- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.981
Ben de sigara içiyordum mola verip buraya geldimNe ödülü kızyersiliyorum sigara molası verdiydim
Hoşgeldin canımızın içiEahhhh yeter beçeneniz kurusun 1270 lerde bırakmıştım sayfayı kaç olmuş 1 gün yalnız bırakamıcam mı ben sizi, her yeri dağıtan çocuklar gibisiniz acuk uslu oturun yav acuk aney sözü dinleyin
Öncelikle 13k gelmeden evvel 11k ve 12k nın kutlamasını yapıp ödüllerini hemen vereyim. Daha şiiri yazamadan yeni bir K geliyor hızınıza yetişmem için motor taktırmam lazım anladım, JetCici olucam yakında
Evvet efenim 11K ve 12K nın sahipleri @samdan ve K Kendinisevenbirii kertenkelelerimi kutlar başarılarının devamını diler hemen profillerine ödülleri yazmaya koşarım
Eki Görüntüle 2304990 Eki Görüntüle 2304991
@Kubdef ödül bana denk gelirse benden sonra ilk yazana veriyorum başım. İlk ödül 1K bana gelmişti hatta sıradaki yazan RosSsS a vermiştim
@Dilos06 ve @Kutsal zebra sakın şu karamsar havaya bürünmeyin yavrularım. O bebekler illa olacak ama vakti gelmemiş demekki. Denemelere tam gaz devam, bir yürek olduk sizinleyiz
@Bonus geçmiş olsun kuzum. Neler olmuş sana öyle ya.. Şuan nasılsın iyi misin?
K Kendinisevenbirii senin transfer ne zamandı seksü şempazem?
@RosSsS ne zaman moralin bozulsa aç lütfen benim resmime bak ve hayata yeniden bağlan.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
Kukrim
@Monny
@efuulimm
BakayımHayatımı mahvediyorum sanırım diye bir konu var. Uzun zamandır hiç bu kadar kızmamıştım. İnşAllah fake çıkar
Ay bakma ya boşverBakayım
Baktım bile. Ne düşünüyorsunuz diye sormasıAy bakma ya boşver
Aman ne olacak canım sen mutlu ol yeter dememizi beklediyseBaktım bile. Ne düşünüyorsunuz diye sorması
Pro kimse ödül onun olacakT Tatlianne20Kukrim
İyiyim kuzularım çok iş yaptım, kocayı da nöbete yolladım geldim
Yavrularım topik geleneğimiz her 1000 ve 1000 katı mesaja denk gelen üyelere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profillerine yazıyorum bu şiirleri ödül olarak. Etikete bakın şamdan ve Kendinisevenbirii nin ödülü kazandığı görselleri attım kalp içine attım msj sayısını . Ordan daha iyi anlarsınız. 13 bininci mesaj geliyor bakalım kime denk gelecek.
Mevzu bu, eğlence işte
Evlendigi adama hem üzüldüm hem acıdım,yazikHayatımı mahvediyorum sanırım diye bir konu var. Uzun zamandır hiç bu kadar kızmamıştım. İnşAllah fake çıkar
Seninle baglaniyorum herseye sari bombamm
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği. İçimizi açtın yine nasılsın
Oyy canlarım benimHoşgeldin canımızın içiözledik yaw kendinisevenbiri ye akrostişin nasıl olacak merak ettim cicimm,keşke başka kisa bı nick alsaydım dedim bı an dört gözle bekliyorum
benim transfer öbür aya canım inşallah,bu ay bı değerim yüksek çıktığı için obur aya ertelendi yoksa bu ara transfer olmuş yatıyor olacaktım iste,rahatım şu ara, hastane yok iğne yok ilaç yok sadece folik asit içiyorum bakalım
Evlenip boşanarak, kendini kurtarabileceğine inananlarla genelde konuşacak birşeyim olmuyor. Sinirler geriliyor boşunaAman ne olacak canım sen mutlu ol yeter dememizi beklediyse
Neyin tesellisi olduğuna bağlı değişir
Kız limonsuzum pro olmayanlar daha çok kazandı. Prolardan bir tek Kutsal zebra aldı ödülü. Onun dışında hep prosuzlara denk geldiPro kimse ödül onun olacak
Ödülü alamayanların tesellisiNeyin tesellisi olduğuna bağlı değişir
Kız limonsuzum pro olmayanlar daha çok kazandı. Prolardan bir tek Kutsal zebra aldı ödülü. Onun dışında hep prosuzlara denk geldiayrıca hangi konu o, bdv den uzak dur
Geliyürümmm veeee geldim sexsü ve minnak nacizane bedenimleEahhhh yeter beçeneniz kurusun 1270 lerde bırakmıştım sayfayı kaç olmuş 1 gün yalnız bırakamıcam mı ben sizi, her yeri dağıtan çocuklar gibisiniz acuk uslu oturun yav acuk aney sözü dinleyin
Öncelikle 13k gelmeden evvel 11k ve 12k nın kutlamasını yapıp ödüllerini hemen vereyim. Daha şiiri yazamadan yeni bir K geliyor hızınıza yetişmem için motor taktırmam lazım anladım, JetCici olucam yakında
Evvet efenim 11K ve 12K nın sahipleri @samdan ve K Kendinisevenbirii kertenkelelerimi kutlar başarılarının devamını diler hemen profillerine ödülleri yazmaya koşarım
Eki Görüntüle 2304990 Eki Görüntüle 2304991
@Kubdef ödül bana denk gelirse benden sonra ilk yazana veriyorum başım. İlk ödül 1K bana gelmişti hatta sıradaki yazan RosSsS a vermiştim
@Dilos06 ve @Kutsal zebra sakın şu karamsar havaya bürünmeyin yavrularım. O bebekler illa olacak ama vakti gelmemiş demekki. Denemelere tam gaz devam, bir yürek olduk sizinleyiz
@Bonus geçmiş olsun kuzum. Neler olmuş sana öyle ya.. Şuan nasılsın iyi misin?
K Kendinisevenbirii senin transfer ne zamandı seksü şempazem?
@RosSsS ne zaman moralin bozulsa aç lütfen benim resmime bak ve hayata yeniden bağlan.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
Kukrim
@Monny
@efuulimm
Burda nekadar konustuysan yani dimi.T Tatlianne20Kukrim
İyiyim kuzularım çok iş yaptım, kocayı da nöbete yolladım geldim
Yavrularım topik geleneğimiz her 1000 ve 1000 katı mesaja denk gelen üyelere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profillerine yazıyorum bu şiirleri ödül olarak. Etikete bakın şamdan ve Kendinisevenbirii nin ödülü kazandığı görselleri attım kalp içine attım msj sayısını . Ordan daha iyi anlarsınız. 13 bininci mesaj geliyor bakalım kime denk gelecek.
Mevzu bu, eğlence işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?