- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.621
Badka test varmi evdeSağlık ocağına veririm verirsem canım :)
Tatlım sakin ol. İnşAllah vardır ama yine de çok beklentiye girip üzülmeyelim. Bence gidip sağlık ocağına kan verNe bileyim bende şaşkınım ya :)
Bugün gitsenEn iyisi yarın kan vermek :)
Yok canımBadka test varmi evde
Sağlık ocağında bugün mobil hizmet varmış canım :)Bugün gitsen
Bugun mobil hizmet günüymüş canım yarın regl olmazsam kan veririm :)Tatlım sakin ol. İnşAllah vardır ama yine de çok beklentiye girip üzülmeyelim. Bence gidip sağlık ocağına kan ver☺
Benim böyle değil maalesef ama böyle olan ama negatif olan bi testim olmustu
Aaa ciddimisin. Valla bundan 4 gun sonra yaptigim var 5 dk icjnde silik 2. cizgi cikmis ondan da 2 gun sonra yaptigim var ikinci cizgi hemencecik cikmiati anca bunlardan sonra inanmistim ilk ay beklemiyordum hemen hmile kalcagmi aslnda kafami hc takmamistm gerci esim cok emindi olacagna. En sonki testin aksamina asiri bi sol kasik agrim olmstu adet olcam sanmstm cok heralde bebek yokmus ya diye dusune dusune sabah edip kan vermstm bi turlu hamileyiim diye inanamadim nedense ya . Senin cok istedgn beli canim Allah gonlune gore verir insallahBenim böyle değil maalesef ama böyle olan ama negatif olan bi testim olmustu
Rosscum vardır bunun bir hikmeti de kendine moral ver. Erken başlamaması çocuğun için daha hayırlı. Çok istiyorsa hevesliyse ramdan rapor alırsın kolaylıkla. Kas gücü falan nasıl çizim falan yapması kalemi kavraması iyi mi...Su hayatta zadece bir isim rast gitsin yaaa
Bir isim yemn olsin herseyden biktm cildircam az kaldi
Sağol canım biz şanslı olanlardan değiliz 2 sene oldu bakalım insallah hayırlısı olsunAaa ciddimisin. Valla bundan 4 gun sonra yaptigim var 5 dk icjnde silik 2. cizgi cikmis ondan da 2 gun sonra yaptigim var ikinci cizgi hemencecik cikmiati anca bunlardan sonra inanmistim ilk ay beklemiyordum hemen hmile kalcagmi aslnda kafami hc takmamistm gerci esim cok emindi olacagna. En sonki testin aksamina asiri bi sol kasik agrim olmstu adet olcam sanmstm cok heralde bebek yokmus ya diye dusune dusune sabah edip kan vermstm bi turlu hamileyiim diye inanamadim nedense ya . Senin cok istedgn beli canim Allah gonlune gore verir insallah
Yaaa rosummm demek anne olyon 3.kezz hadi gözün aydin cnm tebrikler saglikla gelsin minik cok sevindim
Hayırlısı olsun inşAllah canım benimBugun mobil hizmet günüymüş canım yarın regl olmazsam kan veririm :)
Sen nerelerdesin bakıyımYaaa rosummm demek anne olyon 3.kezz hadi gözün aydin cnm tebrikler saglikla gelsin minik cok sevindim❤
Kuzularım dışarıdayım işim var sonra gelicem etikete bakmaya kadar geldim.Kızlar testime bakar mısınız ilk attığım 5 dk içinde olan sonraki attığım 15 dakikadan sonra oldu sonda içini açayım dedim en son atacağım resimdede böyle olmus sizce ?Eki Görüntüle 2304644 Eki Görüntüle 2304645 Eki Görüntüle 2304646
Yarın kan vereceğim canımKuzularım dışarıdayım işim var sonra gelicem etikete bakmaya kadar geldim.
Youlost16 yavrum bu test bozulmuş. Yeniden yap.
En garantisi kutsişim. Hadi beni 2.kere teyze yap inşallahYarın kan vereceğim canım
Pek sanmıyorum cici ama nasip :)En garantisi kutsişim. Hadi beni 2.kere teyze yap inşallah
Özledik bebişim. Ayağın nasıl oldu?Kuzularım dışarıdayım işim var sonra gelicem etikete bakmaya kadar geldim.
Youlost16 yavrum bu test bozulmuş. Yeniden yap.
Ahaaaa hamilesinnnnnnKızlar testime bakar mısınız ilk attığım 5 dk içinde olan sonraki attığım 15 dakikadan sonra oldu sonda içini açayım dedim en son atacağım resimdede böyle olmus sizce ?Eki Görüntüle 2304644 Eki Görüntüle 2304645 Eki Görüntüle 2304646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?