- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.841
Malesefff bagada vermiyiiT-emkinli ol annecik benden sana tavsiye.
Güven vermiyor eşin.
Çok üzücü..
Şuan ilk defa duyuyorum böyle birşeyibizde öyle deniyosa sevgiden değil kızgınlık ve nefretten denir aga paşa gibi şeyler
o yüzden galiba bana yazmasi normal geldi kuzum
belki anne de o anlamda yazmıştır
Sokuyodum teli bı tarafına bana vuramaz deliyim ben bilir eli kalktimi havaya bıçağı alırım aklı şaşarEn ufak yeltenmesi dahi olsa ortalık ayağa kalkacak. Yoksa hep 1 adım ileri taşır problemi. Yüz bulur, sesi çıkmıyor nasılsa der, alışır der, bunda ne var der. Onun inisiyatifine bırakma. Saygısız edepsiz, sinirlenmemek elde değil. Sadece kapıya değil,neresine korsan kor edebini takınsın. O telefonunu duvara çiviyle çak.
Kuzum sen kendi ayaklarının üstünde durmak istersen okumadan da durabilirsin.Malesefff bagada vermiyii
O yüzden takigim online oyuna evden işe işten eve ama tel arada
Kontrolümde biri arasa hemen gözüm takiliyi takıntı yaptırdi
Hep bu ana babada suç kızları okutun okutun okutun
Benimde benim baba kılıklı adam neler etti o yüzden bana bu ufak kaliyo sakinligimi kpruyomKuzum sen kendi ayaklarının üstünde durmak istersen okumadan da durabilirsin.
Ben okumuş, öğretmen diplomalı halimle mesleğe başlamadan önce kasiyerlikten tut ayakkabıcılığa kadar, markette de tadım standlarına kadar nerelerde çalıştım...
Hatta öğretmensin atanıp gidersin diye almak istemediler ağlaya ağlaya kabul ettirdim kendimi kasiyerlik için...
Şartlar ne olursa olsun her zaman çıkış vardır unutma.
İnşallah kendini düzeltir eşin inan çok üzüldüm aldatma olayları çok aşırı hassas noktam
O kadar zarifsin kiTopiğin yaş ortalamasını alacağım bir gün, herkesin yaşını öğrenip toplayıp üye sayısına bölerek aritmetik ortalama hesaplarına girişicem bakalım topiğin yaşı kaç
En küçüğümüz kim acabaTopiğin en olgunu asil kadınımız Elhan bacı. Ama en küçüğü çıkaramadım şuan.
Doktorluk birşey yok ki kuzum bu arada. Hafif ağrı sadece ♥
Hala daha da o oyunu oynuyor he?Benimde benim baba kılıklı adam neler etti o yüzden bana bu ufak kaliyo sakinligimi kpruyom
Birde kafaya taktım mi cocuklara zarar
Şimdi bin pişman ama o hala oyun oynadıkça deliriyom yok birakmiyiii
Zaten olan oyundan oldu hala oynama işte dimi yok god kafalı iste
Bir geldin son noktayı koydun perim,Aldatan prostat olsun inşallah çok arttı bu olaylar.
O senin zarifliğin Elhan ımO kadar zarifsin kiolgun diyor cicim....50 yaşındayım kızlar...ama içimde öyle bir çocuk var ki...zaptetmekte zorlanirim çoğu zaman. Yaşımın kadını değilim yani... avantajı daha çok dert etmiyorum.
En küçüğümüzü ben de merak ettim
Benim Kasım da 23 üm bitecek 24 e gireceğimO senin zarifliğin Elhan ım
Allah bize de senin yaşında senin gibi olmayı nasip etsin. İdolümsün
En küçük şuan herkesçe merak konusu
Ben yaşlarımızı öğrenmek için toplu etiket geçeyim bir ara
Aldatan prostat olsun inşallah
Hala kale varmış yanıma oturup çocuk gibi oynuyo bana gistere göstere bak bska bişey yok diyiHala daha da o oyunu oynuyor he?
Bana abla diyeceksin artık, senden büyüküm büyüklere saygı artık bana kızgınlı ifade yollamaBenim Kasım da 23 üm bitecek 24 e gireceğim
Hep kadınların ilgisizliği canım onları iten o pohaaaa hep alacan eline testereyiHala kale varmış yanıma oturup çocuk gibi oynuyo bana gistere göstere bak bska bişey yok diyi
Dedim olay zaten oyun yoh bağımlı adam oyuna
Sonrada hiç tahrik etmiyon beni gece sokulmuyin diyi
Dedim hostttt ilerde afkur sen ne yapaysin banada ben tahrik etcem
Bak tahrik etma biliysin naparim diyom söylene söylene gidiyooo
Ama içimden gelmiyi oynas mak halvet olmak
Hem suçlu hem güçlü hem pişkin.. Allah kolaylık versin sabır versin sana bacım. İşin çok zorHala kale varmış yanıma oturup çocuk gibi oynuyo bana gistere göstere bak bska bişey yok diyi
Dedim olay zaten oyun yoh bağımlı adam oyuna
Sonrada hiç tahrik etmiyon beni gece sokulmuyin diyi
Dedim hostttt ilerde afkur sen ne yapaysin banada ben tahrik etcem
Bak tahrik etma biliysin naparim diyom söylene söylene gidiyooo
Ama içimden gelmiyi oynas mak halvet olmak
AplaaaaaaaaBana abla diyeceksin artık, senden büyüküm büyüklere saygı artık bana kızgınlı ifade yollama
Evet var. Bizde ablalar kardeşleri döver söver, kardeşler susar. Aynı ilişkiyi senden de bekliyorumAplaaaaaaaabüyüklere kızılmaz diye bişry mi var
Eskiden sesizdim ana artık bı bagirdimmi kaçacak delik arayiii getsin öte ne yapan evlenmeseydi o zmn kivuyim gitmeyio beğenmeyen giderHem suçlu hem güçlü hem pişkin.. Allah kolaylık versin sabır versin sana bacım. İşin çok zor
Bende aplayım kardeşlerimi hep döver söverim 4 tane kız kardeşim var daEvet var. Bizde ablalar kardeşleri döver söver, kardeşler susar. Aynı ilişkiyi senden de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?