Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tam bi kelle gibi sırıt en sevdiğim kısmı

yakuza ne zaman geliyodu beybi :)
Yaaa ne güzel unutmuştum
Yarın geledebilirim gelmeyedebilirim diyor.
Tam cinnet geçirmelik.
Keyfi ile uğraşıyoruz.

Cok yakin 2 arkadasim ilk cocuktan sonra geri cekilmeyle korunurken 2.yi planli yapip geri ceklmeyle korunmaya devam.ederken 3.ye hamile kaldilar.
Hep dua ediyorum Allah im isteyenlere hayirlis saglikli evlat ver, istemeyenlere isteyene kadar verme diye ... kendimde 1 kizim var 2.yi henuz dusunmuyorjm kazara hamjlelik beni uzer biliyorm ama Allah ne.nasip kismet ettiyse o tabi basimiz gozumuz ustune...

Hahahah amin canm bende yasayarak gorycem. Cok saol kuzummm cok tesekkur eder.

Ayni korkulari yasiyoz canm

Oha bu kısmı bende bilmiyordum. İşin akroş kısmıyla hiç ilgilenesim gelmemiş
Vay ya..

Benimki napar acaba ya
O günleri bende görecek miyim. O kadar uzak geliyor ki. Sanki hiç öyle bir gün gelmeyecekmiş gibi
Seninki seni kucaklar iki havada dindurur baba oluyorm babaaaaaaaa ulaaaan duyun diye bagirir oturur aglad bundan kesin ve kesin eminim adami nasil bir hale getirdin bi dusun cocuk diye yalvarıyor haahhahahahah

Yaaa ne güzel unutmuştum
Yarın geledebilirim gelmeyedebilirim diyor.
Tam cinnet geçirmelik.
Keyfi ile uğraşıyoruz.

cidden aksiyon almiyo musun sınır çizmek için cici. kadın sırf senle uğraşmak için kasıtlı yapıyo beybi

Seninki seni kucaklar iki havada dindurur baba oluyorm babaaaaaaaa ulaaaan duyun diye bagirir oturur aglad bundan kesin ve kesin eminim adami nasil bir hale getirdin bi dusun cocuk diye yalvarıyor haahhahahahah
İnanmaz bence donar kalır. Sonra yine bitkisel hayata girer.

cidden aksiyon almiyo musun sınır çizmek için cici. kadın sırf senle uğraşmak için kasıtlı yapıyo beybi
Napayım şamdanım ne yapabilirim ki.
Gelme mi diyeyim
Naparsa yapsın.
Yarın gelmezse ve eşimin bir sonraki izin gününde gelmezse ondan sonra müsait değilim dicem. Ki okullar açılacak zaten

benim garanti bi cinsiyet tahmin seyim var az buyusun ben yazcam ozelden sir ha kimseye soylemedim daha ama tutuyor koyden yasli bi teyzeden ogrenmistim lakabi ayakli ultrason

İnanmaz bence donar kalır. Sonra yine bitkisel hayata girer.

ben sabah testin fotoğrafini atmistim
baya bozulmuştu. hamilelik haberi böyle mi verilir diye. sen de romantiklikte uzay değilsin, onemseyecegin hiç aklıma gelmemişti. daha önce özel olan neyi onemsedin ki demiştim

ondan sonra bitkisel hayata girdi cici düşün ne kadar uzun süre bitkisel hayattaydi

Napayım şamdanım ne yapabilirim ki.
Gelme mi diyeyim
Naparsa yapsın.
Yarın gelmezse ve eşimin bir sonraki izin gününde gelmezse ondan sonra müsait değilim dicem. Ki okullar açılacak zaten

fazla kibirli ve ben istediğimi yaparim havasinda geliyo bana. o yüzden cok bileniyorum senin kaynanaya

sen de haklısın da arada bi geri ceviriyo musun hep böyle eserikli gibi kafasina göre mi takiliyo

benim garanti bi cinsiyet tahmin seyim var az buyusun ben yazcam ozelden sir ha kimseye soylemedim daha ama tutuyor koyden yasli bi teyzeden ogrenmistim lakabi ayakli ultrason

oooo makasa bıçağa oturtma gibi bisey degil demi

O zaman bende isterim. Sır tutmayı iyi bilirim aramızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…