- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.461
İnsallah kuzucumhiç belli olmaz zepram
nasip herşey :) inşallah vardır nasbinde de :)
Adam da kaybolan kadının kuzeniymiş bu arada(teyze çocukları). Kadın resmen evli, ama eşinden ayrı. 4 çocuklu. Ay devreler yana yana tuhaf oldum. Lanet herifte evli,5 çocuklu. Bunlar ezan vaktinden sonra ormanda buluşup, ilişkiye giriyor sonrasında kadın yokAmin. Allah hepimizi her zamn iyi insanlarla karşılaştırsın, kötü yönlerini iyi gizleyen insanların da oyunlarını ayağına dolasın.
Ben hep böyle diyerek yola çıkıyorum. Daha hiç şaşmadı çok şükür. Şoklar içinde vaayy bee diyerek izliyorum olan biten kötü şeyleri ☺
Hayırlı olsunnnnn ben şok sonundaaa
Pislik işte, belli yanii kadına ne olduğu da.Adam da kaybolan kadının kuzeniymiş bu arada(teyze çocukları). Kadın resmen evli, ama eşinden ayrı. 4 çocuklu. Ay devreler yana yana tuhaf oldum. Lanet herifte evli,5 çocuklu. Bunlar ezan vaktinden sonra ormanda buluşup, ilişkiye giriyor sonrasında kadın yok
Aynen belli de giriş gelişme sonuç ne çıkacak, müge işin o kısmında.Pislik işte, belli yanii kadına ne olduğu da.
Hiç sorma daha neler görücez piskinligin bukadarı.Adam da kaybolan kadının kuzeniymiş bu arada(teyze çocukları). Kadın resmen evli, ama eşinden ayrı. 4 çocuklu. Ay devreler yana yana tuhaf oldum. Lanet herifte evli,5 çocuklu. Bunlar ezan vaktinden sonra ormanda buluşup, ilişkiye giriyor sonrasında kadın yok
Takipteyim bakalımAynen belli de giriş gelişme sonuç ne çıkacak, müge işin o kısmında.
Tekrarını izliyorum. İlginçleşiyor iş. Allah niyeti bozuk pisliklerden korusun tüm iyi insanları. İyi geceler hatunlarHiç sorma daha neler görücez piskinligin bukadarı.
Aminn canimsabah ola hayrola esra erola baktinmi bugün.Tekrarını izliyorum. İlginçleşiyor iş. Allah niyeti bozuk pisliklerden korusun tüm iyi insanları. İyi geceler hatunlar
Oğlan kalktı onu uyuttum canım bide eşimle bişeyler izledik saati farketmemişimLimonsuzzcay seni de mi uyku tutmadı ?
Buaralar düzeni şaştı canım geç yatıp geç kalkıyor. Kendime geleyim de düzelticemben de benimki ne zaman uyanıp ağlayacak diye tetikte bekliyorum limonsuzumgec mi yatiyo uyandi tekrar mi uyutuyosun :)
Oğlan kalktı onu uyuttum canım bide eşimle bişeyler izledik saati farketmemişim
Sen neden uyuyamadın?
Neden ki? Çok mu kafana takıyorsun?Yok ben uyuyamıyorum şu sıralar
Stresten yemek yiyemiyorum. 3 kilo verdimNeden ki? Çok mu kafana takıyorsun?
Herşey çok güzel olacak. Sakinleş artık. Gelinliğin tamam ya diğer şeyler nasılsa hallolurStresten yemek yiyemiyorum. 3 kilo verdim
Ya aslında sebep onlar değil.Herşey çok güzel olacak. Sakinleş artık. Gelinliğin tamam ya diğer şeyler nasılsa hallolur
Korkularının sebeplerini nişanlınla paylaşmalısın. İyi gelecektir.Ya aslında sebep onlar değil.
Yoksa inan sorun esilecek şeyler değil.
Sorun maalesef ki korkularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?