Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bileyim ya filmleri iğrenç...
Mide bulandırıcı falan..

Ben Tolga çevik ona gülüyorum , ama sadece ben
Yaaa tolga çevik adamım ya.
Her akşam arkadaşım hoşgeldin açıyoruz internetten izliyoruz. Bayılıyorum o adama bayılıyorum. Mizah anlayışı ve erötüklüğünde kendimi buluyorum adeta
Oğuzhan Uğur bir de..
Çok severim.

Yavrumun etiketleri çıksa bide
Nego bak görecekmişsin nasıl çalışıyormuş limonsuzun msjı na bak
ya sen benim mesajımı mı düzelttin gelde sevme seni madonnam

Şimdi sevinsem mi üzülsem mi, benim gazımla kalkmayıp cicinin gazıyla kalktın, bilmiyorum sanırım kırıldım
[/QUOTE]
Ay yok canını yidiğim olur mu senin gazla sabah kalkmıştım zaten cicimin ki ekstra oldu

Arkadaşım hoş geldin çok izlerdim önceden

oğuzhanıda eşim çok sever ben pek ısınamadım çok hızlıı konuşuyo nefesini tutar gibi asdsad

TV8 de veriyorlar bazen denk gelirsem izliyorum.. tek ben gülüyorum ama olsun yine de güzel

ya sen benim mesajımı mı düzelttin☺ gelde sevme seni madonnam

Şimdi sevinsem mi üzülsem mi, benim gazımla kalkmayıp cicinin gazıyla kalktın, bilmiyorum sanırım kırıldım
Ay yok canını yidiğim olur mu senin gazla sabah kalkmıştım zaten cicimin ki ekstra oldu
[/QUOTE]
Yerim seni kii
Hoşgeldin limonsuzum nasılsın? Evi temizledin mi naptın bakem

oğuzhanıda eşim çok sever ben pek ısınamadım çok hızlıı konuşuyo nefesini tutar gibi asdsad
Montajla araları kestiği için öyle hızlı. Biz ilk 3 bölümü youtube dan yavaşlatarak izledik. Sonra kulak aşinalığı olunca normale alıştık yavaş hali tuhaf oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…