- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.421
Düzelttim yazdığımı. Ormanda bide. Vallahi insanlar delirmiş biz çok masumuz ay
Hee yaa ben de şok oldum, gerçi artık bu ve benzerleri öyle çoğaldı kiiDedin de müge deki herif geldi aklıma. Evli herif sabah namaza kalkmış, sonra gitmiş 4 çocuklu kadınla ormanda ilişkiye girduk dedi. Kadın şuan kayıp
Ay bugun çalıştık biraz soruları yanıtladık cok güldük çokta heyecanlı değil ama bakalım :)
Allah'ım yarabbim şimdi ekşi sözlükte okudum da manyak mıdır nedir insanlar
bence biz normaliz canım. onlar fazla marjinal
bide b.yü yaptırıp inşallah Allah razı olsun diyen insanlar gibi besmeleyle zinaya mi gitmis
sözün bittiği yere geldim ben
Hee yaa ben de şok oldum, gerçi artık bu ve benzerleri öyle çoğaldı kii
Adam bunu pişkin pişkin anlatıyor bir de
artık haber görmek istemiyorum ya bunlae yüzünden. ben palu ailesini de oturup izlemistim
niye kendime bunu yaptim acaba. ben de manyagim sanırım
İnsallah canım ama ben ümitli değilim ya :/çok tatlısınız siz amainşallah olur eşinin bekçilik işi :)
artık ibadetle günahları kafadan oranlayip cenneti garantilediyseinsan bunları izleyince kendi aklından mantığından şüphe ediyo zaten
Onlar zaten başlı başlıca ayrı bir dünya. Yazık gerçekten. Haberler desen içler acısı. İnsanın insana yaptığını hiçbir şey yapmıyor cidden.
Şeytan bırakıp gitse olur yani, gerek kalmadı ona.Hee yaa ben de şok oldum, gerçi artık bu ve benzerleri öyle çoğaldı kii
Dimi. Sanki ibadeti yapınca pürü pak olup çıkmış gibi marifet gibi bahsetmek hele.
Öyle deme kutşişİnsallah canım ama ben ümitli değilim ya :/
Evet kutsişÖyle deme kutşiş( bak burdaki adını biliyorum umarım yanlış hatırlamadım ) inşallahh eşinin ordan yiyecek ekmeği vardır da olur, güzell düşün güzel olsunn
İnsallah canım ama ben ümitli değilim ya :/
dizilerde öyle aldatma siddet cinayet kadin istismarı olmayan dizi çekmiyolar. kaç gündür kadın cinayeti haberi okumaktan ben de bunaldim. demekki etkileniyo insanlar yani. o kadar saçma ki aşk var diye oturuyo kadınlar da izliyo bu dizileri
Şeytan bırakıp gitse olur yani, gerek kalmadı ona.
Kesinlikle öyle bu diziler böyle böyle çoğalalı milletin gözünün içine soktular kadına şiidetti aldatmayı her pisliği. Zaten caydırıcı bir şey yok. Allah ıslah etsin diyorum diyorum ama önü sonu yok hiçç vallahi
Evet kutsişya eşimin burnu kırıldı ondan hani dış görünüşe baktıkları için emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?