- 11 Nisan 2007
- 88.083
- 518.313
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.521
Allah sağlıklı uzun ömür versin Bonusum.Biz daha ölmedik meriyim
Allah sağlıklı uzun ömür versin Bonusum.Güzel bir gelişme atak var mı canım? Burada da beni buldu....tüh nereden bulaştım demeyesin.... öperim seni yenoşum gibi şap şup...
İşte herkes bunu yapamıyor kuzum, yapıyla mı alakalı acaba, böyle olmak için çok uğraşan bununla ilgili bir sürü de kitap okuyan biriyim, şimdi okuduğum kitap da öyle. Ama şimdi tam şu an nasılım biliyor musun, başım gözlerim zonkluyor, bezgin, yorgun bitik hissediyorum kendimi.
Bugün pozitif olucam diye telkin veriyorum kendime ama içimden gerçekten olamıyorum mesela.
Niye böyle bilmiyorum, şu hayatta en çok istediğim şey gamsız olmak, bunu gerçekten çok istiyorum ama lanet olası duygular esir almış gibi beni.
Böyle olmayı sevmiyorum, çabalıyorum ama beceremiyorum
Canım üre asidi yapabilir bu isteksizlik yorgunluk halini...kanda mi idrarda mi çıkıyordu emin olamadım şimdi...İşte herkes bunu yapamıyor kuzum, yapıyla mı alakalı acaba, böyle olmak için çok uğraşan bununla ilgili bir sürü de kitap okuyan biriyim, şimdi okuduğum kitap da öyle. Ama şimdi tam şu an nasılım biliyor musun, başım gözlerim zonkluyor, bezgin, yorgun bitik hissediyorum kendimi.
Bugün pozitif olucam diye telkin veriyorum kendime ama içimden gerçekten olamıyorum mesela.
Niye böyle bilmiyorum, şu hayatta en çok istediğim şey gamsız olmak, bunu gerçekten çok istiyorum ama lanet olası duygular esir almış gibi beni.
Böyle olmayı sevmiyorum, çabalıyorum ama beceremiyorum
Zaman zaman karşıma çıkmanı seviyorum.Sen tam bir ablasın hem arkadaş hem abla çok yönlü bişey :) nerden bulaştım demem :)
Atak derken bildiğimiz kalkışma falan diyosan yok.
Endokrine gittim bugün sonuç alıcam ona göre bir yön çizicem.
Kuzum ben üç hamilelik de de öyle oldum, bir düşüğüm var.Bak soyle diyeyim hani adet olacaksın agrın başlar dersin ki evet bu agrı adet agrısı bel KasıktAn vurur agrı böyle ahanda bugun kesin olacağım dersin oyle bi agrı mı yani bu agrıyı çekip normalde adet oluyosun ama hamile oldugundada aynısını yasıyosunumarım anlatabilmişimdir
Ah Selimmmm kimlere umut olmadı...di miben bunun içten gelen bisey olduğuna inanıyorum negom. sonradan ogreniyosan da çok caba gerekiyo. ama kitap okumakla degisir mi bilmiyorum. okuyup kendini hazır hissedemezsin sanki.
en ufak şeyden başlayıp harekete geçmek lazim. benim de hala üzüldüğüm taktiğim şeyler var. ama bakıyorum bi sonuca ulasacak cinsten değil. kalkip bi kahve yapıp oglumla oynuyorum :)
canımı uzdugume değer mi diye düşünüp kendimi üzüldüğüm şeylerden uzaklastiriyorum hep. mesela kalkip duş alirsin, hemen giyinip dışarı cikarsin, sevdigin birini ararsin...
ben hayatımda en çok tutunamayanlar kitabindan etkilenmistim. 16 yaşında falandim onu okuduğumda. o zaman kendimle ilgili temelden degsitirdin bazi şeyleri :) bilmiyorun okudun mu ama tavsiye ederim :) okurken insan kendinden çok sey buluyo
Abla ruhen var isteksizlik, bedenen değil. Kan değerlerime düzenli baktırıyorum, d vitamini ve demir eksikliği var bende onun için yaptırıyorum 6 ayda bir.Canım üre asidi yapabilir bu isteksizlik yorgunluk halini...kanda mi idrarda mi çıkıyordu emin olamadım şimdi...
