Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelttim yazdığımı. Ormanda bide. Vallahi insanlar delirmiş biz çok masumuz ay

Allah'ım yarabbim şimdi ekşi sözlükte okudum da manyak mıdır nedir insanlar

bence biz normaliz canım. onlar fazla marjinal

bide b.yü yaptırıp inşallah Allah razı olsun diyen insanlar gibi besmeleyle zinaya mi gitmis

sözün bittiği yere geldim ben

Adam bunu pişkin pişkin anlatıyor bir de

Hee yaa ben de şok oldum, gerçi artık bu ve benzerleri öyle çoğaldı kii

artık haber görmek istemiyorum ya bunlae yüzünden. ben palu ailesini de oturup izlemistim
niye kendime bunu yaptim acaba. ben de manyagim sanırım

artık haber görmek istemiyorum ya bunlae yüzünden. ben palu ailesini de oturup izlemistim
niye kendime bunu yaptim acaba. ben de manyagim sanırım

Onlar zaten başlı başlıca ayrı bir dünya. Yazık gerçekten. Haberler desen içler acısı. İnsanın insana yaptığını hiçbir şey yapmıyor cidden.

Onlar zaten başlı başlıca ayrı bir dünya. Yazık gerçekten. Haberler desen içler acısı. İnsanın insana yaptığını hiçbir şey yapmıyor cidden.

dizilerde öyle aldatma siddet cinayet kadin istismarı olmayan dizi çekmiyolar. kaç gündür kadın cinayeti haberi okumaktan ben de bunaldim. demekki etkileniyo insanlar yani. o kadar saçma ki aşk var diye oturuyo kadınlar da izliyo bu dizileri

Dimi. Sanki ibadeti yapınca pürü pak olup çıkmış gibi marifet gibi bahsetmek hele.

aynen öyle canım benim. ama diyecek birşey bulamıyorum. cidden diyecek bisey yok

Allah akıl fikir versin hepsine

Öyle deme kutşiş ( bak burdaki adını biliyorum umarım yanlış hatırlamadım ) inşallahh eşinin ordan yiyecek ekmeği vardır da olur, güzell düşün güzel olsunn
Evet kutsiş ya eşimin burnu kırıldı ondan hani dış görünüşe baktıkları için emin değilim

Kesinlikle öyle bu diziler böyle böyle çoğalalı milletin gözünün içine soktular kadına şiidetti aldatmayı her pisliği. Zaten caydırıcı bir şey yok. Allah ıslah etsin diyorum diyorum ama önü sonu yok hiçç vallahi

eskiden ille de vatanim diyodum ama oğlum daha düzgün başka bi ülkede hayat kursa gitme demem. elimden gelse hiç kimseyle de gorusmicem o kadar nefret ettim insanlardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…