- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.101
Ayy aynen ya ablamlar el dost herkes, kv dem hariç, hamileyim desem felç geçirirAmin inşallah canım.
Sorma ya. Sirf eş olsa iyi, mahalle kız istiyor. Kimse de demiyor ki acep nasıldır halin, doğur da doğur. Anam trip atar, kvdem doğur der. Aman duymayalım. Allah tüm yavrulara sağlık versin. 70lerden 55lere düşmüşüm yer miyim, aslaaa
Ohoo daha neler öğreneceksinay mesajları okudumda saf saf bakınıyorum bilmediğim çok şey var ellamee
CinneeeettNe geliyor
Bakalim canm ya bende en buyugum kardesmle iki yas kiz kardesmle 12 yas var aramizda
Bakalim smdiden cok heycanlilar benmkiler
O iş bendeÇok güzel olsun inşallah Roscumburda geri sayımlı günler yapalım kızsa pembe erkekse maviye bürüyelim topiğiii
Bizm 4 yil bisey olmadi evlerde var sorun
Gerci ben smdi dusununce nasil kaldigimi hatrliyormyavas yabas beynime kan gitti
Soktan cikinca
Bagliycam zaten ya bnmkini ya adaminkini
Hap bana dokunuyor prezervatif de kasinti yapior zaten cicide olan sey bende olmazsa olmazdiger yontemle bile hamile kalan kaliyor
Rabbim neyi yazarsa o olur olcekle dogcak olan bellidir
Istedigin kdr korun sprialle bile hamile kalan var kac kisiden duydum
Ayy gelir inşaallahaman negom napayım gelirse basım gözüm üstüne o gelmezse benim cesaret edeceğim yok zaten. iki yaşına kadar geldi nerdeyse oğlan. Allah kerim:)
Deli yaaBeni endişelendirmeyi başardın ama ya olursa diye değil neden olmuyor diye
Sönen kabarır derkenSönenler geri kabarır ciciii merak etmeonun sakatlığı libidosu tavan yapana kadar bence sonra köşe kapmaca oynarsiiniizz
Tabi canım olacak olana hiç bir şey engel olamaz, Ol desin yeter kiBizm 4 yil bisey olmadi evlerde var sorun
Gerci ben smdi dusununce nasil kaldigimi hatrliyormyavas yabas beynime kan gitti
Soktan cikinca
Bagliycam zaten ya bnmkini ya adaminkini
Hap bana dokunuyor prezervatif de kasinti yapior zaten cicide olan sey bende olmazsa olmazdiger yontemle bile hamile kalan kaliyor
Rabbim neyi yazarsa o olur olcekle dogcak olan bellidir
Istedigin kdr korun sprialle bile hamile kalan var kac kisiden duydum
Sönenler geri kabarır ciciii merak etmeonun sakatlığı libidosu tavan yapana kadar bence sonra köşe kapmaca oynarsiiniizz
Oğlum bildiğiniz gibi değilCinneeeett
Seninki bey iyileşse iyi eder
Bu hızınıza yetisebilsem öğreneceğim de sayfayı yenilendikçe 2 sayfa geliyor ay okuyayım derken 1 sayfa dahaOhoo daha neler öğreneceksin
arkadaşımın ablasi doğum kontrol hapı + prezervatifle hamile kalmıştı
Oğlum bildiğiniz gibi değil
Dün süzer bakışlarımı yakalamış. Sen hasta, çolak kalmış bir insan hakkında neler düşünüyorsun ya aklından bile geçirme deyip döndü kıçını trip atarak uyudu.
Kaldım ağzım açık.
Bakın gerçek geri çekilme yöntemi budur adam on numara geri çekiliyor bidaha ileri alabilene aşk olsun
kk birinci noteri
Aminnnn inşallah canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişiniIns canm hep dua ediyorm isteyen herekese versin diye :)
Yavrum napayım nasıl yavaşlatayım, koca çeneli karılar toplandık böyle oluyor işteBu hızınıza yetisebilsem öğreneceğim de sayfayı yenilendikçe 2 sayfa geliyor ay okuyayım derken 1 sayfa daha
Ayy gelir inşaallah
Deli yaaamacım o değildi amma
Sönen kabarır derken
Tabi canım olacak olana hiç bir şey engel olamaz, Ol desin yeter ki
Savaş filmi izliyoz "geri çekiliyoruz" repliği duyduk, şöyle bir bakışıp bilgilerimizi sorguladık sessizce bizde.Oğlum bildiğiniz gibi değil
Dün süzer bakışlarımı yakalamış. Sen hasta, çolak kalmış bir insan hakkında neler düşünüyorsun ya aklından bile geçirme deyip döndü kıçını trip atarak uyudu.
Kaldım ağzım açık.
Bakın gerçek geri çekilme yöntemi budur adam on numara geri çekiliyor bidaha ileri alabilene aşk olsun
kk birinci noteri
Hicmet kuzum sende mi bebe istiyorsun gel senin içinde duacı olam. Bebe yap dediğim hamile kalıyorAminnnn inşallah canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
Oğlum bildiğiniz gibi değil
Kaldım ağzım açık.
kk birinci noteri
Ne anladın negocuuguummSönen kabarır derken
Ahahhahaha buruyelim guzelimÇok güzel olsun inşallah Roscumburda geri sayımlı günler yapalım kızsa pembe erkekse maviye bürüyelim topiğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?