Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkettim de iş işten geçmişti
Bir üye vardı bizim erötük muhabbetleri görünce şehit vermiştik sesi soluğu kesilmişti. Bir şehidimiz daha olmaz inşallah yanlış gelip de

Uykusuz kalınca balım,üzerine benzin döküp yaksalar kıvılcım bile atmıyorsun Nego senle 2miz unumuzu eledik, eleğimizi astık anladığım kadarıyla. Kaza neyim olmazsa
Aynen canım, Rabbim dileyene nasip etsin eşim birde kız istiyor ama torunun kız olur onu seversin artık diyorum

Sönüyor boş ver yapma

Ria var kuzum bende geri çekilme bir yöntem değildir tabi hamile kalır
Ben niye kalmadım la demeyin şöyle şuan bir şüphe kaçıyor içime alttan alttan
4 sene 0 falso. Bende mi bir problem var dostlarım hele hele

Aynen canım, Rabbim dileyene nasip etsin ❤ eşim birde kız istiyor ama torunun kız olur onu seversin artık diyorum
Koca istiyorsa gebelik kaçınılmazdır nega hatunumm sende kizlaarr gebeymisim dersin bak yakında demedi deme

ben de de falso olmadı yalnız değilsin beybi
üç sene de ben falsosuz idare ettim. hala da öyle devam ediyorum

Aynen canım, Rabbim dileyene nasip etsin ❤ eşim birde kız istiyor ama torunun kız olur onu seversin artık diyorum
Amin inşallah canım.
Sorma ya. Sirf eş olsa iyi, mahalle kız istiyor. Kimse de demiyor ki acep nasıldır halin, doğur da doğur. Anam trip atar, kvdem doğur der. Aman duymayalım. Allah tüm yavrulara sağlık versin. 70lerden 55lere düşmüşüm yer miyim, aslaaa

Ay yok ya öyle de düşünme ama kuzum zevk suyunda da sperm olabiliyor, hamile kalanların çoğu ondan kalıyor

Birlikte tadaydik su deneyimleri be cici kenarda otur otur sıkılırsin gel sende yap şu cocugu
Benim koca sakat, çolak kaldı unuttun mu bitkisel hayatta. Nasıl olacak bu iş yakında kendini makinaya bağlatır bende yetti gari deyip fişini çekerim nasıl olacak bu iş, artık bizim umudumuz kalmadı. Ayağı taşa takılmayacaktı herşey söndü tüm umutlar

ben de de falso olmadı yalnız değilsin beybi
üç sene de ben falsosuz idare ettim. hala da öyle devam ediyorum
Çok güvenme sen ona sonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar

Çok güvenme sen ona sonra hamileyim a dostlar diye gelirsin çok yakınım olan birini uyardım anlamadı sonunda daha ilk bebeği 9 aylıkken ikinciye hamile kaldı, sen demiştin dedi. Şimdi gafeyi yeyorlar

aman negom napayım gelirse basım gözüm üstüne o gelmezse benim cesaret edeceğim yok zaten. iki yaşına kadar geldi nerdeyse oğlan. Allah kerim:)

Hissediyorum, geliyor gelmekte olan

Beni endişelendirmeyi başardın ama ya olursa diye değil neden olmuyor diye

Sönenler geri kabarır ciciii merak etme onun sakatlığı libidosu tavan yapana kadar bence sonra köşe kapmaca oynarsiiniizz

Bizm 4 yil bisey olmadi evlerde var sorun
Gerci ben smdi dusununce nasil kaldigimi hatrliyorm yavas yabas beynime kan gitti
Soktan cikinca

Bagliycam zaten ya bnmkini ya adaminkini

Hap bana dokunuyor prezervatif de kasinti yapior zaten cicide olan sey bende olmazsa olmaz diger yontemle bile hamile kalan kaliyor

Rabbim neyi yazarsa o olur olcekle dogcak olan bellidir

Istedigin kdr korun sprialle bile hamile kalan var kac kisiden duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…