- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.121
Espri olsa keşke salt acı gerçek bu.bu en iyi espriler listesinde top 5 e girer yalnız
Vaayy beeeeee, tabi kadın şok
Ohaaaa ben sok suanarkadaşımın ablasi doğum kontrol hapı + prezervatifle hamile kalmıştı
Espri olsa keşke salt acı gerçek bu.Kara mizah. Trajikkomedi. Ah ulan ah
Yaa ajshajdha senin adamın kendi zevkini kısıtlayip dokunulmazlık ilan etmesiOğlum bildiğiniz gibi değil
Dün süzer bakışlarımı yakalamış. Sen hasta, çolak kalmış bir insan hakkında neler düşünüyorsun ya aklından bile geçirme deyip döndü kıçını trip atarak uyudu.
Kaldım ağzım açık.
Bakın gerçek geri çekilme yöntemi budur adam on numara geri çekiliyor bidaha ileri alabilene aşk olsun
kk birinci noteri
Sana kabaran bisey varNe anladın negocuuguummumutlar söndü fln dedi ya cici ben ondan seyettiydim kabarmak derken
3 kayıp 5 dıgumu var
Masallah annene yaa
niye kacıyoz be keşke sürtünsek de bizede geçseO bir gram damlaByNkoaLa a bakıyor diyor ben bu gacıyı bulmuşken bırakmayayım.
Bana bakıyor diyor ne kadar uzağa kaçsak kardır
niye şanslıymış kız bizim kocalarımız korunmasakta olmuyo diye miAhaha lan bana dua edin doğum hanede uzaniyom şimdi dogurucam birazdan falan diye Töbe Töbe ajshdjs
Cicimm geri çekilme bir korunma yöntemi değil biliyorsun değil mi siz hiç falso vermesenizdeross bir kez daha kanıtlamış oldu bu durumun doğruluğunu @kutsal zebrayalniz en şanslı da bizlerin kocası oluyor bu durumda farkında misin korunma derdi yok kaçtı mı kaçmadı mı korkusu yok vs simdi sağlıksız gebelik olabilir bı damla bile yeter,yumurtaliklari çok uyardık bu ay iğnelerle, transfere kadar korunun dedi doktorumuz.
Biz bı kondom aldık Allah etmeye ne his var ne biseyesim diyor şimdi şunu şişirip balon yapıp patlaticam bı pok anlamiyom bu lanet şeyden diye
amiiiin insallahK Kendinisevenbirii
kuzum benim önümde bı sınav ve mülakat var daha. millet evlenmiyo bile yeterlilik vermek için ben üstüne çocuk yaptım
maddi olarak 100 bin tl hesabıma yatarsa aninda yapcam ama esimle öyle anlastim
150 bin yatarsa da iki çocuk:
Allah önce sizlerden güzel haberler almayı nasip etsin tez zamanda :)
@Dilos06
Youlost16
Farkettim üstte yanıtladım bileYoulost16 seni yanlış etike yapmışım kizz allah bilir sen diye hangi başka kutsalı cagirmis oldum topige simdi anam bide cinsel içerikli mesaja hemde okuyan başka kutsal ne diyor bunlar, kim bunlar,nereye düştüm ben demese bari
Ohaaaa ben sok suan
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insaAllahAmin canm ins
Evet
Ayyy sizi tanımıyorum ama cooook sevindim:)) Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin. Hamislerin duasi kabul olur derler Lütfen banada dua edin olur mu? :)
Heybetine, yelelerine, boyuna posuna, espriklerine aldandım bak ne oldu şimdierkek aslanlar tembel oluyo biraz yapacak bişey yok cici
heybetine aldanmayacaktin
Benmki direk dallamasyon olarak giriyorişte kimo bin bir naz niyazla geliyo. kimi çilingir gibi zorla kapı aralayip caktirmadan geliyo
Ahanda ranza bir üç gocuklu dahaOnlari goren ne zaman ucuncu ne zaman ucuncu derken geldi
Ederim canm tanisiriz nolcakAyyy sizi tanımıyorum ama cooook sevindim:)) Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin. Hamislerin duasi kabul olur derler Lütfen banada dua edin olur mu? :)
Yaaaa sende mi istiyorsun?Ayyy sizi tanımıyorum ama cooook sevindim:)) Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin. Hamislerin duasi kabul olur derler Lütfen banada dua edin olur mu? :)
Iki erkek canmAhanda ranza bir üç gocuklu daha
Cinsleri ne otekinlerin yavrim
Amin canmRabbim kucağına almayı nasip etsin insaAllah
Ahanda benden bende de 3 oglancik varIki erkek canm
Heybetine, yelelerine, boyuna posuna, espriklerine aldandım bak ne oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?