- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.341
Yaaa ne güzel unutmuştumtam bi kelle gibi sırıt en sevdiğim kısmı
yakuza ne zaman geliyodu beybi :)
Cok yakin 2 arkadasim ilk cocuktan sonra geri cekilmeyle korunurken 2.yi planli yapip geri ceklmeyle korunmaya devam.ederken 3.ye hamile kaldilar.
ByNkoaLa . Bebegimmmm hayirli olsun bu Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah
Amaaaaa suan bana bi korku bastiucuncu bana da bir supruzz olursa ben neyderimmm nerelere giderimmm Rabbim isteyen olmayan herkese 2 er 3er wersin insallah
Hahahah amin canm bende yasayarak gorycem. Cok saol kuzummm cok tesekkur eder.
ByNkoaLa . Bebegimmmm hayirli olsun bu Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah
Amaaaaa suan bana bi korku bastiucuncu bana da bir supruzz olursa ben neyderimmm nerelere giderimmm Rabbim isteyen olmayan herkese 2 er 3er wersin insallah
Ayni korkulari yasiyoz canmCok yakin 2 arkadasim ilk cocuktan sonra geri cekilmeyle korunurken 2.yi planli yapip geri ceklmeyle korunmaya devam.ederken 3.ye hamile kaldilar.
Hep dua ediyorum Allah im isteyenlere hayirlis saglikli evlat ver, istemeyenlere isteyene kadar verme diye ... kendimde 1 kizim var 2.yi henuz dusunmuyorjm kazara hamjlelik beni uzer biliyorm ama Allah ne.nasip kismet ettiyse o tabi basimiz gozumuz ustune...
Oha bu kısmı bende bilmiyordum. İşin akroş kısmıyla hiç ilgilenesim gelmemişTesti esim aldi geldi ben girdim wc ye ciktm falan bir turlu teste sidigi denk getiremedm olmuyor olmuyor diyorm aslinda cok tecrubeliyim bu konuda ama yapamadim heycan yaptm sanirm esimde bagiriyor neden yapamiyorsn yapsana sunu diye baktm boncuk boncuk bagirma bana dedm
Neyse testi bir sekilde denk getirdim yaptm birinci cizgi cikti ohh dedm bi baktm arkadan ikincisi geliyor host diyorm git diyorm gitmiyor hahahahahaha
Esime bakmisim donuk donuk ne nasil cift mi dedi sana topuz geliyor dedimhemen sarildi optu gozleri doldu biraz
Ahahahahah onu yok sayiyoruz ya ondanOha bu kısmı bende bilmiyordum. İşin akroş kısmıyla hiç ilgilenesim gelmemiş
Vay ya..
Benimki napar acaba yaAhahahahah onu yok sayiyoruz ya ondan
Seninki seni kucaklar iki havada dindurur baba oluyorm babaaaaaaaa ulaaaan duyun diye bagirirBenimki napar acaba ya
O günleri bende görecek miyim. O kadar uzak geliyor ki. Sanki hiç öyle bir gün gelmeyecekmiş gibi
Yaaa ne güzel unutmuştum
Yarın geledebilirim gelmeyedebilirim diyor.
Tam cinnet geçirmelik.
Keyfi ile uğraşıyoruz.
İnanmaz bence donar kalır. Sonra yine bitkisel hayata girer.Seninki seni kucaklar iki havada dindurur baba oluyorm babaaaaaaaa ulaaaan duyun diye bagiriroturur aglad bundan kesin ve kesin eminim adami nasil bir hale getirdin bi dusun cocuk diye yalvarıyor haahhahahahah
Yok yok sevinçten ucar yakalayamzsnİnanmaz bence donar kalır. Sonra yine bitkisel hayata girer.
Napayım şamdanım ne yapabilirim ki.cidden aksiyon almiyo musun sınır çizmek için cici. kadın sırf senle uğraşmak için kasıtlı yapıyo beybi
benim garanti bi cinsiyet tahmin seyim var az buyusun ben yazcam ozelden sir ha kimseye soylemedim daha ama tutuyorvalla benim gönlümden herkesin seferber olması geçti :) çocukları sen gotursen bile başkası alır getirir falan :) ya da seni hiç bulastirmazlar :)
bu arada
kız bebek kocadan sogutur derler rosshamilelikte eşinden tiksinirsen kız diyebiliriz
İnanmaz bence donar kalır. Sonra yine bitkisel hayata girer.
Oyyy canımmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Napayım şamdanım ne yapabilirim ki.
Gelme mi diyeyim
Naparsa yapsın.
Yarın gelmezse ve eşimin bir sonraki izin gününde gelmezse ondan sonra müsait değilim dicem. Ki okullar açılacak zaten
benim garanti bi cinsiyet tahmin seyim var az buyusun ben yazcam ozelden sir ha kimseye soylemedim daha ama tutuyorkoyden yasli bi teyzeden ogrenmistim lakabi ayakli ultrason
O zaman bende isterim. Sır tutmayı iyi bilirim aramızdabenim garanti bi cinsiyet tahmin seyim var az buyusun ben yazcam ozelden sir ha kimseye soylemedim daha ama tutuyorkoyden yasli bi teyzeden ogrenmistim lakabi ayakli ultrason
O zaman bende isterim. Sır tutmayı iyi bilirim aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?