- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.481
Bana kalsa uc ay sonra soylerdmByNkoaLa ulan
Yani 1 tam gün boyunca saklama başarınızdan dolayı profesyonel sinsiliğiniz için ikinizide tebrik ederim.
Şimdi allah var çok başarılıydı.
Eki Görüntüle 2304549
Tebrik ederim seni rozi allah tamamına erdirsin hayırlı olsun aileniz için.❤❤❤
3 cüde klozete oturup iyi ağlamıştım.
Yarın ana sınıfına gidicek hayatımın şoku.
Darısı her isteyene inşallah.
Canım sen şimdi hamilesin ya kasıklarında aynı adet agrısı gibi agrı oluyo muBende sok
Saol cnm
Evet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyleCanım sen şimdi hamilesin ya kasıklarında aynı adet agrısı gibi agrı oluyo mu
Bak soyle diyeyim hani adet olacaksın agrın başlar dersin ki evet bu agrı adet agrısı bel KasıktAn vurur agrı böyle ahanda bugun kesin olacağım dersin oyle bi agrı mı yani bu agrıyı çekip normalde adet oluyosun ama hamile oldugundada aynısını yasıyosunEvet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyle
Bir de kasiklarm cok agridi ordan bildim ben zaten
Ama ev tasindik diye ona yordm ben agir seyler kadirdm ondan oldu sanirm dedm amaa bebikmis
Evet anladim cok iyi anladm hemde benm adet olacak gbi kasiklarm agrir goguslerm siser hatta adet olmayi beklersin ama gelmez belime vuruur genelde agri ama bu sefer asiri kasiklarima vurduBak soyle diyeyim hani adet olacaksın agrın başlar dersin ki evet bu agrı adet agrısı bel KasıktAn vurur agrı böyle ahanda bugun kesin olacağım dersin oyle bi agrı mı yani bu agrıyı çekip normalde adet oluyosun ama hamile oldugundada aynısını yasıyosunumarım anlatabilmişimdir
Ula dedim belki bi umut benimkide öyledir ama abakalım göreceğizEvet anladim cok iyi anladm hemde benm adet olacak gbi kasiklarm agrir goguslerm siser hatta adet olmayi beklersin ama gelmez belime vuruur genelde agri ama bu sefer asiri kasiklarima vurdu
Ilkinde de ayni oldu benm adet olcam adet olcam diye gezdm ortalikta ama olamadm
Senin anlatmak istedigini coi iyi anladm
Yaaaaa gercekten miUla dedim belki bi umut benimkide öyledir ama abakalım göreceğiz
Yok ama bi umut işteee.. bat bugunYaaaaa gercekten mi
Ins bebik vardir yaaa seninkini daha cok istiyorm olmasini kendimnkinden cok
Ne zaman adet olacaksn
Hayrlisi hep duzenli gelip 6 gun gelmzse hamis oluyorsunYok ama bi umut işteee.. bat bugun
Gelir benim bugun bak görürsünHayrlisi hep duzenli gelip 6 gun gelmzse hamis oluyorsun
Hep oyle deyip beklediginde gelmiyorGelir benim bugun bak görürsün
Günaydın canımGünaydın ❤
10 aydır hiç yanılmadım bu ayda yanılmamHep oyle deyip beklediginde gelmiyor
Ah ah bn ikincisinde 15 gun bekledim bir umutla gelecek adetm diye
Hahahahahaah
Allah hayirlisini versin10 aydır hiç yanılmadım bu ayda yanılmam
İnsallah rosssum ya istemsizce ağlamak istiyorumAllah hayirlisini versin
Ins Rabbim seni yaniltir bu ay :)
Yaaa neden agliyorsunİnsallah rosssum ya istemsizce ağlamak istiyorum
Saldım da artık salmaktan oluyo bazı şeylerYaaa neden agliyorsun
Herseyin vir vakti saati vardir olacak ile olecek olan hersey herkes bellidir akisina birak kuzum kendini sal bak o zaman hersey daha guzel oluyr
Bnm gorumcemn iki yil olmadi ama hic problemleri de yok sadece kendilerini kastiklari icin sartlandirdiklari icin olmuyor dedi doktor sal kendini balim azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?