- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.081
Farkettim de iş işten geçmişti@Kutsal zebra seni yanlış etike yapmışım kizzallah bilir sen diye hangi başka kutsalı cagirmis oldum topige simdi anam bide cinsel içerikli mesaja hemde okuyan başka kutsal ne diyor bunlar, kim bunlar,nereye düştüm ben demese bari
Aynen canım, Rabbim dileyene nasip etsinUykusuz kalınca balım,üzerine benzin döküp yaksalar kıvılcım bile atmıyorsunNego senle 2miz unumuzu eledik, eleğimizi astık anladığım kadarıyla. Kaza neyim olmazsa
Sönüyor boş ver yapmaBen önce hepinizi doğurtucam sonra hayatlarınızı gözlemlicem. Bakayım bebekten önce neydiniz bebekten sonra ne olacaksınız ateşler sönüyor mu yanıyor mu
Hepinizi sosyal deneyim yaptım. Ona göre ya çocuk yapıcam ya yapmıcam. Ben kenarda oturdum sizi izliyorum
Ben niye kalmadım la demeyin şöyle şuan bir şüphe kaçıyor içime alttan alttanRia var kuzum bendegeri çekilme bir yöntem değildir tabi hamile kalır
Koca istiyorsa gebelik kaçınılmazdır nega hatunummAynen canım, Rabbim dileyene nasip etsin ❤ eşim birde kız istiyor ama torunun kız olur onu seversin artık diyorum
Ben niye kalmadım la demeyin şöyle şuan bir şüphe kaçıyor içime alttan alttan
4 sene 0 falso. Bende mi bir problem var dostlarım hele hele
Amin inşallah canım.Aynen canım, Rabbim dileyene nasip etsin ❤ eşim birde kız istiyor ama torunun kız olur onu seversin artık diyorum
Ay yok ya öyle de düşünme ama kuzum zevk suyunda da sperm olabiliyor, hamile kalanların çoğu ondan kalıyorBen niye kalmadım la demeyin şöyle şuan bir şüphe kaçıyor içime alttan alttan
4 sene 0 falso. Bende mi bir problem var dostlarım hele hele
Benim koca sakat, çolak kaldı unuttun mu bitkisel hayatta.Birlikte tadaydik su deneyimleri be cici kenarda otur otur sıkılırsin gel sende yap şu cocugu
Şu malum yöntem miben de de falso olmadı yalnız değilsin beybi
üç sene de ben falsosuz idare ettim. hala da öyle devam ediyorum
Şu malum yöntem mi
Çok güvenme sen onaben de de falso olmadı yalnız değilsin beybi
üç sene de ben falsosuz idare ettim. hala da öyle devam ediyorum
Çok güvenme sen onasonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar
Hissediyorum, geliyor gelmekte olanBenim koca sakat, çolak kaldı unuttun mu bitkisel hayatta.Nasıl olacak bu iş yakında kendini makinaya bağlatır bende yetti gari deyip fişini çekerim nasıl olacak bu iş, artık bizim umudumuz kalmadı. Ayağı taşa takılmayacaktı herşey söndü tüm umutlar
Beni endişelendirmeyi başardın ama ya olursa diye değil neden olmuyor diyeÇok güvenme sen onasonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar
Sönenler geri kabarır ciciii merak etmeBenim koca sakat, çolak kaldı unuttun mu bitkisel hayatta.Nasıl olacak bu iş yakında kendini makinaya bağlatır bende yetti gari deyip fişini çekerim nasıl olacak bu iş, artık bizim umudumuz kalmadı. Ayağı taşa takılmayacaktı herşey söndü tüm umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?