- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.921
1. Sınıf etkisi mi yoksa kişisel delirme mipazartesi konusursunuz artik :) ee hayirli olsun delirmeniz seneye kalmis
He ya benimdi12 k K Kendinisevenbirii nin di dimi?
Nassıınn samdaannişe gitcek kimse yok su an topikte sanırımben üstüme alinmiyom hic
ama kocacim geldi artık gidip yatiyim ben
iyi geceler :)
İyidir rossuumm,sen napiyonNabiyorsunuz bayanlar
Ben kahvaltiyi yaptim oturuyorm oyle pinekleniyirmİyidir rossuumm,sen napiyondaha kahvaltı yapıcam gidim de çay koyim bari
He ya benimdiburdan B Brunello Cicinelli ye duyurulur yani hatırlatılır
Nassıınn samdaanniyi miydi geceler
İyidir rossuumm,sen napiyondaha kahvaltı yapıcam gidim de çay koyim bari
Ben kahvaltiyi yaptim oturuyorm oyle pinekleniyirm
Ohh afiyet olsn balimm
Bugun universite hastanesinden rapor almis esim ogleden sonra da ram a gidecekmis bakalim ugrasiyoruz olcak gbi his yok icimde ama Allah hayirlisini versinsenin okul isi ne oldu beybi, sonraya mi biraktin
Bugun universite hastanesinden rapor almis esim ogleden sonra da ram a gidecekmis bakalim ugrasiyoruz olcak gbi his yok icimde ama Allah hayirlisini versin
Her isim ters gittigi icin bunun da duz gidecegini sanmiyirm
Kız senin ikinci kahvaltıyı yapmam gerekiyordu bu saateBen kahvaltiyi yaptim oturuyorm oyle pinekleniyirm
Ohh afiyet olsn balimm
en azından bu kez sen ugrasmiyosun kuzum ya hamile halinle bide.
cocukda yaninda demi :)
bakalım belki bu kez umdugundan daha kolay ve düz olurbebisin kismetine :)
Ahaha bende bebiş olmadigi icin hep fesatlık hep fesatlık samdanim iste bakma banasen hep benim küçük cakiyi unutuyonbütün gece uyutmaya çalıştık ağladı durdu
babası kucağında evin içinde gezdirdi durdu, ben ayagimda salladim, yaninda yattim falan yok... uyumuyo. en son bi kizdimağlayarak uyudu ama uyudu.
birak iyi geceyi yarim saat uyumadim be kuzusabah da bes buçuk dedi mi kalkiyo sipa
biraz uyuyum esim ise gidene kadar dedim. onda da sürekli geldi anneee kalk, anneeee gel, anneeee babariv riv riv edip durdu
Kız sanki uyku hapı falan içmişim gibi uyumuşum ya uyandığımda saat 11diiyi açlıktan olmemisin kiz dahabenim helvami karmaya baslarlardi simdiye
Uyki bastiriyor kuzum uyanamiyirmKız senin ikinci kahvaltıyı yapmam gerekiyordu bu saatesende mi yeni yaptin sana da afiyet olsun canimm
Ahaha lan adamın yüreğine indirecekmissin az daha roossDun zaten olan kavgayi ettiik arabada
Bende dedim herseyiyle beni ilgilendirtiyorsun olmayinca bana bagiriyorsun sen nesin dedm bundn sinra hicbirseyle de ilgilenmicem dedm ne halinz varsa gorun al cocuklar sende ben ugrasmiyorm artik dedm yarnda gidip aldircam cocugu gor dedm sana cocuk falan dogurulmaz bu ne diye cimkirdim sacma sacma konusma sus dedi indim arabadan
Aramis beni eee bn cocugu hastaneye goturdum su oldu bu oldu diyo iyi dedm
Insin ona indircegim cok sey varAhaha lan adamın yüreğine indirecekmissin az daha roossiyi yine saçma saçma konuşma demiş sadece,şoklanıp kalmamış ama iyi etmişsin, senin yükünü hafifletsin biraz
Ahaha bende bebiş olmadigi icin hep fesatlık hep fesatlık samdanim iste bakma banabende olunca sana böyle dert yancam sende o zmn hinlik düşün ödeşek bari o günler geldiginde
Kız sanki uyku hapı falan içmişim gibi uyumuşum ya uyandığımda saat 11disonra bı duş aldım evi topladim vs derken bu saate kaldı kahvalti
Dun zaten olan kavgayi ettiik arabada
Bende dedim herseyiyle beni ilgilendirtiyorsun olmayinca bana bagiriyorsun sen nesin dedm bundn sinra hicbirseyle de ilgilenmicem dedm ne halinz varsa gorun al cocuklar sende ben ugrasmiyorm artik dedm yarnda gidip aldircam cocugu gor dedm sana cocuk falan dogurulmaz bu ne diye cimkirdim sacma sacma konusma sus dedi indim arabadan
Aramis beni eee bn cocugu hastaneye goturdum su oldu bu oldu diyo iyi dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?