Kisa bir süre detoks yapsana....duygularına bile iyi gelebilir. Allah kalbine ferahlık versin. Manevi olarak da İnşirah suresi çok iyi gelir bol bol oku....
Okumak istediğim bir kitap, iyi ki hatırlattın, kitap fuarı var almak istediklerimi not ediyordumben bunun içten gelen bisey olduğuna inanıyorum negom. sonradan ogreniyosan da çok caba gerekiyo. ama kitap okumakla degisir mi bilmiyorum. okuyup kendini hazır hissedemezsin sanki.
en ufak şeyden başlayıp harekete geçmek lazim. benim de hala üzüldüğüm taktiğim şeyler var. ama bakıyorum bi sonuca ulasacak cinsten değil. kalkip bi kahve yapıp oglumla oynuyorum :)
canımı uzdugume değer mi diye düşünüp kendimi üzüldüğüm şeylerden uzaklastiriyorum hep. mesela kalkip duş alirsin, hemen giyinip dışarı cikarsin, sevdigin birini ararsin...
ben hayatımda en çok tutunamayanlar kitabindan etkilenmistim. 16 yaşında falandim onu okuduğumda. o zaman kendimle ilgili temelden degsitirdin bazi şeyleri :) bilmiyorun okudun mu ama tavsiye ederim :) okurken insan kendinden çok sey buluyo
Canım geçen sene ben de psikolojik olarak senin gibiydim. Altı ayda 22 kilo verdim... vücuttaki tüm zararlı şeylerden kurtulduktan sonra bende bir aydınlanma oluştu ...Sadece sağlıklı beslendim aç da kalmadım.... inanılmaz su içtim limonlu salatalikli elmalı tarçınlı su.... psikolojim kendiliğinden düzeldi...sana kilo ver demiyorum...vücuttaki sağlıksız her türlü toksin neyse gittikten sonra mutlu hissediyorsun gerçekten....Sendeki o eksik değerler için kullandığın ilaçları ihmal etme düzenli kullan... alternatif tıptan da faydalan... umarım tez zamanda süper enerjik mutlu huzurlu bir hatun olursun yeniden...Abla ruhen var isteksizlik, bedenen değil. Kan değerlerime düzenli baktırıyorum, d vitamini ve demir eksikliği var bende onun için yaptırıyorum 6 ayda bir.
Manevi detoks lazım bana
Geçen yıl bende 20 kilo verdim :) geçen yıl bu ay 58 kiloydum :) pek değişen bir şey olmadı ruhenCanım geçen sene ben de psikolojik olarak senin gibiydim. Altı ayda 22 kilo verdim... vücuttaki tüm zararlı şeylerden kurtulduktan sonra bende bir aydınlanma oluştu ...Sadece sağlıklı beslendim aç da kalmadım.... inanılmaz su içtim limonlu salatalikli elmalı tarçınlı su.... psikolojim kendiliğinden düzeldi...sana kilo ver demiyorum...vücuttaki sağlıksız her türlü toksin neyse gittikten sonra mutlu hissediyorsun gerçekten....Sendeki o eksik değerler için kullandığın ilaçları ihmal etme düzenli kullan... alternatif toptan da faydalan... umarım tez zamanda süper enerjik mutlu huzurlu bir hatun olursun yeniden...
Kizzz benim şehzadeler her isi yapar,büyük toz alır ortanca ortalık toplarUlan o teyzeyi alırım ayağımın altına. Benim güzelliğime nasıl çirkinleşmişsin der gitsin gözlük alsın,
Ama senin miniğin arkası kız gibi.
Kız evlat her eve lazım acık büyüyünce iş yaptırırsın (yine benden örnek bir birey cümlesi)
Ama erkek olursa da senin oğlanlar çok yakışıklı oluyor güzel erkek nüfusu artsın, o da iyidir,
Ah Selimmmm kimlere umut olmadı...di mi
İnternetten bakicam bakalımbahhh bide kare içine almış yazıyı kanı verdim bakalım internett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?