Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eman hiç sorma
Ben almeyem kuzummm
Adamı 10 yıl gormesem aklıma gelmez
İki kardeş iki dost ülke ilişkisini ben pk seveyim de o sevmeyiii ha deli usak

Seni etiketlediğim msjı oku anla eziyetleri

aboooo ta nerelerden ne denklemler kurmus kadina bak hay maşallah

bu arada geçmiş olsun canım. havalar sıcak ya belki yedikleri bişey dokunmuştur. çabucak iyileisirler inşallah
İnsallh kuzum keyifler iyi çok şükür bu b.k başı bekliyom oladar

Lazun akilindan korkacasunnn

Eman hiç sorma
Ben almeyem kuzummm
Adamı 10 yıl gormesem aklıma gelmez
İki kardeş iki dost ülke ilişkisini ben pk seveyim de o sevmeyiii ha deli usak
Olmazzzzzzz olmazzzzz
Sizi alevlendirmek lazım anacık. Nerede alevi sönmüş bşr evlilik görsek hemen tedavi uygulamaya başlarız. Gerekirse ameliyat

anaammm bu erkeklerin neden regl olup gebelik doğum menopoz falan yaşamadığı belli oldu. düşünebiliyor musun bunlardan birini yaşadığını

rahatsız olduğunu mu hissetti acaba ondan mi kaliyo

Limonsuzzcay Limonsuzzcay o hikayeye inanmadım sizi keklemişler yavrum ya adam uyurken o iş öyle olur mu yav mümkün mü. O nasıl derin uyku
Cicii oluyormuş öyle balimm cinsellik bölümünde bı konu var küs ve arzulu diye, o konuyu bı okusana kadın resmen kocasına uyurken tecavüz etmiş buda öyle biseydir belki

Tahmin ettim o anki halini
Seksü şempazem kaynana olunca adamlarla da hasret kalınıyor.
Gerçi ben oksijene bile hasret kalıyorum.
Napıcaz ya.
Benim okullar da açılıyor zaten.
Tatilin son günlerinde başıma gelene bak

anaammm bu erkeklerin neden regl olup gebelik doğum menopoz falan yaşamadığı belli oldu. düşünebiliyor musun bunlardan birini yaşadığını

rahatsız olduğunu mu hissetti acaba ondan mi kaliyo
Biricik oğluşunu pek özlüyor.
Tek evlat.
Düşün işte pay biç
Hayal bile edemedim benimkinin regl sancısı çektiğini kahrımdan öldürürdü beni
Geçen hafta ben merdivenlerden yuvarlandım. Ayak bileklerim öküz başı kadar şiş. Gıkım çıkmıyor anasını satayım adamın hale bak

Ahaha ben başka intikamdan bahsediyordum ama senin oğlan uyandiysa tabi carlama kısmı daha olağan sanki uyuravlar sahaneymis kız bende eşimi öyle avlayim arada renk gelsin ikiskimize

benim oglan altıda kalkiyo artik be kuzu

uykusu varsa bölünmesine çok sinirleniyo benimki. operasyon duzenleyim derken savaş çıkar evde valla demin gittim kalk dedim hoykurdu bana ayıcık

ben yay burçlarını bu ve gıcık bi zayi muhterem kız arkadaştan ötürü sevmiyodum. ama sen çok tatlısın

Cicii oluyormuş öyle balimm cinsellik bölümünde bı konu var küs ve arzulu diye, o konuyu bı okusana kadın resmen kocasına uyurken tecavüz etmiş buda öyle biseydir belki
Hmmm yalnız iyi fantazi değil mi, denemeye değer sanki. Ekleyelim listeye kertenkelelerim

Ameliyat la su hodugu telinden ayirsak yiter
Benim kumam o
Yavrum sen adamın ilgisini çekince adam zaten telefondan otomatik olarak soğuyacak. Du bakalım bir gece etiketine alayım ben seni uzman seksülük ve fantazi doktoru K Kendinisevenbirii ve bizler senin için elimizden geleni yapacağız ama senin işin uzun, uzun bir tedavi süreci gerekecek

Kaynana olunca ben herife değil herif bana hasret kalıyor cicimmtaktik uygulayıp,aa olmaz evde biri varken hayatim diye elini bile sürdürmüyorum eşime tabi bu süre de türlü geceliklerle giriyorum yatağa3 günden sonra dayanamayıp annesine ne zmn gitcen?gönderiyim mi bunaldiysan? Sen evini özlemişsindir şimdi gibi sorular yöneltip gitmesine sebep oluyor

Aslinda annesi değil de evde herhangi başka bı akraba da yatılı kalıyorsa asla o iş olmaz diyip resti çektiğim için,kimsenin 3 günden fazla kalmasına müsaade etmiyor eşim şanslıyım o konuda ben

Yo bacım olay anı bittimi gene tel gene tel
Bir gün Alacam o teli sokacam munasib bir yerine hıh diycem tam oldu
Coh yakıştı

kız mastit oldum oglan küçük baya. kolik, alerjisi var, ben diyetteyim falan... yani ölüyom zaten herşey iyi olsa da
ateşim 39 un altına düşmüyo, gitti sabah işe gidecem diye uyudu ben bütün gece elimde leğen sirkeli suyla kompres yaptım. ayağımda çocuğu salladim, emzirdim, atesimi takip ettim ilaç fala içtim...

demedi çocukla ben ilgileniyim sen uyu dinlen diye daha da bisey demiyom ne kadar yogun çalışıp yorulursa yorulsun. orda bana bisey de olabilirdi yani.

seninkiyle benimkinin hasta olunca ayni yere kapatıp tatile gidek biz

keşke beş altı tane yapsaydi ya. sirali gitse ne güzel sana sira gelene kadar ohoooo :)

Cicii bundan neden bizim haberimiz yok ne zmn düştün? Çok mu şişti ayağın ya? Gittin mi doktora? cookk geçmişler olsun melegimm dikkat et is fln yapma bide kaynana geliyor diye yaa

Ulan
Ben yakuzayı görünce libidom magmaya kadar düşüyor. İçimde sadece his olarak cinayet işlemek üzere olan bir canavar hissediyorum. Etrafa negatiflik, öfke ve kaos yayıyorum. Adam da evde benden korkarak mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışarak geçiriyor günlerini
Uzaktan mı geliyor seninkiler seksü şempazem. İl dışı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…