Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam seni de listeye yazdım. 7 kişi olduk hadi hayırlısı. Beni de listeye zorla yazdırdılar
Hamile arkadaşlar lütfen göbeğinize hamile kalmak isteyenlerin adını yazın, duş alınca ilk kimler silinecek bakalım

Duygularıma tercüman olmuşsun

İşte herkes bunu yapamıyor kuzum, yapıyla mı alakalı acaba, böyle olmak için çok uğraşan bununla ilgili bir sürü de kitap okuyan biriyim, şimdi okuduğum kitap da öyle. Ama şimdi tam şu an nasılım biliyor musun, başım gözlerim zonkluyor, bezgin, yorgun bitik hissediyorum kendimi.
Bugün pozitif olucam diye telkin veriyorum kendime ama içimden gerçekten olamıyorum mesela.
Niye böyle bilmiyorum, şu hayatta en çok istediğim şey gamsız olmak, bunu gerçekten çok istiyorum ama lanet olası duygular esir almış gibi beni.
Böyle olmayı sevmiyorum, çabalıyorum ama beceremiyorum

İçimde bir korku var sanki regl olacak gibiyim iki.sonra regl tarihimm
Heyecandan,gerginlikten öyle hissediyosundur canım kasiklarin fln geriliyodur,olmayan sanciyi hissediyosundur psikolojik olarak falan ama insallah pozitifi görürüz hiç endiselenme, strese girme lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

İnşallah gönlümüzden geçenler olur kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…