- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.361
Telekineziyle senin kaynana ya çok pis şeyler yapasım var cicimYaaa ne güzel unutmuştum
Yarın geledebilirim gelmeyedebilirim diyor.
Tam cinnet geçirmelik.
Keyfi ile uğraşıyoruz.
ben sabah testin fotoğrafini atmistim
baya bozulmuştu. hamilelik haberi böyle mi verilir diye. sen de romantiklikte uzay değilsin, onemseyecegin hiç aklıma gelmemişti. daha önce özel olan neyi onemsedin ki demiştim
ondan sonra bitkisel hayata girdi cicidüşün ne kadar uzun süre bitkisel hayattaydi
Ben sürprizli söylerim ya sırf bu yüzden konu bile açmıştım tee ne zamandan araştırmaya girmiştimfazla kibirli ve ben istediğimi yaparim havasinda geliyo bana. o yüzden cok bileniyorum senin kaynanaya
sen de haklısın da arada bi geri ceviriyo musun hep böyle eserikli gibi kafasina göre mi takiliyo
Ulan ross gözleri bana çevirttin durduk yereOyyy canımmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
B Brunello Cicinelli gözün aydın tatlı teyze seniii inşAllah senden de böyle güzel mesajlar alırız yakında❤
Oğluşumu uyutmaya çalışıyorum balım sen napıyosunnapiyosun limonsuzum
Sen çok iyi bir anne olacaksın cicim. O şanslı bebiş fazla beklemesinUlan ross gözleri bana çevirttin durduk yere
Ben dünyaya teyze olmak için gelmişim annelikten çok emin değilim
O ne yav. Yapın ne biliyorsanız hepsini yapın yakuzayaTelekineziyle senin kaynana ya çok pis şeyler yapasım var cicim
Yaaa seni yerimSen çok iyi bir anne olacaksın cicim. O şanslı bebiş fazla beklemesin☺☺
Ney nolmis
Yani ben buradan düşünce gücümle saldırcamO ne yav. Yapın ne biliyorsanız hepsini yapın yakuzaya
Amin cnm saolAllah sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ❤❤❤
yakuza da ne olakiO ne yav. Yapın ne biliyorsanız hepsini yapın yakuzaya
Ben sürprizli söylerim ya sırf bu yüzden konu bile açmıştım tee ne zamandan araştırmaya girmiştim
Hatta midem falan bulansa da çaktırmamaya çalışırım. Zaten kesin emin olmadan bana asla söyleme diye ültimatom verdi. Test mest yapmadan gelme bana diyor. Belgelerle konuş demek istiyor yüce honos
Kafasına göre zaten şamdanım. Bende bileniyorum ama ne yapayım. Şu doğuya gitsek de kurtulsam ya iple çekiyorum
Ah ben ona düşünce gücümle neler yaptım be mirandam bir bilsenYani ben buradan düşünce gücümle saldırcam
E izin de çıktıysa tamamdır. Odaklanın kızlar Yakuza ya saldırııııı
Allahim daha neler ogrenicem cahil kaldim ben yaBenim seksü geyşanın anası yakuza.
Kv yani
Oğluşumu uyutmaya çalışıyorum balım sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?