Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geceler alev alevse artik
biz çocukluklar o günleri unutali çok oldu tabi

valla bebekten sonra kafa hep bebekli çalışıyo fesatlık yapabilir miyim bilmiyorum düşünerek yazmam lazım
Her gece alev bize samdanim da insallah çocuktan sonra da o alev sönmez yaa korkuyürüümm arada

Ahaha düşünerek yazacaksan cidden çocuktan sonra masumluk giriyor araya deseneben çocuk olduktan sonra bu haşinlikten vazgecebilecek miyim bakalım

Sokarim picaklarm valla o kdr da kendimi dusundurtmemezlik yapmam

Hatta diyorm yikus asagi hep okul suan dedm ben getirip goturemem kendin getirceksn goturceksn ben yorgun savasciyim bir de siscem hic ugrasamam dedm tamam ya bakariz hallederiz dedi

Sokarim picaklarm valla o kdr da kendimi dusundurtmemezlik yapmam

Hatta diyorm yikus asagi hep okul suan dedm ben getirip goturemem kendin getirceksn goturceksn ben yorgun savasciyim bir de siscem hic ugrasamam dedm tamam ya bakariz hallederiz dedi
Helal ross bı carlaman yetmiş akrosu yola getirmen için kaplanken masum bı kediye dönüşmüş gibi hissettim senin herifihep kendi mi carlayacak, iyi ediyon helal sana

Yaa sende mii neyse balım rabbimden hayırlısı inşallah üzülme,dilerim öbür ay verirsin bizlere mujdeyi
Üzülmedim bende eşim cok büyük hayal kırıklığı yaşadı ama yapacak bişey yok nasip Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Üzülmedim bende eşim cok büyük hayal kırıklığı yaşadı ama yapacak bişey yok nasip Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayal kırıklığı illa ki olur canım,ama bu günlerde geçer hepimiz içingun gelir mujdelerimizi veririz hep birlikte insallah

Bnde kızla ugrasyorum napayim. ii ol cnm

Helal ross bı carlaman yetmiş akrosu yola getirmen için kaplanken masum bı kediye dönüşmüş gibi hissettim senin herifihep kendi mi carlayacak, iyi ediyon helal sana

Masumluk pek onun icin gecerli degil

O kdr cok sey yasatti ki bana smdi agzini acamiyor acmasin da

Bu ara herkese ofke doluyum

Yaaaaa uzuldm valla
Ins olur en kisa zamanda ya cok uzuldm cok umut baglamistim ikimiz de hamis olcaz diye

Masumluk pek onun icin gecerli degil

O kdr cok sey yasatti ki bana smdi agzini acamiyor acmasin da

Bu ara herkese ofke doluyum
Aynen acmasinlar ağızlarını bence de accukta sen evde gardiyan olyok öyle gidip mahkumların tepesine zebellah gibi çökmek,Azda biz onlara Çökek evde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…