Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh cicimm ya valla acı demicem gelince hesabını sor çünkü böyle bişeyde bende deli olurdum
Konuşmuyorum zaten şuan.
Bir de o kadar kalın kafalı ki benden çığlık çığlığa azarı yiyince şef arıyor dedi kapadı.
2 dk sonra geri aradı aşkım sen şimdi hamile kalsan öğrenince 1 aylık mı olmuş oluyor diyor
Dedim şaka mısın sen ya, kafa üstü mü düştün sen beynin nerde? Arama beni dedim yüzüne kapadım.

ama buna gülünür
deli ya nasil gönül alacağını şaşırmış

Gülsem mi üzülsem mi anlamadım ama istemsizce güldüm bu ne demek ya Ahahahha

Gerildim çok iki dkk korku filmi çektim

sen onu iyice bi parala
hani balkona hali serer de sopayla vura vura temizlerler ya öyle bı döv dilinle. akillanir belki.

sen bide tedavi görüyosun su an çok daha hassassin kuzum ya

ama buna gülünür
deli ya nasil gönül alacağını şaşırmış
Salak yaa bide sesini çocuk sesi gibi yapıyor. 2 dk önce azarı yiyen o değildi sanki.
Daha iyi saçmalayamazdı. Güleyim mi söveyim mi bilemedim sinirlerim çok bozuk

Tövbe estağfurullah bi enişte duası falan var mı acaba topluca neye bastılarsa
Kocalara sahip çıkın bakın geçen bayramda da böyle oldu.
Seksü geyşa ile kavga ettim buraya yazdım. Ardından patır patır bütün ocaklar söndü
Bak yine benimki mala bağladı. Ardından diloşun kocası geldi. Herkes kocasını sıkı tutsun gidişat kötü

Salak yaa bide sesini çocuk sesi gibi yapıyor. 2 dk önce azarı yiyen o değildi sanki.
Daha iyi saçmalayamazdı. Güleyim mi söveyim mi bilemedim sinirlerim çok bozuk
Valla aynı benim kocama benzettim ya haksız olunca yaptığı sacmalıklardan biridir

Şimdi beni arıyor Bana diyor ki çılgın diyor Manyak Kadın diyor Tamam diyor seni diyor biraz diyor üzdüm diyor saçma sapan bir konu için diyor 5 kilo diyor Fasulye aldım diyor onu diyor kışlık yaparız diyor pazar günü diyor abi manyak ya vallahi bak yemin ederim manyak ya kızdım ama çok fena kızım benim dedim stres yaşamam gerekiyor benim dedim Şu anda en mutlu olmam gereken zamanda dedim Sen beni çok üzüyorsun dedim ya Niye bugün böyle oldu dedim aşkım diyor Stresten sıkıntıdan bak diyor tadıyor Ürgüp'e gittim diyor Geri geldim hala çalışıyorum diyor artık bir şey demedim yani çok üzüldüm gerçekten dedim kırdın beni kapattım telefonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…