Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy aynen ya ablamlar el dost herkes, kv dem hariç, hamileyim desem felç geçirir
Ya açık açık l diyorum benim psikolojim el veriliş değil yok istemiyorum
Bende 58 e düşünce kocam hadi diyordu, hadi ordan kadar kilo verdim hamile kalıp bir daha mı alıcam pışıık diyordum, şimdi geri kilo aldım ama olsundu

Bakalim canm ya bende en buyugum kardesmle iki yas kiz kardesmle 12 yas var aramizda

Bakalim smdiden cok heycanlilar benmkiler

Çok güzel olsun inşallah Roscum burda geri sayımlı günler yapalım kızsa pembe erkekse maviye bürüyelim topiğiii

arkadaşımın ablasi doğum kontrol hapı + prezervatifle hamile kalmıştı

aman negom napayım gelirse basım gözüm üstüne o gelmezse benim cesaret edeceğim yok zaten. iki yaşına kadar geldi nerdeyse oğlan. Allah kerim:)
Ayy gelir inşaallah
Beni endişelendirmeyi başardın ama ya olursa diye değil neden olmuyor diye
Deli yaa amacım o değildi amma
Sönenler geri kabarır ciciii merak etme onun sakatlığı libidosu tavan yapana kadar bence sonra köşe kapmaca oynarsiiniizz
Sönen kabarır derken
Tabi canım olacak olana hiç bir şey engel olamaz, Ol desin yeter ki

Sönenler geri kabarır ciciii merak etme onun sakatlığı libidosu tavan yapana kadar bence sonra köşe kapmaca oynarsiiniizz
Cinneeeett
Seninki bey iyileşse iyi eder
Oğlum bildiğiniz gibi değil
Dün süzer bakışlarımı yakalamış. Sen hasta, çolak kalmış bir insan hakkında neler düşünüyorsun ya aklından bile geçirme deyip döndü kıçını trip atarak uyudu.
Kaldım ağzım açık.
Bakın gerçek geri çekilme yöntemi budur adam on numara geri çekiliyor bidaha ileri alabilene aşk olsun
kk birinci noteri

Bu hızınıza yetisebilsem öğreneceğim de sayfayı yenilendikçe 2 sayfa geliyor ay okuyayım derken 1 sayfa daha
Yavrum napayım nasıl yavaşlatayım, koca çeneli karılar toplandık böyle oluyor işte hızlı okuma teknikleri eğitimi vericem yakında topikte hayrına

Ayy gelir inşaallah

Deli yaa amacım o değildi amma

Sönen kabarır derken

Tabi canım olacak olana hiç bir şey engel olamaz, Ol desin yeter ki

negom bu sene musade et kiz yeterlilik sınavı çok ağır cidden. kac tane kanun çalışıp olay cozcem acı bana ondan sonra olabilir herşey karşı degilim

Savaş filmi izliyoz "geri çekiliyoruz" repliği duyduk, şöyle bir bakışıp bilgilerimizi sorguladık sessizce bizde.

Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
Hicmet kuzum sende mi bebe istiyorsun gel senin içinde duacı olam. Bebe yap dediğim hamile kalıyor

bu en iyi espriler listesinde top 5 e girer yalnız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…