- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.381
Topiği daha sıkı takip etmelisinAllahim daha neler ogrenicem cahil kaldim ben ya
İyiyim canım batımı yanlış hesaplamışım onun heyecanı var biraz ama ne bileyim adet olacak gibiyim :) sen nasılsınnapiyon kiz minik zepramnasılsın :)
pardon ortmenim elektrikler kesiktideTopiği daha sıkı takip etmelisin
ayyy maşallah kuzucumm sağlıkla gelsin inşallah bebiş
Yüzünü göreceğim bir sürpriz olurcidden hayaller kurduğunu bilmiyodumiçinde gizli bi romantik varsa o kadar senede bi göstereydi napam yani
sen sürprizli yap bence de
is yerine çiçek sepetinden falan bisey yaptirip gönderebilirsin :)
mesela iyi ki baba oluyosun yazili pasta
Allah sabır versin cici ya. umarim doğuda kafan rahat olur :) cidden çok sinir bozucu. iyi bas ediyosun masallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin
Amin canlarm cok saolunayyy maşallah kuzucumm sağlıkla gelsin inşallah bebiş
İyiyim canım batımı yanlış hesaplamışım onun heyecanı var biraz ama ne bileyim adet olacak gibiyim :) sen nasılsın
Hoşgeldin kutsişimİyiyim canım batımı yanlış hesaplamışım onun heyecanı var biraz ama ne bileyim adet olacak gibiyim :) sen nasılsın
Ahahaha bat yarın :) bende kimyasal gebeliğimde kırık altın yüzük görmüştüm de bu ay görümcem iki kere kp ve kv rüya görmüş ben daha görmedim ama adet olacağım sancım varkız deme
hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim:)
ben hamile olduğumu çok rüya gördüğümden anlamistim
o kadar çok ruya görmüştüm ki hamilelikle bebekle alakalı degildi ama. normal rüya. kendi kendime acaba hamile kalınca rüya çok mu görülüyo diye bakmıştım netten. otel bisey varmis
sonra bat beklemeden yaptım çıkmıştı
senin gecikmis şimdi yani demi bat
Bat yarınmış ben Cumartesi sanıyodumHoşgeldin kutsişim
Ne, nasıl hesaplamışsın
Yüzünü göreceğim bir sürpriz olur
Ah be yavrum sabrettiğim şeyleri bir bilsen..
Benim kendi annem yakuzadan daha zor bir karakter.
Çıldırıp kendi kendimi hastahaneye kapıcam yakında
Beni aylardır herkes hamile gördü be kutsişim ben şimdiye doğurmuştum iş rüyalara kalsaAhahaha bat yarın :) bende kimyasal gebeliğimde kırık altın yüzük görmüştüm de bu ay görümcem iki kere kp ve kv rüya görmüş ben daha görmedim ama adet olacağım sancım var
Benin’de gördüler cok kez de ben görmedim henüz :) nasıl hissediyorsun kız :)Beni aylardır herkes hamile gördü be kutsişim ben şimdiye doğurmuştum iş rüyalara kalsa
Ama senin çok yakın bende hissediyorum.
Ahahaha bat yarın :) bende kimyasal gebeliğimde kırık altın yüzük görmüştüm de bu ay görümcem iki kere kp ve kv rüya görmüş ben daha görmedim ama adet olacağım sancım var
Benimkine sorunlu tanımı çok hafif kalırım sanırım.kız ne kadar koç burcu kadin varsa cevremde analari sorunlubu kadar denk gelebilir mi yaaa
size kaderinizin bir oyunu mu bu cici
Allah yardımcın olsun beybi iyi ki geysavar o zamangeysa galp sen
Kulağıma fısıldıyorlarBenin’de gördüler cok kez de ben görmedim henüz :) nasıl hissediyorsun kız :)
İnsallah canım ama sancılarım arttı Emin’im olacağım ama nasip bakalım :)hayırlısı olsun canım benim :) en azından beklenecek gün az kalmis :) ama belli de olmaz bu isler. Allah yakin etsin mujdeni artik :)
KiiimmmmKulağıma fısıldıyorlar
Benimkine sorunlu tanımı çok hafif kalırım sanırım.
Cidden aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Psikoloji bırakmadı bende.
Bir yakuzaya bakıyorum bir anneme bakıyorum. Yemin ederim yakuza daha iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?