- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.501
Dusunceyi sal esinr konstra olSaldım da artık salmaktan oluyo bazı şeyler
Hamile arkadaşlar lütfen göbeğinize hamile kalmak isteyenlerin adını yazın, duş alınca ilk kimler silinecek bakalımTamam seni de listeye yazdım. 7 kişi olduk hadi hayırlısı. Beni de listeye zorla yazdırdılar
Kajmery ben de takip ediyorum o hatunu. Üzülüyorum da ama bizim üzüldüğümüz kadar o da uzulse belki evliliği için bir şeyler yapar. Sevgi heyecan biterse sanırım böyle olunuyor...
Duygularıma tercüman olmuşsunHepimiz mükemmel bir hayat yaşamadık. Hayattan keyif alma yolları sadece eşle sınırlı değil benim için...koca odaklı bakarsak her şeye hüzünlü prenses modundan cikamazdik. Kendi iç dünyasında mutlu olmayı basarabilse bu cevredekilere de yansırdi...o zor çocuk kim bilir sevgisiz bir ortamda olduğu için tepkisini anneyi üzerek gösteriyor olabilir mi.... üslubundan çok zeki esprili bir kadın olduğunu görüyorsun İdrak'in ama icraat çok farklı.. hayatta ne istediğimizi ne istemedigimizi bilirsek onun için bir şeyler yapardik di mi....o kocayla beraber olmak istemiyorsa olmasın....yanında olmasını istiyorsa da istekli olsun.. sana katılıyorum dişli bir erkekle hiç yapamazdı...
Günaydın Negocum.Duygularıma tercüman olmuşsun ❤
İşte herkes bunu yapamıyor kuzum, yapıyla mı alakalı acaba, böyle olmak için çok uğraşan bununla ilgili bir sürü de kitap okuyan biriyim, şimdi okuduğum kitap da öyle. Ama şimdi tam şu an nasılım biliyor musun, başım gözlerim zonkluyor, bezgin, yorgun bitik hissediyorum kendimi.aynen ben de öyle düşünüyorum. on dk önce canım sıkıldı diye oturup ona uzulemiyorum. ya da biri hata yaptı diye sürekli ona kafami takamiyorum. çok buyukse hata mesafe koyarim hayatimdan cikaririm.
ne gerek var ki benim on dk sonram belli değilken bu bos seylerle kendimi uzeyim.
hayat yeterince zorken bide biz zorlastiriyoruz kendimize. geçmişte ben de çok taktim bazi şeylerde gurur yaptım. ama degmezmis ve iyi ki uzun süre bu şekilde devam etmemisim.
idrak bi yardim alsa değişecek ama o kadar kirgin bikkin ve hapsolmus ki icinde. kendine izin vermiyo asla. resmen mutluluğunun önündeki engel kendisi
Yarıldım sabah sabah koptummmmmHamile arkadaşlar lütfen göbeğinize hamile kalmak isteyenlerin adını yazın, duş alınca ilk kimler silinecek bakalım
Neden olmasınYarıldım sabah sabah koptummmmmçok iyi fikir yahhhh bayıldım negocummmmm
Evet cnmnNeden olmasınsen bugün öğreneceksin değil mi
Canım adet olacak gibi sancı hamileyken de oluyor, bugün senden de dilos dan da güzel haber alalım inşaallahİnsallah canım ama sancılarım arttı Emin’im olacağım ama nasip bakalım :)
Allah korkunu mutluluğa çevirsin kuzumİçimde bir korku var sanki regl olacak gibiyim iki.sonra regl tarihimm
İnşallah cnmmCanım adet olacak gibi sancı hamileyken de oluyor, bugün senden de dilos dan da güzel haber alalım inşaallah ❤
Heyecandan,gerginlikten öyle hissediyosundur canımİçimde bir korku var sanki regl olacak gibiyim iki.sonra regl tarihimm
İnşallah gönlümüzden geçenler olur kuzumHeyecandan,gerginlikten öyle hissediyosundur canımkasiklarin fln geriliyodur,olmayan sanciyi hissediyosundur psikolojik olarak falan ama insallah pozitifi görürüz hiç endiselenme, strese girme lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
Günaydın Negocum.Diyet arkadaşım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?