- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.941
Her gece alev bize samdanimgeceler alev alevse artik
biz çocukluklar o günleri unutali çok oldu tabi
valla bebekten sonra kafa hep bebekli çalışıyofesatlık yapabilir miyim bilmiyorum düşünerek yazmam lazım
Sokarim picaklarm valla o kdr da kendimi dusundurtmemezlik yapmamoh beee burdan ben rahatladım. iyi demissin. baksin bakalım uğraşmayi yiyo mu totosu
benim koca da ben o yokken karda kışta bi basima bebek arabasi olmadan hastaneye bilmem neye götürürken ne var ki diyodu. kendi hasta oldugu zaman is yerinin arabasi bunda kaldiydi tesadüfen gitti geldi araba şart diyo
gel de sokma bogrune picaga
İyi et bizi zebranasılsınız Canlar
Maalesef canım adet olmadım ama kan verdim kocaman bi 0İyi et bizi zebralütfen adet olmadım,gittim kan verdim sonucu bekliyorum deee
Helal rossSokarim picaklarm valla o kdr da kendimi dusundurtmemezlik yapmam
Hatta diyorm yikus asagi hep okul suan dedm ben getirip goturemem kendin getirceksn goturceksn ben yorgun savasciyim bir de siscem hic ugrasamam dedm tamam ya bakariz hallederiz dedi
Yaa sende miiMaalesef canım adet olmadım ama kan verdim kocaman bi 0
Üzülmedim bende eşim cok büyük hayal kırıklığı yaşadı ama yapacak bişey yok nasip Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa sende miineyse balım rabbimden hayırlısı inşallah üzülme,dilerim öbür ay verirsin bizlere mujdeyi
Hayal kırıklığı illa ki olur canım,ama bu günlerde geçer hepimiz içinÜzülmedim bende eşim cok büyük hayal kırıklığı yaşadı ama yapacak bişey yok nasip Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnsallah canım ağzın bal yesinHayal kırıklığı illa ki olur canım,ama bu günlerde geçer hepimiz içingun gelir mujdelerimizi veririz hep birlikte insallah
Kaza dyosun yaniBile isteye yapmadim kiz
Bana yetiyordu iki tane
Bnde kızla ugrasyorum napayim.Balım üzülme Allah büyük. Zamanı gelince olur inşAllah ❤
Oh oh ne güzel ☺ daha dikkatli ol artık kuzum
Çok geçmiş olsun tatlım.
Bende dua ederim ki sana☺❤❤
Küsemem ki sana☺☺ iyim canım benim ufaklık uyandı ona kalktım şimdi sen napıyosun
Helal rossbı carlaman yetmiş akrosu yola getirmen için kaplanken masum bı kediye dönüşmüş gibi hissettim senin herifi hep kendi mi carlayacak, iyi ediyon helal sana
Yaaaaa uzuldm vallaÜzülmedim bende eşim cok büyük hayal kırıklığı yaşadı ama yapacak bişey yok nasip Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet canm tam olarak oyleKaza dyosun yanisaglikla gelsin insallah❤
Aynen acmasinlar ağızlarını bence de
Masumluk pek onun icin gecerli degil
O kdr cok sey yasatti ki bana smdi agzini acamiyor acmasin da
Bu ara herkese ofke doluyum
Amannnn Allah yardmcin olsunay sikici ya kimse yok ortalarda hava da bozuk bide regl sancisi ve hasta es koltuk tepesinde ziplayan cocuklar
Ben ama takip etme denirse iste vakit buldujca izlemeye calisirimaranizda avlu yu takip eden var mi?
ya yeni sezonu netflix te olacakmista o konuyu daniscadimm sizeBen ama takip etme denirse iste vakit buldujca izlemeye calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?