- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.921
Gitmw sensz naparizTam çıkış yapıcam bildirim geliyor vicdansızlar. Bu ne hız. Ben gidicem muhabbeti koyulttunuz
Hoş bulduk. Abovv neler dönmüş serhat ya
Daha önceden yazisiyorduk tabi ama ne zaman hatırlamıyorum ben deYalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
Aaaaaa gercekten mi neden sen nedenHoş bulduk. Abovv neler dönmüş serhat yabitmeyen toplantı yapmışlar ya. Yeni geldim eve. Başım çatlıyor of. Bir de bütün görevlere beni yazdılar nerdeyse şaka gibi
Stratejik hata yaptım. Müdürün arkasında oturmam lazımdı tam göz hizasında oturdumAaaaaa gercekten mi neden sen neden
Hedef ben miyim tufan demedn mi
Neden çıkış yapacakmışsın?Tam çıkış yapıcam bildirim geliyor vicdansızlar. Bu ne hız. Ben gidicem muhabbeti koyulttunuz
Eyvaaah goz goze olunca direk sana olmus olan yapmamaliydin bunuStratejik hata yaptım. Müdürün arkasında oturmam lazımdı tam göz hizasında oturdum
Ben sana ne dedim? Ne dedim??Stratejik hata yaptım. Müdürün arkasında oturmam lazımdı tam göz hizasında oturdum
Ya aslında çok alakası da yok. Adam tam kurt. Aklında var zaten isimler bulup şak diye yazdırdı. Edebiyatciligin da getirdiği bir makus talih var zaten. Adam ikişer görev verdi bize. Bir de zumremiz azalmış bir sürü öğretmen gitmişEyvaaah goz goze olunca direk sana olmus olan yapmamaliydin bunu
Neyse gecmis olsin hizim
Neyse ki yazman olmadımBen sana ne dedim? Ne dedim??
Kızım bana şarkı yazdı iki dk da.
Sen bir şişko annesin, sen bir şişko annesin
Şuan bağıra bağıra bunu söylüyor
Yok yav 4 yaşına girecek kızımkarnında ki kızın mı
Şuan koptumKızım bana şarkı yazdı iki dk da.
Sen bir şişko annesin, sen bir şişko annesin
Şuan bağıra bağıra bunu söylüyor
Bende hayvanları sevme ve koruma kulübündeyim.Neyse ki yazman olmadımiki tane belirli gün, okulun açılış töreni, sınav görevi, kulüp, bir tane de ne olduğunu hatırlamadığım komisyon adam bizi özellikle aradı buldu. Sınav görevini alırken şükür bugün de göreve doydum dedim artık
Dedim nerem şişko göbeğin dediŞuan koptum
Yerim onu yaDedim nerem şişko göbeğin dediama dedim orda bebek var , değiştirdi hemen
Sen bir şişko annesin,
Çünkü hamilesiiiinnn.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?