- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.621
Eman hiç sormaTopikte bizlerle 1 hafta takıl sonra sorucam sana nasılsınız hödükle diye, ne kardeş ülkeler topla tüfekle ateşli savaşlara başladı burda behehey
Ay çok üzüldüm anacık ya çok geçmiş olsun. Analık böyle zor birşey işte.
Seni etiketlediğim msjı oku anla eziyetleriGünaydın iki gözümün çiçeği nasılsın. Eşin nasıl oldu bitti mi sana eziyetleri
Yok kuzum yalan söyleyemeyeceği kadar yakınım. Adamın uykusu şöyle. Bikaç yıl önce baya sarsmıştım uyansın diye ama ruhu bile duymamıştı
(kolundan omzundan tutup sarsmıştık)
İnsallh kuzum keyifler iyi çok şükür bu b.k başı bekliyom oladaraboooo ta nerelerden ne denklemler kurmus kadina bakhay maşallah
bu arada geçmiş olsun canım. havalar sıcak ya belki yedikleri bişey dokunmuştur. çabucak iyileisirler inşallah
Olmazzzzzzz olmazzzzzEman hiç sorma
Ben almeyem kuzummm
Adamı 10 yıl gormesem aklıma gelmez
İki kardeş iki dost ülke ilişkisini ben pk seveyim de o sevmeyiii ha deli usak
Kız kolu sakat hepi topu, sesini tövbe Allah son nefes döşeğinde gibi kısık yaparak konuşuyor. Kolunun da sakat olduğu yok be ne kırık ne çatlak. İncinmiş hepi topu. Yatıyor şizofren gibi gözlerini tek bir noktaya dikip bitkisel hayatta gibi tavırlar sergiliyor ya öldürecek beni
Benim kp asker egeye tayinleri çıktı. Ondan beridir bu kalmalı muhabbetler başladı şamdanım. Yoksa sık gelirdi ama kalmazdı. Şimdi yine sık geliyor ama kalıyor
Ameliyat la su hodugu telinden ayirsak yiterOlmazzzzzzz olmazzzzz
Sizi alevlendirmek lazım anacık. Nerede alevi sönmüş bşr evlilik görsek hemen tedavi uygulamaya başlarız. Gerekirse ameliyat
Cicii oluyormuş öyle balimmLimonsuzzcay Limonsuzzcay o hikayeye inanmadım sizi keklemişler yavrum ya adam uyurken o iş öyle olur mu yav mümkün mü. O nasıl derin uyku
Tahmin ettim o anki haliniYa bazen bende sayfayı kaydiriyim derken bı anda cevaplaya basıyor elim hemen, düzeltmeye çalışırken ki halimi görmek istemezsin ciciiya kuzum işi senin kv ile yapsam olmaz mı yarın benim ki de gelecek bakalım o kaç gün kalacak
Aynen limonsuzum, doktora geliyorda benimki bakalım belki de kalmaz,yada eltime gider direk hiç gormeyiz belkideCiciyle senin kaynana zamanınız yani
Biricik oğluşunu pek özlüyor.anaammm bu erkeklerin neden regl olup gebelik doğum menopoz falan yaşamadığı belli oldu. düşünebiliyor musun bunlardan birini yaşadığını
rahatsız olduğunu mu hissetti acaba ondan mi kaliyo
Ahaha ben başka intikamdan bahsediyordum ama senin oğlan uyandiysa tabi carlama kısmı daha olağan sankiuyuravlar sahaneymis kız bende eşimi öyle avlayim arada renk gelsin ikiskimize
Hmmm yalnız iyi fantazi değil mi, denemeye değer sanki. Ekleyelim listeye kertenkelelerimCicii oluyormuş öyle balimmcinsellik bölümünde bı konu var küs ve arzulu diye, o konuyu bı okusana kadın resmen kocasına uyurken tecavüz etmiş buda öyle biseydir belki
Yavrum sen adamın ilgisini çekince adam zaten telefondan otomatik olarak soğuyacak. Du bakalım bir gece etiketine alayım ben seni uzman seksülük ve fantazi doktoru K Kendinisevenbirii ve bizler senin için elimizden geleni yapacağız ama senin işin uzun, uzun bir tedavi süreci gerekecekAmeliyat la su hodugu telinden ayirsak yiter
Benim kumam o
Kaynana olunca ben herife değil herif bana hasret kalıyor cicimmTahmin ettim o anki halini
Seksü şempazem kaynana olunca adamlarla da hasret kalınıyor.
Gerçi ben oksijene bile hasret kalıyorum.
Napıcaz ya.
Benim okullar da açılıyor zaten.
Tatilin son günlerinde başıma gelene bak
Yo bacım olay anı bittimi gene tel gene telYavrum sen adamın ilgisini çekince adam zaten telefondan otomatik olarak soğuyacak. Du bakalım bir gece etiketine alayım ben seni uzman seksülük ve fantazi doktoru K Kendinisevenbirii ve bizler senin için elimizden geleni yapacağız ama senin için işin uzun, uzun bir tedavi süreci gerekecek
Biricik oğluşunu pek özlüyor.
Tek evlat.
Düşün işte pay biç
Hayal bile edemedim benimkinin regl sancısı çektiğini kahrımdan öldürürdü beni
Geçen hafta ben merdivenlerden yuvarlandım. Ayak bileklerim öküz başı kadar şiş. Gıkım çıkmıyor anasını satayım adamın hale bak
Cicii bundan neden bizim haberimiz yokBiricik oğluşunu pek özlüyor.
Tek evlat.
Düşün işte pay biç
Hayal bile edemedim benimkinin regl sancısı çektiğini kahrımdan öldürürdü beni
Geçen hafta ben merdivenlerden yuvarlandım. Ayak bileklerim öküz başı kadar şiş. Gıkım çıkmıyor anasını satayım adamın hale bak
UlanKaynana olunca ben herife değil herif bana hasret kalıyor cicimmtaktik uygulayıp,aa olmaz evde biri varken hayatim diye elini bile sürdürmüyorum eşime tabi bu süre de türlü geceliklerle giriyorum yatağa 3 günden sonra dayanamayıp annesine ne zmn gitcen?gönderiyim mi bunaldiysan? Sen evini özlemişsindir şimdi gibi sorular yöneltip gitmesine sebep oluyor
Aslinda annesi değil de evde herhangi başka bı akraba da yatılı kalıyorsa asla o iş olmaz diyip resti çektiğim için,kimsenin 3 günden fazla kalmasına müsaade etmiyor eşimşanslıyım o konuda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?