Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen arayı çok açma ☺ sağlık olsundu
2 günde 1K ilerliyor nerdeyse şiir yetiştiremez oldum arayı açmaya fırsat verilmiyor ki toplandık koca çeneli karılar bir araya, şiir kitabı çıkarıp herkese kargolayıp kurtulucam

2 günde 1K ilerliyor nerdeyse şiir yetiştiremez oldum arayı açmaya fırsat verilmiyor ki toplandık koca çeneli karılar bir araya, şiir kitabı çıkarıp herkese kargolayıp kurtulucam
En son şiirler yazıp gönderenle evlenmiştim Çook zaman oldu çoookk

B Brunello Cicinelli nerdesin be ciciiii özledik seni kuzu
Sorma be şamdanım
Yakuzanın ha geldim ha gelecem tripleri yüzünden 1 haftadır hergün temizlik yapa yapa ev eskidi Siyah koltuklar oldu sana silmekten, yüreğim kadar akça pakça koltuk
Yarın gelicem diyor ama inan bilmiyorum zaten pazartesi ben iptal
Bugün de seksü geyşamı yolladım nöbete. Yine bir temizlik faslı ve geldim.
Çok özlerim hepinizi ya. Yakuzanın laneti değil de nedir bu...
Sende ne var ne yok

Geliyürümmm veeee geldim sexsü ve minnak nacizane bedenimlenasip değilmiş ve gülüm zamanı varmış demekki ucunn da ölüm yok biz güçlü kadinlariz yikilmak yok aslaaaa
Aynen öyle diloşum biz güçlü kadınlarız.
Bizi ne yıldırabilirmiş
Ne var ne yok daha iyisin dimi?

En son şiirler yazıp gönderenle evlenmiştim Çook zaman oldu çoookk ☺☺☺
Youlost16 da benimle evlenmek zorunda kalıcak bu gidişle. 5. Mi 6.mı kere şiir yazıcam kendisine bunun bir karşılığı olmalı Kocası yazmış mıdır bu kadar şiir acaba kendisine
Ameceyim iyi bari sana şiir yazılmış. Benim adam bana hiç şiir yazmadı. Ama mektup yazmışlığı çoktur

Kaçıp buraya geldim merak etme madonnam
Kroyum ama para bende repliği aklıma geldiydi de ondan demiştim O kadar gönderdiğim kötü enerji demek ki teğet geçmiş yakuzayı neyse ya 1 gün kalıp gitse bari

İyim canım eşimin su 5 kg almış olduğu fasulyeyi kislik yapicam
Ohoo Allah kolaylık versin diloşum. Ben yazlık kışlık işlerinden anlamıyorum ya. Yazın yazın çıkan şeyleri yaparım yeriz, kışın kışın çıkan şeyleri..
Salçamdı tarhanamdı vs zaten eşten dosttan geliyor.
Baya düz ve relax bir insanım ben kolay kolay yaşlanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…