Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canımızın içi özledik yawkendinisevenbiri ye akrostişin nasıl olacak merak ettim cicimm,keşke başka kisa bı nick alsaydım dedim bı andört gözle bekliyorum

benim transfer öbür aya canım inşallah,bu ay bı değerim yüksek çıktığı için obur aya ertelendi yoksa bu ara transfer olmuş yatıyor olacaktım iste,rahatım şu ara, hastane yok iğne yok ilaç yok sadece folik asit içiyorum bakalım

T Tatlianne20 Kukrim
İyiyim kuzularım çok iş yaptım, kocayı da nöbete yolladım geldim
Yavrularım topik geleneğimiz her 1000 ve 1000 katı mesaja denk gelen üyelere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profillerine yazıyorum bu şiirleri ödül olarak. Etikete bakın şamdan ve Kendinisevenbirii nin ödülü kazandığı görselleri attım kalp içine attım msj sayısını . Ordan daha iyi anlarsınız. 13 bininci mesaj geliyor bakalım kime denk gelecek.
Mevzu bu, eğlence işte

Pro kimse ödül onun olacak

Seninle baglaniyorum herseye sari bombamm
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği. İçimizi açtın yine nasılsın
Oyy canlarım benim
Sizleri gördüm benim de içim açıldı
Napayım işte yakuza ana yarın teşrif etmeye karar verdi Evi süpürdüm, bulaşık, çamaşır hallettim geldim yamacınıza. Sizlerde ne var ne yok?
K Kendinisevenbirii hangi marka folik asitin kelebeğim? Ayrıca ben nickinden daha uygun bir akrostiş şiir mahlası yarattım sana

Geliyürümmm veeee geldim sexsü ve minnak nacizane bedenimlenasip değilmiş ve gülüm zamanı varmış demekki ucunn da ölüm yok biz güçlü kadinlariz yikilmak yok aslaaaa

Burda nekadar konustuysan yani dimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…