Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Youlost16 canim daha gecikmen olmadan umitlenme lutfen artjk mesela esini de umitlendirme soyle 1 hafta bi geciksjn ondan sonra git kan vermeye derim . Allah gonlune gore versn
Gecikme oldu zaten canım daha da çıkmaz ki

Gecikme oldu zaten canım daha da çıkmaz ki
Hayir diyorumki gecikmeyi soyle 5 6 gun olsun 1 2 gun gecikme olur olmaz umitlenme kan vermeye gitme demek istiyorum . 2 3 gun gecikme hepimiz yasiyoruz bu normal tik diye adet gorulemeyebilir hani hemen.umitlenip kan verip 0 gorunce dha cok uzuluyosunuz diye dedm

Aynen acmasinlar ağızlarını bence de accukta sen evde gardiyan olyok öyle gidip mahkumların tepesine zebellah gibi çökmek,Azda biz onlara Çökek evde
Zaten bize mahkum gbi davraniyor ki valla sanki biz suc isledik

Bende dedm git eline bi de job al da tam olsjn

Zaten bize mahkum gbi davraniyor ki valla sanki biz suc isledik

Bende dedm git eline bi de job al da tam olsjn
Ahaha benimki de arada ben mahkummusum gibi davranıyor,ayarını veriyom hemen senin gardiyanlık eve gelene kadar aslanim evde ben gardiyanım diyip hemen kedi gibi oluyor,boşa giymiyon tişörtlerimi zaten diyor

Ahaha benimki de arada ben mahkummusum gibi davranıyor,ayarını veriyom hemen senin gardiyanlık eve gelene kadar aslanim evde ben gardiyanım diyip hemen kedi gibi oluyor,boşa giymiyon tişörtlerimi zaten diyor
Tisort giymek baskkkaaaaaaaa bu bambaskaaaaa olay yigido diyecektin

Eahhhh yeter be çeneniz kurusun 1270 lerde bırakmıştım sayfayı kaç olmuş 1 gün yalnız bırakamıcam mı ben sizi, her yeri dağıtan çocuklar gibisiniz acuk uslu oturun yav acuk aney sözü dinleyin
Öncelikle 13k gelmeden evvel 11k ve 12k nın kutlamasını yapıp ödüllerini hemen vereyim. Daha şiiri yazamadan yeni bir K geliyor hızınıza yetişmem için motor taktırmam lazım anladım, JetCici olucam yakında
Evvet efenim 11K ve 12K nın sahipleri kk birinci noteri ve K Kendinisevenbirii kertenkelelerimi kutlar başarılarının devamını diler hemen profillerine ödülleri yazmaya koşarım

kubdef ödül bana denk gelirse benden sonra ilk yazana veriyorum başım. İlk ödül 1K bana gelmişti hatta sıradaki yazan RosSsS a vermiştim
@Dilos06 ve @Kutsal zebra sakın şu karamsar havaya bürünmeyin yavrularım. O bebekler illa olacak ama vakti gelmemiş demekki. Denemelere tam gaz devam, bir yürek olduk sizinleyiz
@Bonus geçmiş olsun kuzum. Neler olmuş sana öyle ya.. Şuan nasılsın iyi misin?
K Kendinisevenbirii senin transfer ne zamandı seksü şempazem?
@RosSsS ne zaman moralin bozulsa aç lütfen benim resmime bak ve hayata yeniden bağlan.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
poncikvegece
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm

Seninle baglaniyorum herseye sari bombamm

Ne ödülü kız yersiliyorum sigara molası verdiydim

Hoşgeldin iki gözümün çiçeği. İçimizi açtın yine nasılsın

Nasilsin kuzum ben konuya adapte olAmadim daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…