- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.161
Ha bu god kafaliya 3 bile çok
Dağda az gezmiş camis
Sizinkiler kaç yaşında:)) ? Salmayı da denedm olmuyor Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasıp etsin ne diyim :))Bnced3 sal kendini kocana azicik da cocuk mu olcak aman dikkat et bak olmasin de nasil oluyor
Camiş tabiiii coh gozel bir iltifattir ha bu hoduge
camis mı
Amin canm vardir vakti saatiSizinkiler kaç yaşında:)) ? Salmayı da denedm olmuyor Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasıp etsin ne diyim :))
İşte bende bu pozitifliğibe vurulmuştum ama sen pozitiflik işini epey ilerlettin testlerde bile pozitifliğin çıkıyorDegildi benm hicbiri planli degil
Ne yumurtlama donemi biliyorm ne de baska biseybir bildigim test onu da ne zaman yapsam pozitifi cokiyor
Cok pozitif insnm sanirm
Seninki öyle olduysa benimki de kesin öyle olur
Ya geçen gün ona yorgunum diyerek ilişkiden neden kaçtığını sordum. Çünkü yorgunum dedibir yorgun sen misin la millet nasıl yapıyor dedim. Yorgunken yeterince iyi performans gösteremezmiş performansına leke sürdüremezmiş. Dedim inanamıyorum bunu mı hesaplıyorsun cidden dedim kısa oluyor sonra yorgunken yapınca diyor sonra aslan burcu olduğu geldi aklıma. Ottan boktan herşeyden mükemmel olmalıyım kafası var bunlarda ben şoking oluyorum bazen.
Adamın mükemmel olmalıyım egosu yüzünden körpecik yaşımda kurudum ulan
Hamile misinSaol kedisim
Valla bn sizler kdr tepki veremedim
Demekki dogru yoldayim
Sendeki libidonun 10da biri yoh bende herufte var da habbu gacida yok o isSeninki öyle olduysa benimki de kesin öyle olur
Ya geçen gün ona yorgunum diyerek ilişkiden neden kaçtığını sordum. Çünkü yorgunum dedibir yorgun sen misin la millet nasıl yapıyor dedim. Yorgunken yeterince iyi performans gösteremezmiş performansına leke sürdüremezmiş. Dedim inanamıyorum bunu mı hesaplıyorsun cidden dedim kısa oluyor sonra yorgunken yapınca diyor sonra aslan burcu olduğu geldi aklıma. Ottan boktan herşeyden mükemmel olmalıyım kafası var bunlarda ben şoking oluyorum bazen.
Adamın mükemmel olmalıyım egosu yüzünden körpecik yaşımda kurudum ulan
Evet canm hamileyimHamile misin
Mesajlarda gördüm
Yaaaaaaaaaa çok duygulandım.Canım yavru kertenkelelerim herkese iyi akşamlar dilerim
Bomba gibi bir haberle geldim. Hatta sanırım şuana kadarki en mutlu, en heyecanlı gelişim, mıkteşem ötesi bir haber getirdim sizlere
Bu akşamı iple çektim. Çektik daha doğrusu.
Dünkü benim hamile arkadaşı hatırlarsınız. Mutluluk sarhoşu olmuştum hani gebelik haberini alınca adeta..
Bu kıymetli arkadaşım hatta dostum, canımın canı uzaklardan biri değil. Aksine çok yakınımızdan, içimizden biri.
Söylemeden önce kesinleştirmek için bekledik. Ve nihayet kesinleşti. Bu bomba haberi sizlere getirmek nasip oldu
Kızzzzzzzzzzlarrrrrrr çıkarın davulu sazııııııı
hepimiz teyze oluyoruzzzzzzzz teyzeeeeeeeee
Benim kıymetlimin bebeği yoldaaaaaaaaa, bebek geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
efuulimm
Herseyde heryerde pozitifim testlerde bileİşte bende bu pozitifliğibe vurulmuştum ama sen pozitiflik işini epey ilerlettin testlerde bile pozitifliğin çıkıyor
Hamis olan benm cnm (;Yaaaaaaaaaa çok duygulandım.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim güzel yürekli arkadaşım.
Canım benim ❤❤❤
Evet gördüm sana yazdımHamis olan benm cnm (;
Hadii yaa, sürpriz bir bebiş galibaEvet canm hamileyim
AhahahahahEvet gördüm sana yazdım
Ama heyecandan etiket yapamamışım.
Maşallah Allah bagıslasınAmin canm vardir vakti saati
6 ve 4bucuk yaslarinda iki erkek var canm
Ben de testi gorunce sasirdimHadii yaa, sürpriz bir bebiş galiba
Saglıkla sıhhatle kucagına al inşallah.
Okuyunca şaşırdım bian
Olabilir küçükken anası bir kürtaj macerası yaşamış. Kürtajla alınan bebek peçetede hayata tutunduysa ve kendi kendine büyüdüyse o kesinlikle senin kocandır. Kayıp kardeşini buldum şuanuzaktan yakından aslan burcuyla alakası yok ama cevaplar aynıkısa oluyo ben öyle sevmiyorum bilmem ne falan
bunlar birbirinin kayıp ikizi falan mi ki cici yakesin düzelir o zaman
Ins canmMaşallah Allah bagıslasın2 sehzadeden sonra 1 prenses iyi olur şimdi
Zorlu günler seni bekliyor. Çocuklar okula başlıyordu sanırımBen de testi gorunce sasirdim
Baya supriz hemde canm
Amin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?