- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.601
16 dayfayida bi solukta okudum kzlarrrr napiyosunuzzzz bakalim
Konustum o gonder bnce falan dediyani çocuk o kadar zaman hevesle bire baslicam diye beklemis, simdi herkes bire giderken anasınıfına gitse o da belki üzülür.
bi arkadasim bes yaşında mahalledeki çocuklar gidiyo diye onlarla annesinden gizli gidip baslamis okula
ilk sefer üniversite ilk seferde kppss ve ile hemen atanip hayatini kurmus :) ben dinleyince çok şaşırmıştım.
eğer okulun çocukları yam yam gibi degilse bisey olmaz. ama böyle sıkıntılı tipler varsa ezilme ihtimali var. bi hafta on gün birinci sınıfa gitse gozlemlense olmaz mi acaba
bi idarecinin bilgi vermeden böyle bisey yapma yetkisi yok bence. ciciyle konustun mu kuzum. o daha iyi bilir bizden. acaba ilçe milli eğitimi falan arasan bisey yapilir mi ki
Hahahahahah alasini ettim valla bir gorsensıradaki küfür sevipte kavusamayanlar için gelsin
hak ediyolar et gitsin
Ne yaparken biz geldik aklinakk birinci noteri ByNkoaLa C Cay6 Limonsuzzcay B Brunello Cicinelli K Kendinisevenbirii D Dilos06 aklıma sizler geldiniz :)
Üstteki mjıma bakNe yaparken biz geldik aklina
Sennniii öpeeeceeeiiiimmmmSen nerdesin. Ben sana çooook kızdım çokHatta seni etiketlerden bile attım beni unuttuğun için
Anaaaaa kiz hadi ins olur cizginin otekisi ddÜstteki mjıma bak
Ama bozuk değil mi bu testAnaaaaa kiz hadi ins olur cizginin otekisi dd
Hımmm nasıl geldik pekikk birinci noteri ByNkoaLa C Cay6 Limonsuzzcay B Brunello Cicinelli K Kendinisevenbirii D Dilos06 aklıma sizler geldiniz :)
Allah seni üstteki mja bakar mısınHımmm nasıl geldik peki
Evet canım benim bana bozuk geldi. Tekrar alma şansın var mı? Hatta kan ver bence garanti olsunAma bozuk değil mi bu test
Ne bileyim bende şaşkınım ya :)Evet canım benim bana bozuk geldi. Tekrar alma şansın var mı? Hatta kan ver bence garanti olsun
En iyisi yarın kan vermek :)Ya bilemedimki kuzum ya dagilmis cizgi ama sanki 2.cikmis gibide tekrarlamadan bisey demek dogru olmqz . Yarin sabahki ilk idrarla tekrarlarmisin kuzu
Ya benim normalde böyle de çıkmıyordu bilemedim :)Mesela derler ya ilk 5 dk dan sonra cikan cizgi dogru olmaz diye oyle bisey yok ben testi yaptim 2. Cizgi cikmadi attim ertesi gun mu ne copleri atacakken baktimki 2. Daginik bi cizgj cikmisti suphelenjp tekrarlamistim ki bebegm varmis
Sağlık ocağına veririm verirsem canım :)Yani kan vermez zorsa eger sabah test yap. Yada kan verceksen bugun ver be akljmizda durcagna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?