- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.561
yiyyy tiplere bak
Bakın bunlar benim spesyellerim peşpeşe
Kendime gelmeye çalışıyosam dinlemeden gelemiyorum
90 lar ❤
@malii
Aaa bende 93 lüyüm.
Mune hanıma msj at kuzum. Özel msj. Durumu söyle. İlgilenir.
üzülmüyorum karın agrım hafiflemiş bakalım Allahtan Ümit asla kesilmezDusunceyi sal esinr konstra ol
Isi salma ise devam et
Dusuncelerini ozgur birak bence sartlandirma kendini
Rabbim koymustur bir yolunu hikmetini uzulme
insallah o güzel haber gelebilir canım
aklına oyle seyler getirmeeİçimde bir korku var sanki regl olacak gibiyim iki.sonra regl tarihimm
gece üşüttüm galiba sabah battaniyeye sarılıp gene uyudum sancım hafiflemişti bakalım :)Canım adet olacak gibi sancı hamileyken de oluyor, bugün senden de dilos dan da güzel haber alalım inşaallah ❤
Öylesi bana denk gelmez gerçi iki kaybımı da ben adetliyken öğrenmiştim :)Kuzum ben üç hamilelik de de öyle oldum, bir düşüğüm var.
Hatta ilk hamileliğim de göğüsler şiş sancı var kahve leke de geldi oturdum ağladım hamile değilim yine diye, aradan iki üç gün geçti adetin devamı gelmedi, o an içime his düştü yoksa dedim test vardı evde yaptım, pozitif. Şok olmuştum :)
Tatlım sonucu bizimle paylaşSen tam bir ablasın hem arkadaş hem abla çok yönlü bişey :) nerden bulaştım demem :)
Atak derken bildiğimiz kalkışma falan diyosan yok.
Endokrine gittim bugün sonuç alıcam ona göre bir yön çizicem.
Kızıcam şimdi ama. Senin gül yüzün asıkken bizim modumuz neden yüksek olsun ki zaten.Modunuzu düşürmeyeyim.
Canım kan verdim sağlık ocağına yarın sabah çıkarmış ben bı akşama doğru baktım netten
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşAllah canımCanım kan verdim sağlık ocağına yarın sabah çıkarmış ben bı akşama doğru baktım netten
Su hayatta zadece bir isim rast gitsin yaaa
İnşallah kuzummmmHayırlı güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inşAllah canım
Kzuuu nolduuuSu hayatta zadece bir isim rast gitsin yaaa
Bir isim yemn olsin herseyden biktm cildircam az kaldi
Su hayatta zadece bir isim rast gitsin yaaa
Sağol canımTatlım sonucu bizimle paylaş❤
Kızıcam şimdi ama. Senin gül yüzün asıkken bizim modumuz neden yüksek olsun ki zaten.
İstediğin kadar ve istediğin saatte yaz mutlaka balım. Belki yardımcı olamayız ama senin için dua ederiz❤❤
Ne oldu canım yaSu hayatta zadece bir isim rast gitsin yaaa
Sağol canım ❤
A ha ha günah dedikodu yapmam benevet negom ben de aynı şeyi yazacaktim. neden öyle düşünüyosun kiasla böyle düşünme lütfen
hem bence sen dedikodu yapmadığın için böyle oldun hem
sana dedikodu yapmayi ogretcemgülmekten dertlerini unutcaksin en iyi terapi
Biz kadınlar dedikodu yapmayız zaten. O ne çirkin kelimeA ha ha günah dedikodu yapmam ben
Kzuuu nolduuu
Canım sakin ol. Hayırdır ne oldu?
Ne oldu canım ya
Mudur yardimcisi oglani anasinifina kaydetmis
O ne demek ya saçmalık yaşı tutana niye rapor alasınMudur yardimcisi oglani anasinifina kaydetmis
Bekledigim ogretmen de ismi cikmadi ciktm hemen odaya dedm birinci sinif olmamiz lazimdi ama siz anasinifi kalsin diyorsaniz kalsin dedm
Ram raporu alin falan hem yasitlarndan kucuk daha iyi olur sizin icin dedi
Sonra akrosla girdik birbirimze
Erken uyandi ya pasa hazretleri butun sniri benden cikariyor bnde ne halin varsa gir dedm anneme geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?