- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.021
Sen arayı çok açma1 msj ile kaçırdın ameceyim. Artık darısı 14k ya diyelim ne diyelim
Son yapışı son yetti gariZebra yaptı yapacağını
Yeni stratejilere davet ediyorum kutsişim seniBnde başka planlar yaparım
Bencede yanii ayip yazikkk bekle bEkle paaatt gumn yapiyosun yapistiriyosn 1000.msjlardaSon yapışı son yetti gari
2 günde 1K ilerliyor nerdeyse şiir yetiştiremez oldum arayı açmaya fırsat verilmiyor ki toplandık koca çeneli karılar bir araya, şiir kitabı çıkarıp herkese kargolayıp kurtulucamSen arayı çok açma ☺ sağlık olsundu
Kızdırdınız çayımıBencede yanii ayip yazikkk bekle bEkle paaatt gumn yapiyosun yapistiriyosn 1000.msjlarda
En son şiirler yazıp gönderenle evlenmiştim2 günde 1K ilerliyor nerdeyse şiir yetiştiremez oldum arayı açmaya fırsat verilmiyor ki toplandık koca çeneli karılar bir araya, şiir kitabı çıkarıp herkese kargolayıp kurtulucam
Sorma be şamdanım
Tamm canim anladim galibaYok tatlışım. Bak şimdi bu senin alıntıladığım msj 12.989. mesaj.
13 000 e denk gelen kimin msjı olursa o kazanacak
Aynen öyle diloşum biz güçlü kadınlarız.Geliyürümmm veeee geldim sexsü ve minnak nacizane bedenimlenasip değilmiş ve gülüm zamanı varmış demekki ucunn da ölüm yok biz güçlü kadinlariz yikilmak yok aslaaaa
İyim canım eşimin su 5 kg almış olduğu fasulyeyi kislik yapicamAynen öyle diloşum biz güçlü kadınlarız.
Bizi ne yıldırabilirmiş
Ne var ne yok daha iyisin dimi?
En son şiirler yazıp gönderenle evlenmiştimÇook zaman oldu çoookk ☺☺☺
Dostum topiğe oynanan oyunlar çok büyük anlamıyorsunuz, çıkıp duruyorsunuz sonra gelince taş taş üstünde kalmamış oluyor.2 dk bi cikem topikten dediydim yine kaptirdik
Kaçıp buraya geldim merak etme madonnamNeyin tesellisi olduğuna bağlı değişir
Kız limonsuzum pro olmayanlar daha çok kazandı. Prolardan bir tek Kutsal zebra aldı ödülü. Onun dışında hep prosuzlara denk geldiayrıca hangi konu o, bdv den uzak dur
O kadar gönderdiğim kötü enerji demek ki teğet geçmiş yakuzayıSorma be şamdanım
Yakuzanın ha geldim ha gelecem tripleri yüzünden 1 haftadır hergün temizlik yapa yapa ev eskidiSiyah koltuklar oldu sana silmekten, yüreğim kadar akça pakça koltuk
Yarın gelicem diyor ama inan bilmiyorumzaten pazartesi ben iptal
Bugün de seksü geyşamı yolladım nöbete. Yine bir temizlik faslı ve geldim.
Çok özlerim hepinizi ya. Yakuzanın laneti değil de nedir bu...
Sende ne var ne yok
Ohoo Allah kolaylık versin diloşum. Ben yazlık kışlık işlerinden anlamıyorum ya. Yazın yazın çıkan şeyleri yaparım yeriz, kışın kışın çıkan şeyleri..İyim canım eşimin su 5 kg almış olduğu fasulyeyi kislik yapicam
Dış mihrakların oyunu hepDostum topiğe oynanan oyunlar çok büyük anlamıyorsunuz, çıkıp duruyorsunuz sonra gelince taş taş üstünde kalmamış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?