Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fazla kibirli ve ben istediğimi yaparim havasinda geliyo bana. o yüzden cok bileniyorum senin kaynanaya

sen de haklısın da arada bi geri ceviriyo musun hep böyle eserikli gibi kafasina göre mi takiliyo
Ben sürprizli söylerim ya sırf bu yüzden konu bile açmıştım tee ne zamandan araştırmaya girmiştim
Hatta midem falan bulansa da çaktırmamaya çalışırım. Zaten kesin emin olmadan bana asla söyleme diye ültimatom verdi. Test mest yapmadan gelme bana diyor. Belgelerle konuş demek istiyor yüce honos
Kafasına göre zaten şamdanım. Bende bileniyorum ama ne yapayım. Şu doğuya gitsek de kurtulsam ya iple çekiyorum

Ulan ross gözleri bana çevirttin durduk yere
Ben dünyaya teyze olmak için gelmişim annelikten çok emin değilim

Sen çok iyi bir anne olacaksın cicim. O şanslı bebiş fazla beklemesin☺☺
Yaaa seni yerim
Şanslı olur tabi ama sizin gibi teyzeleri olacak diye şanslı olur limonsuz mirandam

cidden hayaller kurduğunu bilmiyodum içinde gizli bi romantik varsa o kadar senede bi göstereydi napam yani

sen sürprizli yap bence de
is yerine çiçek sepetinden falan bisey yaptirip gönderebilirsin :)
mesela iyi ki baba oluyosun yazili pasta

Allah sabır versin cici ya. umarim doğuda kafan rahat olur :) cidden çok sinir bozucu. iyi bas ediyosun masallah

Yani ben buradan düşünce gücümle saldırcam
E izin de çıktıysa tamamdır. Odaklanın kızlar Yakuza ya saldırııııı
Ah ben ona düşünce gücümle neler yaptım be mirandam bir bilsen
İşe yarasa şuan aramızda öyle birisi yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…