- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.141
Ben hepsinde agladim yaaaaynen baya da aglamisti bebegi cok ufakken ikinciye kaldi. aralari 11 ay mi ne olacakti
Allah bagislasin canmAhanda benden bende de 3 oglancik var
Gettigim yere gebelik saliyommmm heeee yaşın kaç yavru ceylanım
Amin inşallah.Amin canm
Sana da ins
AhhahahaSana kabaran bisey var
Recp ivedik geldi aklima birden hahahahahahahahahah
Kiz zepra Allah seni ahahaniye şanslıymış kız bizim kocalarımız korunmasakta olmuyo diye mi
Ben biliyorm bende yapmistim onadankızlar yüzük falını biliyormusunuz ben böyle şeylere inanmam da hani ipe yüzük takıp salliyorsunuzda yuvarlak dönerse kız mıydı dik sallanınca erkekmiydi tam bilmiyorumda annemlere teyzemlere yapmıştım hepsi doğru çıkmıştı kendimedd yapmıştım 3 tane çıkmıştı bana banabir tane isteyemiyorum 3 çıkmıştı
Bnde n iki yaş büyük yavru ceylan olmadı sankimAllah bagislasin canm
30 yasindayim
Ben hepsinde agladim yaaa
Bunda da agladim
Ama esim o kdr cok degisti ki smdiden bn soklardayim
Allah razi olsun cok saolun :) planlı bi gebelik değildi sanırım? :))Ederim canm tanisiriz nolcak
Amin canm ins
Rabbim sana da versin en kisa zamanda her isteyene ozel dua edicem
Evet 1 senedir istiyoruz Rabbim inşallah bizede tuuum isteyenlere de nasıp eder :)Yaaaa sende mi istiyorsun?
Kaç oldu isteyen ya 7 mi
Bilmem mi. Bana hep oğlan ve kız şeklinde 2 çocuk çıkıyor. Daha birini yapamadımkızlar yüzük falını biliyormusunuz ben böyle şeylere inanmam da hani ipe yüzük takıp salliyorsunuzda yuvarlak dönerse kız mıydı dik sallanınca erkekmiydi tam bilmiyorumda annemlere teyzemlere yapmıştım hepsi doğru çıkmıştı kendimedd yapmıştım 3 tane çıkmıştı bana banabir tane isteyemiyorum 3 çıkmıştı
Amin canm yaaa insAmin inşallah.
Offf bugün dişimi çektirdim....
insaAllah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin canım,
Bnde bol bol ettim ama hala god kafaliiiiioooo maşallah yaaa
belki de eskiler kocalari degissin diye cok cok yapmışlardır
Degildi benm hicbiri planli degilAllah razi olsun cok saolun :) planlı bi gebelik değildi sanırım? :))
Evet 1 senedir istiyoruz Rabbim inşallah bizede nasıp eder :)
Artik zamanon geldi britusBilmem mi. Bana hep oğlan ve kız şeklinde 2 çocuk çıkıyor. Daha birini yapamadım
Bnde bol bol ettim ama hala god kafaliiiii
Hamsi kılıklı uşak
Bizimki daha cool benceAhhahaha
Kiz zepra Allah seni ahahaacikladimya kız iste,korunma dertleri yok gayet coollar
Hahahah coook iyiymis :)) acaba işin sırrı bu mu biz düşündükçe olmuyorDegildi benm hicbiri planli degil
Ne yumurtlama donemi biliyorm ne de baska biseybir bildigim test onu da ne zaman yapsam pozitifi cokiyor
Cok pozitif insnm sanirm
Ha bu god kafaliya 3 bile çokama seninki çok çok çocuk değil. çok çocukdaha doğurman lazim beybi
Bnced3 sal kendini kocana azicik da cocuk mu olcak aman dikkat et bak olmasin de nasil oluyorHahahah coook iyiymis :)) acaba işin sırrı bu mu biz düşündükçe olmuyor
Seninki öyle olduysa benimki de kesin öyle olurişte mükemmel erkek diye bisey yok cicim. erkekler insan neslinin prototipi. harika ve mukemmel olan kadınlar
neyse zamanla ayar verirsin sen ona ya
bizimki çocuktan sonra ateslendi meselahep tersine tersine gidiyo herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?