Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçıp buraya geldim merak etme madonnam❤
Kroyum ama para bende repliği aklıma geldiydi de ondan demiştim
O kadar gönderdiğim kötü enerji demek ki teğet geçmiş yakuzayı neyse ya 1 gün kalıp gitse bari
İnşallah limonsuzum
Dedim ama sana bu telepati işi olsaydı benim gönderdiğim enerjiler yüzünden şuan aramızda olmaması lazımdı diye dinlemedin
Seni kim kızdırdı bakem demin?

Benimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar

En güzeli canım benim yazlığı kisligi hep kv yapar noldysa benim öküze fasulye yemez fasulye almış bana iş çıksın diye heee

Benimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar
Erkekler hep öyle kuzum ya. Biz 8 senedir msj atmayı seviyorum polemiği yaşıyoruz

bilerek yaptığı için ben artık bisey demiyorum hain yakuzaya
Allah kendi pisliğinde bogulmayi nasip etsin ona

ben de kocayi yolladım gene kaçta gelecek belli değil. yarın da şehir dışına cikicakmis sanırım :) ne zaman oturup birbirimizin yüzünü gorcez bilmiyom açıkçası

hayat felsefene bayildim

Canımın içi çok yormasan mi kendini akrostişin harikaydı beybi bayildim, teşekkür ederim ben bu folik asiti kullanıyorum canım senin ki ne?

Bunlar hep dana familyası gilden mi?(k. Bakma)
Dün 1 bugün 2 hemen 5kg fasülye mi tutuşturulur kadının eline Kolay gelsin.
Yok cnm 4 -5gün önce almış köyden arkadaşı getirmiş şimdide kızıyor başımıza bela ettik fasulyeyi diyor hafta sonu beraber yapalım diyor da bana değişiklik olsun diye kendim yapicam kuzum

Bende iş yapmadigimdan rasiz ve enerjisi düsukmusum anladim ev temizlenince bende kendime geldim resmen
Aynen öyle tatlışım çok haklısın.
Bende ev dağınıkken aşırı Modum düşük oluyorum. Temizlenince ohhhh..
Git bir de Türk kahvesi yap kendine.
Keyif be

Boğulsun pis kadın pisssss
Elimi kolumu bağladı 1 haftadır.
Dur diğer polis eşlerini getirem hep beraber ağlayalım

Aynen öyle tatlışım çok haklısın.
Bende ev dağınıkken aşırı Modum düşük oluyorum. Temizlenince ohhhh..
Git bir de Türk kahvesi yap kendine.
Keyif be
Dimi dur yapayim o eksikti bi siz napiyoniz bakim kiz burda nevar Ne yok tanımadığım uyecikler tanışalım.

Boğulsun pis kadın pisssss
Elimi kolumu bağladı 1 haftadır.
Dur diğer polis eşlerini getirem hep beraber ağlayalım

bence de etiketle hepsini :) lices zayen negonun topiginde var :) bizde bugün biraz muhabbet etmistik nagonun topiginde çok tatlı biri :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…