- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.581
Yok kuzum tuhaf bir sekilde hic bulantim yok soklardayimB Brunello Cicinelli tatlım nerelerdesin yoksa Yakuza mı geldi
ByNkoaLa balım nasılsın ağrın bulantı var mı?
Daha yenisin, biraz geçsin .Yok kuzum tuhaf bir sekilde hic bulantim yok soklardayim
Aslinda digerlerine gore kucuk kaliyor ama bakalim napicazO ne demek ya saçmalık yaşı tutana niye rapor alasın
Donmez donmez bnm bu kdr bela cektigim yerlerde hala pozitifsem hersey yolunda demektirDaha yenisin, biraz geçsin .
Sürekli kullandigin su kahkaha emojisi başka şeye dönmesin
Mudur yardimcisi oglani anasinifina kaydetmis
Bekledigim ogretmen de ismi cikmadi ciktm hemen odaya dedm birinci sinif olmamiz lazimdi ama siz anasinifi kalsin diyorsaniz kalsin dedm
Ram raporu alin falan hem yasitlarndan kucuk daha iyi olur sizin icin dedi
Sonra akrosla girdik birbirimze
Erken uyandi ya pasa hazretleri butun sniri benden cikariyor bnde ne halin varsa gir dedm anneme geldim
A ha ha günah dedikodu yapmam ben
Canım küçükse başlamasın derim, hem çok eziliyor diğer çocuklar tarafından hem de ödevler vs ağır geliyorAslinda digerlerine gore kucuk kaliyor ama bakalim napicaz
Kuzu istiyormuydunuz kazamiEvet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyle
Bir de kasiklarm cok agridi ordan bildim ben zaten
Ama ev tasindik diye ona yordm ben agir seyler kadirdm ondan oldu sanirm dedm amaa bebikmis
Zor gbi gorunuyor rapor ama bilmiyorm valla delircemram raporu mu istediler. be olduğunu da tam bilmiyorum onun ama 69 aydan büyük çocuklar artık başlıyordu okula.
raporu ne zaman alabiliceksiniz peki
Valla bilmiyirm canm okul mudurunun yanina gottim az once gec baslasin dedi valla napcagimi sasirdim suanCanım küçükse başlamasın derim, hem çok eziliyor diğer çocuklar tarafından hem de ödevler vs ağır geliyor
Kuzum ay olarak küçükse zaten anasınıfı daha iyi değil mi? Ezilmesin diğerlerinin yanında.Valla bilmiyirm canm okul mudurunun yanina gottim az once gec baslasin dedi valla napcagimi sasirdim suan
Yaaa şaşırdım ya allah tüm isteyen anne adaylarina darısı gülüm. Sağlıkla gelsin minnagimizKaza canm
Hepsi kaza kursunu
Valla bilmiyirm canm okul mudurunun yanina gottim az once gec baslasin dedi valla napcagimi sasirdim suan
Ben mudur yardimcisinin anasinifina kaydettigini bilseydim ya engel olurdum ya da smdiye kadr ona gore önlem alir islerimi bitirirdmrosscum benim erkek kardeşim aralik doğumlu 92 li
amcamin kızıyla bir gitsin diye çocuğu okula erken yazdirdilar. o kadar zorlandi o kadar zorlandi ki anlatamam. hic bi zaman okulla yıldızı barismadi.
ama seninki anasınıfında normal gitti. şimdi müdür kendi yanlışını kapatmaya çalışıyo gibi geldi bana. insan bilgilendirme yapmaz mi. çocuğunuz ufak tekrar anasınıfına gitsin birinci sınıfa baslayacaksa su güne kadar ram raporu alın diye. böyle idarecilik mi olurmus. sanki çocuktan değil de evraktan bahsediyo
Bana gore kucukKuzum ay olarak küçükse zaten anasınıfı daha iyi değil mi? Ezilmesin diğerlerinin yanında.
Ins canm rn kisa zamanda senin de olsun insYaaa şaşırdım ya allah tüm isteyen anne adaylarina darısı gülüm. Sağlıkla gelsin minnagimiz
Ben mudur yardimcisinin anasinifina kaydettigini bilseydim ya engel olurdum ya da smdiye kadr ona gore önlem alir islerimi bitirirdm
Az once tekrr gittm bakalim neler olacak napicaz hayirlisi olsun benm oglum eylul dogumlu 72 aylik
Ama okulun geneline baktm hepsi 2012 li nerdeyse veya 2013 un ocak subat dogumlulari var bnmki ister istemez kucuk kaliyor
Sorunca birinci sinifa hazirim diyor ama bilmiyorm emin olamiyirm canm hayirlisi olsun napalim
Bana gore kucuk
Egitim sisteminin de icini ettiler yemn olsun olan kufuru saydirdim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?