Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T-emkinli ol annecik benden sana tavsiye.
Güven vermiyor eşin.
Çok üzücü..
Malesefff bagada vermiyii
O yüzden takigim online oyuna evden işe işten eve ama tel arada
Kontrolümde biri arasa hemen gözüm takiliyi takıntı yaptırdi
Hep bu ana babada suç kızları okutun okutun okutun

bizde öyle deniyosa sevgiden değil kızgınlık ve nefretten denir aga paşa gibi şeyler

o yüzden galiba bana yazmasi normal geldi kuzum
belki anne de o anlamda yazmıştır
Şuan ilk defa duyuyorum böyle birşeyi
Bizde abartılı sevgi gösterme kelimesi olarak kullanılır. Hatta buldumcuk anneler oğullarını paşam vs diye sever.

Sokuyodum teli bı tarafına bana vuramaz deliyim ben bilir eli kalktimi havaya bıçağı alırım aklı şaşar
Dedim ya bu deveyi gudcen yada gidecen
Yemin billah arkadaş yaptı dedi
Dedim iyi hadi inanmadım ana yaw he he o yaptı ikincide keserim hadım ederim seni sokarım i teli ha bu tarafına sahipsiz sanma benim Allah'ım var dedim yemin billah ediyiii paşa bey bakalım 6 ay oldu izlemekteyik

Malesefff bagada vermiyii
O yüzden takigim online oyuna evden işe işten eve ama tel arada
Kontrolümde biri arasa hemen gözüm takiliyi takıntı yaptırdi
Hep bu ana babada suç kızları okutun okutun okutun
Kuzum sen kendi ayaklarının üstünde durmak istersen okumadan da durabilirsin.
Ben okumuş, öğretmen diplomalı halimle mesleğe başlamadan önce kasiyerlikten tut ayakkabıcılığa kadar, markette tadım standlarına kadar nerelerde çalıştım...
Hatta öğretmensin atanıp gidersin diye almak istemediler ağlaya ağlaya kabul ettirdim kendimi kasiyerlik için...
Şartlar ne olursa olsun her zaman çıkış vardır unutma.
İnşallah kendini düzeltir eşin inan çok üzüldüm aldatma olayları çok aşırı hassas noktam

Benimde benim baba kılıklı adam neler etti o yüzden bana bu ufak kaliyo sakinligimi kpruyom
Birde kafaya taktım mi cocuklara zarar
Şimdi bin pişman ama o hala oyun oynadıkça deliriyom yok birakmiyiii
Zaten olan oyundan oldu hala oynama işte dimi yok god kafalı iste

O kadar zarifsin ki olgun diyor cicim....50 yaşındayım kızlar...ama içimde öyle bir çocuk var ki...zaptetmekte zorlanirim çoğu zaman. Yaşımın kadını değilim yani... avantajı daha çok dert etmiyorum.
En küçüğümüzü ben de merak ettim

Hala daha da o oyunu oynuyor he?

O senin zarifliğin Elhan ım
Allah bize de senin yaşında senin gibi olmayı nasip etsin. İdolümsün
En küçük şuan herkesçe merak konusu
Ben yaşlarımızı öğrenmek için toplu etiket geçeyim bir ara

Benim Kasım da 23 üm bitecek 24 e gireceğim

Aldatan prostat olsun inşallah
Hala daha da o oyunu oynuyor he?
Hala kale varmış yanıma oturup çocuk gibi oynuyo bana gistere göstere bak bska bişey yok diyi
Dedim olay zaten oyun yoh bağımlı adam oyuna
Sonrada hiç tahrik etmiyon beni gece sokulmuyin diyi
Dedim hostttt ilerde afkur sen ne yapaysin banada ben tahrik etcem
Bak tahrik etma biliysin naparim diyom söylene söylene gidiyooo
Ama içimden gelmiyi oynas mak halvet olmak

Hep kadınların ilgisizliği canım onları iten o pohaaaa hep alacan eline testereyi

Hem suçlu hem güçlü hem pişkin.. Allah kolaylık versin sabır versin sana bacım. İşin çok zor

Hem suçlu hem güçlü hem pişkin.. Allah kolaylık versin sabır versin sana bacım. İşin çok zor
Eskiden sesizdim ana artık bı bagirdimmi kaçacak delik arayiii getsin öte ne yapan evlenmeseydi o zmn kivuyim gitmeyio beğenmeyen gider
53 kiloyum 3 çocuk yaptım istemeye gelmek için haber yollayan bile oldu gorumcelerdeydim o zmn kızdım buna gittim 20yasinda bekar sanmislar geldiler eve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…