincisi sosyal ötesi sosyal...bi ortası yok muydu Allah'ım dedigim çok olmuştur.
Neymiş insanları kadın erkek diye ayırt etmezmiş. Cicim aynen senin gibi düşünüyorum ben de. Sadece erkek değil kadınlar da mesafesini korumalı. Eşim kız meslek lisesinde çalışıyor bizimki aşırı sevecen, esprili, hoşsohbet biri...kızların etrafında nasıl pervane olduğunu bir hayal et...ben içten içe kudursam da renk vermiyorum ama suratım asılıyor gene ... Babası yaşındayım ben dese de disi panterligim tutuyor nasılsa...
Bu arada bütün herkese mutlu pazarlar. @fenomen yurt dışına tatile mi gittin? Eğitim amaçlı mi yoksa? Hoş geldin
Çekirdekle boğ hepsinidüğün bulaşıklarinin hepsini bana yikatiyolar nerde kadin dayanişmasi
Seni unutabilmem mümkün mü zatenGünaydın kertenkelelerim. Bugün seksü geyşa evde pek giremeyeceğim bildiğiniz gibi. O uyanmadan size kaçayım acık dedim
Aaaa görmemişimmmm, nasıl görmedimmm
Vefalı limonsuzum benim ya
Oyy kuzum hayır olsun. Eşim de dediğin gibi her sene bu rüyayı görür. Başta çok korkmuştuk anlamına kötü derler ama baktık hiçbirşey olmuyor hatta güzel şeyler oluyor demekki kötü değil dedik.
Sıkma canını bence iyi bile anlamı olan bir rüya. ♥
Kesinlikle katılıyorum elhanım. Yetişme şekilleri de etkili bence. Eşimin sülalede herkes kız erkek ayrımı yapmadan aynı sosyallikle davranır insanlara. Aslında güzel birşey ama bana ters geliyor. Bende adamın esprili fazla candan tavırlarına aşık oldum. Ben olduysam başkası da olabilir demektir. Böyle konuşunca geri kafalı gibi duruyorum belki ama benim kıskanç yapıma uymuyor.
Kız meslek liseleri de tehlikelidir. Mesafeyi iyi koyması lazım elhanım.
Çekirdekle boğ hepsini
Ya çok üzüldüm. Neden düşmüş ki
Günaydın tatlımGünaydın hanımlar. Kitap okuyordum en heyecanlı yerindeydim. Eşimin de telefonu bozulmuş benimkinden oyun oynuyordu gece çok giremedim. Sonra sizdim kaldım zatenneler yaptınız bakalım epey konuşulmuş benden sonra sizi gidi sizi. O değil de konu Seren Serengil'e nerden geldi ay
Günaydın hizuşum ♥Günaydın hanımlar. Kitap okuyordum en heyecanlı yerindeydim. Eşimin de telefonu bozulmuş benimkinden oyun oynuyordu gece çok giremedim. Sonra sizdim kaldım zatenneler yaptınız bakalım epey konuşulmuş benden sonra sizi gidi sizi. O değil de konu Seren Serengil'e nerden geldi ay
Aaaaa hayır olsun nasıl gördünBende sürekli seni rüyamda gördümdüşün uyandım uyudum yine gördüm..
Şuan tır geçmiş gibiyim..
Günaydın limonsuzumSeni unutabilmem mümkün mü zaten
Ya çok üzüldüm. Neden düşmüş ki
Günaydın tatlım ☺
6 haftalıkmış defnem.Pek takip etmem canım magazini bilmiyorum konusunu. bebeği derken büyükmüydü haftası?
Aynen kuzum bende İnstagramda gördüm. Üzüldüm ya vallahi bu tip haberler beni etkiliyor. Bide dün konuşunca üstüne geldi resmen.Aaa ciddi miii ya benim biseyden haberim yok ya uzuldum cok bebek kaybi yasadi nolursa olsn zor bi durum
Magazini calkaliyor demek kiGünaydın hizuşum ♥
Bende anlamadım vallahi bu pıtırcıklae getirdi dün akşam konuyu seren serengile
Hatta ben bırakın seren serengili bana üzülün kocam ortada yok bile dedim ama dinlemediler ille de seren ille de seren
Hangi kitabı okuyorsun hizuşum?
HatırlamıyorumGünaydın hizuşum ♥
Hatta ben bırakın seren serengili bana üzülün kocam ortada yok bile dedim ama dinlemediler ille de seren ille de seren
Nego um sende kitap okuyordun hangi kitabı okuyorsun?
Aaaaa hayır olsun nasıl gördün
Günaydın limonsuzum
Yaşadığı stres ve üzüntülerden sanırım. Kanaması olmuş ve düşmüş. Bende İnstagramda gördüm.
6 haftalıkmış defnem.
Aynen kuzum bende İnstagramda gördüm. Üzüldüm ya vallahi bu tip haberler beni etkiliyor. Bide dün konuşunca üstüne geldi resmen.
Çok üzüldüm ya. Benim ilk bebeğim de 6 hafalıkken düşmüştüGünaydın hizuşum ♥
Günaydın limonsuzum
Yaşadığı stres ve üzüntülerden sanırım. Kanaması olmuş ve düşmüş. Bende İnstagramda gördüm.
6 haftalıkmış defnem.
Aynen kuzum bende İnstagramda gördüm. Üzüldüm ya vallahi bu tip haberler beni etkiliyor. Bide dün konuşunca üstüne geldi resmen.
Bu rüya bana taktıGünaydın kertenkelelerim. Bugün seksü geyşa evde pek giremeyeceğim bildiğiniz gibi. O uyanmadan size kaçayım acık dedim
Aaaa görmemişimmmm, nasıl görmedimmm
Vefalı limonsuzum benim ya
Oyy kuzum hayır olsun. Eşim de dediğin gibi her sene bu rüyayı görür. Başta çok korkmuştuk anlamına kötü derler ama baktık hiçbirşey olmuyor hatta güzel şeyler oluyor demekki kötü değil dedik.
Sıkma canını bence iyi bile anlamı olan bir rüya. ♥
Kesinlikle katılıyorum elhanım. Yetişme şekilleri de etkili bence. Eşimin sülalede herkes kız erkek ayrımı yapmadan aynı sosyallikle davranır insanlara. Aslında güzel birşey ama bana ters geliyor. Bende adamın esprili fazla candan tavırlarına aşık oldum. Ben olduysam başkası da olabilir demektir. Böyle konuşunca geri kafalı gibi duruyorum belki ama benim kıskanç yapıma uymuyor.
Kız meslek liseleri de tehlikelidir. Mesafeyi iyi koyması lazım elhanım.
Çekirdekle boğ hepsini
Sırf bebek sahibi olmak için doğuranları doğru bulmuyorum. Babasıyla düşman olan bir anne, bebeğini huzurlave olması gerektiği gibi büyütemez. Sürekli doldurulur. Sağlık olsun
Canım Bircan Yıldırım--Hayat Cesurlara Torpil Geçer. Epey oldu okumaya başlayalı, terapi kitabu bir nevi, altını çize çize yavaş okuyorumGünaydın hizuşum ♥
Günaydın limonsuzum
6 haftalıkmış defnem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?