- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.901
Bak yine kızgınlı ifade atıyor gel de rehin alma. Sonra niye ben diyor bide. İnanılır kibin değilTövbe de allesenTükür
Yerim seni kiiAy yok canını yidiğim olur musenin gazla sabah kalkmıştım zaten cicimin ki ekstra oldu
Hahahah kesinlikle göstermezBozuk alıntıyı bile düzenlemek istemem okb olduğumu göstermez
Sana herşey yakışırNickimi hijyen kadın mı yapsam acaba
Süper fikirNickimi hijyen kadın mı yapsam acaba
İvet gitte çabuk gelBen gidiyordum ya dimi
Mikroplara ölüm iyiymiş, çok manidar her yere çekilirSüper fikir
Mikroplara_Ölüm de yapabilirsin
İvet gitte çabuk gel
Ya ifade mi de atmayak ya korkuyorum sen kıcanla beni ifadeye alıp mapusa atacaksın diyeBak yine kızgınlı ifade atıyor gel de rehin alma. Sonra niye ben diyor bide. İnanılır kibin değil
Ben kv ye çektim mesela yazarkenMikroplara ölüm iyiymiş, çok manidar her yere çekilir
Montajla araları kestiği için öyle hızlı. Biz ilk 3 bölümü youtube dan yavaşlatarak izledik. Sonra kulak aşinalığı olunca normale alıştık yavaş hali tuhaf oldu
Kv dem çörek falan yapıyor şimdi kokusu geliyor çok kızgınım, diyetteyim şurdaBen kv ye çektim mesela yazarken
1 taneden bişi olmaz gömKv dem çörek falan yapıyor şimdi kokusu geliyor çok kızgınım, diyetteyim şurdacık cık cık
Alt tarafı 1 kere yaptım ya aşkolsun
Ben sana kıyamamYa ifade mi de atmayak ya korkuyorum sen kıcanla beni ifadeye alıp mapusa atacaksın diye
Senin bozuk alıntını yerim limonsuzum.Alt tarafı 1 kere yaptım ya aşkolsun
Mutfak yemek yatak odası ve salon toparlandı o esnada☺
Üppp bırak zaten yoksa bana dokunduğun için Allah çarpar mazallahBen sana kıyamam
Rehin alsam da üper bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?