Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzünü göreceğim bir sürpriz olur
Ah be yavrum sabrettiğim şeyleri bir bilsen..
Benim kendi annem yakuzadan daha zor bir karakter.
Çıldırıp kendi kendimi hastahaneye kapıcam yakında

İyiyim canım batımı yanlış hesaplamışım onun heyecanı var biraz ama ne bileyim adet olacak gibiyim :) sen nasılsın

kız deme

hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim:)

ben hamile olduğumu çok rüya gördüğümden anlamistim
o kadar çok ruya görmüştüm ki hamilelikle bebekle alakalı degildi ama. normal rüya. kendi kendime acaba hamile kalınca rüya çok mu görülüyo diye bakmıştım netten. otel bisey varmis

sonra bat beklemeden yaptım çıkmıştı

senin gecikmis şimdi yani demi bat

Ahahaha bat yarın :) bende kimyasal gebeliğimde kırık altın yüzük görmüştüm de bu ay görümcem iki kere kp ve kv rüya görmüş ben daha görmedim ama adet olacağım sancım var

Yüzünü göreceğim bir sürpriz olur
Ah be yavrum sabrettiğim şeyleri bir bilsen..
Benim kendi annem yakuzadan daha zor bir karakter.
Çıldırıp kendi kendimi hastahaneye kapıcam yakında

kız ne kadar koç burcu kadin varsa cevremde analari sorunlu bu kadar denk gelebilir mi yaaa

size kaderinizin bir oyunu mu bu cici

Allah yardımcın olsun beybi iyi ki geysavar o zaman geysa galp sen

Ahahaha bat yarın :) bende kimyasal gebeliğimde kırık altın yüzük görmüştüm de bu ay görümcem iki kere kp ve kv rüya görmüş ben daha görmedim ama adet olacağım sancım var
Beni aylardır herkes hamile gördü be kutsişim ben şimdiye doğurmuştum iş rüyalara kalsa
Ama senin çok yakın bende hissediyorum.

Beni aylardır herkes hamile gördü be kutsişim ben şimdiye doğurmuştum iş rüyalara kalsa
Ama senin çok yakın bende hissediyorum.
Benin’de gördüler cok kez de ben görmedim henüz :) nasıl hissediyorsun kız :)

hayırlısı olsun canım benim :) en azından beklenecek gün az kalmis :) ama belli de olmaz bu isler. Allah yakin etsin mujdeni artik :)

kız ne kadar koç burcu kadin varsa cevremde analari sorunlu bu kadar denk gelebilir mi yaaa

size kaderinizin bir oyunu mu bu cici

Allah yardımcın olsun beybi iyi ki geysavar o zaman geysa galp sen
Benimkine sorunlu tanımı çok hafif kalırım sanırım.
Cidden aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Psikoloji bırakmadı bende.
Bir yakuzaya bakıyorum bir anneme bakıyorum. Yemin ederim yakuza daha iyi ya

hayırlısı olsun canım benim :) en azından beklenecek gün az kalmis :) ama belli de olmaz bu isler. Allah yakin etsin mujdeni artik :)
İnsallah canım ama sancılarım arttı Emin’im olacağım ama nasip bakalım :)

Benimkine sorunlu tanımı çok hafif kalırım sanırım.
Cidden aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Psikoloji bırakmadı bende.
Bir yakuzaya bakıyorum bir anneme bakıyorum. Yemin ederim yakuza daha iyi ya

benim arkadaşların anneleri de öyle ya yapmadiklari kalmadi kizlarina. bide herkese iyiler bu kizlara gelince içlerinden pennywise çıkıyo yeminle

yakuza galp cici olacağını hiç düşünmemiştim ama ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…