Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kalsa uc ay sonra soylerdm
Allah bagislasin abla
Bende agladim ama ne yuzunden agladim tam hatırlamıyorum

Canım sen şimdi hamilesin ya kasıklarında aynı adet agrısı gibi agrı oluyo mu
Evet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyle
Bir de kasiklarm cok agridi ordan bildim ben zaten

Ama ev tasindik diye ona yordm ben agir seyler kadirdm ondan oldu sanirm dedm amaa bebikmis

Evet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyle
Bir de kasiklarm cok agridi ordan bildim ben zaten

Ama ev tasindik diye ona yordm ben agir seyler kadirdm ondan oldu sanirm dedm amaa bebikmis
Bak soyle diyeyim hani adet olacaksın agrın başlar dersin ki evet bu agrı adet agrısı bel KasıktAn vurur agrı böyle ahanda bugun kesin olacağım dersin oyle bi agrı mı yani bu agrıyı çekip normalde adet oluyosun ama hamile oldugundada aynısını yasıyosun umarım anlatabilmişimdir

Evet anladim cok iyi anladm hemde benm adet olacak gbi kasiklarm agrir goguslerm siser hatta adet olmayi beklersin ama gelmez belime vuruur genelde agri ama bu sefer asiri kasiklarima vurdu

Ilkinde de ayni oldu benm adet olcam adet olcam diye gezdm ortalikta ama olamadm

Senin anlatmak istedigini coi iyi anladm

Ula dedim belki bi umut benimkide öyledir ama abakalım göreceğiz

İnsallah rosssum ya istemsizce ağlamak istiyorum
Yaaa neden agliyorsun
Herseyin vir vakti saati vardir olacak ile olecek olan hersey herkes bellidir akisina birak kuzum kendini sal bak o zaman hersey daha guzel oluyr

Bnm gorumcemn iki yil olmadi ama hic problemleri de yok sadece kendilerini kastiklari icin sartlandirdiklari icin olmuyor dedi doktor sal kendini balim azcik

Saldım da artık salmaktan oluyo bazı şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…