- 11 Nisan 2007
- 88.067
- 518.198
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.001
Oda strese girdi heralde
Haklısın kuzum yaaUlan seven kadınları üzmeyin ya haklıyken bile oda stresli diye düşünüyo kıyamam
Senin çok hassas zamanların erkekle kıyaslanamaz bence.
Konuşmuyorum zaten şuan.Ahhh cicimm ya valla acı demicem gelince hesabını sor çünkü böyle bişeyde bende deli olurdum
Sinirlenme diloşum.Benim zaten sinirlenmemem lagzim bide bunla uğrasiyrium kiz okuyun ufleyin bı bizi kizlarr
Konuşmuyorum zaten şuan.
Bir de o kadar kalın kafalı ki benden çığlık çığlığa azarı yiyince şef arıyor dedi kapadı.
2 dk sonra geri aradı aşkım sen şimdi hamile kalsan öğrenince 1 aylık mı olmuş oluyor diyor
Dedim şaka mısın sen ya, kafa üstü mü düştün sen beynin nerde?Arama beni dedim yüzüne kapadım.
Gülsem mi üzülsem mi anlamadım ama istemsizce güldüm bu ne demek ya AhahahhaKonuşmuyorum zaten şuan.
Bir de o kadar kalın kafalı ki benden çığlık çığlığa azarı yiyince şef arıyor dedi kapadı.
2 dk sonra geri aradı aşkım sen şimdi hamile kalsan öğrenince 1 aylık mı olmuş oluyor diyor
Dedim şaka mısın sen ya, kafa üstü mü düştün sen beynin nerde?Arama beni dedim yüzüne kapadım.
Gerildim çok iki dkk korku filmi çektim
Salak yaa bide sesini çocuk sesi gibi yapıyor. 2 dk önce azarı yiyen o değildi sanki.ama buna gülünür
deli ya nasil gönül alacağını şaşırmış
Kocalara sahip çıkın bakın geçen bayramda da böyle oldu.Tövbe estağfurullah bi enişte duası falan var mı acabatopluca neye bastılarsa
Valla aynı benim kocama benzettim ya haksız olunca yaptığı sacmalıklardan biridirSalak yaa bide sesini çocuk sesi gibi yapıyor. 2 dk önce azarı yiyen o değildi sanki.
Daha iyi saçmalayamazdı. Güleyim mi söveyim mi bilemedim sinirlerim çok bozuk
Anlatırken komik ama yaşarken hiç komik değildi çok acıydıCicinin kocasına sesli güldüm allah affetsin
Salak yaa bide sesini çocuk sesi gibi yapıyor. 2 dk önce azarı yiyen o değildi sanki.
Daha iyi saçmalayamazdı. Güleyim mi söveyim mi bilemedim sinirlerim çok bozuk
Hişttttt kız girme ulan aklımasevisince geçer cici
Anlatırken komik ama yaşarken hiç komik değildi çok acıydı
Daha büyük saçmalayamazdı1 aylık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?