Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ram raporu mu istediler. be olduğunu da tam bilmiyorum onun ama 69 aydan büyük çocuklar artık başlıyordu okula.

raporu ne zaman alabiliceksiniz peki

Evet oldu hatta asiri goguslerm agrir benm siser hala daha oyle
Bir de kasiklarm cok agridi ordan bildim ben zaten

Ama ev tasindik diye ona yordm ben agir seyler kadirdm ondan oldu sanirm dedm amaa bebikmis
Kuzu istiyormuydunuz kazami

Valla bilmiyirm canm okul mudurunun yanina gottim az once gec baslasin dedi valla napcagimi sasirdim suan

rosscum benim erkek kardeşim aralik doğumlu 92 li

amcamin kızıyla bir gitsin diye çocuğu okula erken yazdirdilar. o kadar zorlandi o kadar zorlandi ki anlatamam. hic bi zaman okulla yıldızı barismadi.
ama seninki anasınıfında normal gitti. şimdi müdür kendi yanlışını kapatmaya çalışıyo gibi geldi bana. insan bilgilendirme yapmaz mi. çocuğunuz ufak tekrar anasınıfına gitsin birinci sınıfa baslayacaksa su güne kadar ram raporu alın diye. böyle idarecilik mi olurmus. sanki çocuktan değil de evraktan bahsediyo

Ben mudur yardimcisinin anasinifina kaydettigini bilseydim ya engel olurdum ya da smdiye kadr ona gore önlem alir islerimi bitirirdm

Az once tekrr gittm bakalim neler olacak napicaz hayirlisi olsun benm oglum eylul dogumlu 72 aylik

Ama okulun geneline baktm hepsi 2012 li nerdeyse veya 2013 un ocak subat dogumlulari var bnmki ister istemez kucuk kaliyor

Sorunca birinci sinifa hazirim diyor ama bilmiyorm emin olamiyirm canm hayirlisi olsun napalim

yani çocuk o kadar zaman hevesle bire baslicam diye beklemis, simdi herkes bire giderken anasınıfına gitse o da belki üzülür.

bi arkadasim bes yaşında mahalledeki çocuklar gidiyo diye onlarla annesinden gizli gidip baslamis okula
ilk sefer üniversite ilk seferde kppss ve ile hemen atanip hayatini kurmus :) ben dinleyince çok şaşırmıştım.
eğer okulun çocukları yam yam gibi degilse bisey olmaz. ama böyle sıkıntılı tipler varsa ezilme ihtimali var. bi hafta on gün birinci sınıfa gitse gozlemlense olmaz mi acaba

bi idarecinin bilgi vermeden böyle bisey yapma yetkisi yok bence. ciciyle konustun mu kuzum. o daha iyi bilir bizden. acaba ilçe milli eğitimi falan arasan bisey yapilir mi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…