- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.441
Cins şeyler çıkacak garanti.Merak ediyorum o konuyu bakalım
İnsallah canım ama eşimin burnu kırık ondan biraz umudum yok :)hiç bilemezsin zepram :) ben bu aralar çok güzel haberler aldım ise girmeyle ilgili. inşallah sizden de aliriz :)
eskiden ille de vatanim diyodum ama oğlum daha düzgün başka bi ülkede hayat kursa gitme demem. elimden gelse hiç kimseyle de gorusmicem o kadar nefret ettim insanlardan
Ya Eylül de ameliyat olacak zaten yani bu ay ama ne kadar iyi olabilir ki ödemli olacak sınava denk gelse bile ama nasip işte bakalım bekleyip göreceğiz:)O biraz kötü zamana denk gelmiş ama sanmıyorum kii ona takılsınlar kutsiş, genel görünüş duruş önemli.inşallah olur
Hiç öyle düşünme kutsiş, samdanla cici epey yazmıştı dedikleri gibi sen yağla balla süsle püsle eşini, inşallah komisyonda iyi olur, hakkınızda hayırlısı olsunYa Eylül de ameliyat olacak zaten yani bu ay ama ne kadar iyi olabilir ki ödemli olacak sınava denk gelse bile ama nasip işte bakalım bekleyip göreceğiz:)
İnsallah canım duanda unutma olur muHiç öyle düşünme kutsiş, samdanla cici epey yazmıştı dedikleri gibi sen yağla balla süsle püsle eşini, inşallah komisyonda iyi olur, hakkınızda hayırlısı olsun ☺
Öyle öyle bu adam canlı yayına da gelir pişkin pişkin deeCins şeyler çıkacak garanti.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz, bazen kaşa göze bakılır, bazen de enerjiyeYa Eylül de ameliyat olacak zaten yani bu ay ama ne kadar iyi olabilir ki ödemli olacak sınava denk gelse bile ama nasip işte bakalım bekleyip göreceğiz:)
Olur mu unutmam tabii, hep dua edeceğimİnsallah canım duanda unutma olur mu
Ayyy insallah canım ya valla bilmiyorum bakalım nasip kısmet buraya kadar geldi cok kişi elendi ayrıca özel silahlı güvenlik sertifikasıda var bakalım nasip belki olur :)Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz, bazen kaşa göze bakılır, bazen de enerjiyeKomisyonun havası iyi olur umarım o gün
CansınOlur mu unutmam tabii, hep dua edeceğim ☺☺
Kadının kızını gördün mü? Şoklardan şoklara gire gire başka bir devire girdik sanki. 10 yıl önceki dünyada ve zamanda değiliz gibi.Öyle öyle bu adam canlı yayına da gelir pişkin pişkin dee
Ne demek kutsişimCansın❤
Kadının kızı da evli ama sevgilim var dedi dimi, yanlış anladım umarım diye düşünüyordumKadının kızını gördün mü? Şoklardan şoklara gire gire başka bir devire girdik sanki. 10 yıl önceki dünyada ve zamanda değiliz gibi.
Tekrar izliyorum şuan. Çocuklardan ve şokumdan konsantre olamamıştım. Kayıp biri vardı, Mutlu Kıyar izmire kız arkadaşıyla buluşmaya gelip kaybolmuş. Egm msj atmış bugün. Etkilendim bu yüzden tekrar izliyorumKadının kızı da evli ama sevgilim var dedi dimi, yanlış anladım umarım diye düşünüyordum
Offf off ne diyeceksin ne yapacaksın. Al işte. Bu çocuk da yabancıların filan olduğu görüntülü konuşma programında tanışmış kızla. İsim verilir mi biliyorum da.Tekrar izliyorum şuan. Çocuklardan ve şokumdan konsantre olamamıştım. Kayıp biri vardı, Mutlu Kıyar izmire kız arkadaşıyla buluşmaya gelip kaybolmuş. Egm msj atmış bugün. Etkilendim bu yüzden tekrar izliyorumEki Görüntüle 2304550
Annesi babası perişan, kız kaçın kurrası. Allah sabır versin. Eskiden hep derdim ki; maddi imkanların el verdiği kadarıyla çocukların geleceklerini planlamak boyun borcu. Ama şimdi diyorum ki her annenin dili kopana kadar ,Allahtan evlatlarımızı hayırlı kullarıyla karşılaştırsın diye dua etmesi en önemli şey. Allah hiç birimize, hiç bir anneye evladının acısını yaşatmasınOfff off ne diyeceksin ne yapacaksın. Al işte. Bu çocuk da yabancıların filan olduğu görüntülü konuşma programında tanışmış kızla. İsim verilir mi biliyorum da.
Annesi babası perişan, kız kaçın kurrası. Allah sabır versin. Eskiden hep derdim ki; maddi imkanların el verdiği kadarıyla çocukların geleceklerini planlamak boyun borcu. Ama şimdi diyorum ki her annenin dili kopana kadar ,Allahtan evlatlarımızı hayırlı kullarıyla karşılaştırsın diye dua etmesi en önemli şey. Allah hiç birimize, hiç bir anneye evladının acısını yaşatmasın
Ayyy insallah canım ya valla bilmiyorum bakalım nasip kısmet buraya kadar geldi cok kişi elendi ayrıca özel silahlı güvenlik sertifikasıda var bakalım nasip belki olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?