- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.041
İnşallah limonsuzumKaçıp buraya geldim merak etme madonnam❤
Kroyum ama para bende repliği aklıma geldiydi de ondan demiştim
O kadar gönderdiğim kötü enerji demek ki teğet geçmiş yakuzayıneyse ya 1 gün kalıp gitse bari
Burnuma temizlik kokusu geldi resmenEki Görüntüle 2305009 Son işlerim biter
Benimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar@Kutsal zebra da benimle evlenmek zorunda kalıcak bu gidişle. 5. Mi 6.mı kere şiir yazıcam kendisine bunun bir karşılığı olmalıKocası yazmış mıdır bu kadar şiir acaba kendisine
Ameceyim iyi bari sana şiir yazılmış. Benim adam bana hiç şiir yazmadı. Ama mektup yazmışlığı çoktur
Bende iş yapmadigimdan rasiz ve enerjisi düsukmusum anladim ev temizlenince bende kendime geldim resmenBurnuma temizlik kokusu geldi resmen
En güzeli canımOhoo Allah kolaylık versin diloşum. Ben yazlık kışlık işlerinden anlamıyorum ya. Yazın yazın çıkan şeyleri yaparım yeriz, kışın kışın çıkan şeyleri..
Salçamdı tarhanamdı vs zaten eşten dosttan geliyor.
Baya düz ve relax bir insanım ben kolay kolay yaşlanmam
Bunlar hep dana familyası gilden mi?(k. Bakma)İyim canım eşimin su 5 kg almış olduğu fasulyeyi kislik yapicam
Erkekler hep öyle kuzum ya. Biz 8 senedir msj atmayı seviyorum polemiği yaşıyoruzBenimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar
Sorma be şamdanım
Yakuzanın ha geldim ha gelecem tripleri yüzünden 1 haftadır hergün temizlik yapa yapa ev eskidiSiyah koltuklar oldu sana silmekten, yüreğim kadar akça pakça koltuk
Yarın gelicem diyor ama inan bilmiyorumzaten pazartesi ben iptal
Bugün de seksü geyşamı yolladım nöbete. Yine bir temizlik faslı ve geldim.
Çok özlerim hepinizi ya. Yakuzanın laneti değil de nedir bu...
Sende ne var ne yok
hayat felsefene bayildimOhoo Allah kolaylık versin diloşum. Ben yazlık kışlık işlerinden anlamıyorum ya. Yazın yazın çıkan şeyleri yaparım yeriz, kışın kışın çıkan şeyleri..
Salçamdı tarhanamdı vs zaten eşten dosttan geliyor.
Baya düz ve relax bir insanım ben kolay kolay yaşlanmam
Canımın içi çok yormasan mi kendiniOyy canlarım benim
Sizleri gördüm benim de içim açıldı
Napayım işte yakuza ana yarın teşrif etmeye karar verdiEvi süpürdüm, bulaşık, çamaşır hallettim geldim yamacınıza. Sizlerde ne var ne yok?
K Kendinisevenbirii hangi marka folik asitin kelebeğim? Ayrıca ben nickinden daha uygun bir akrostiş şiir mahlası yarattım sana
Yok cnm 4 -5gün önce almış köyden arkadaşı getirmiş şimdide kızıyor başımıza bela ettik fasulyeyi diyor hafta sonu beraber yapalım diyor da bana değişiklik olsun diye kendim yapicam kuzumBunlar hep dana familyası gilden mi?(k. Bakma)
Dün 1 bugün 2 hemen 5kg fasülye mi tutuşturulur kadının elineKolay gelsin.
Aynen öyle tatlışım çok haklısın.Bende iş yapmadigimdan rasiz ve enerjisi düsukmusum anladim ev temizlenince bende kendime geldim resmen
Boğulsun pis kadın pisssssbilerek yaptığı için ben artık bisey demiyorum hain yakuzaya
Allah kendi pisliğinde bogulmayi nasip etsin ona
ben de kocayi yolladım gene kaçta gelecek belli değil. yarın da şehir dışına cikicakmis sanırım :) ne zaman oturup birbirimizin yüzünü gorcez bilmiyom açıkçası
Dimi dur yapayim o eksikti biAynen öyle tatlışım çok haklısın.
Bende ev dağınıkken aşırı Modum düşük oluyorum. Temizlenince ohhhh..
Git bir de Türk kahvesi yap kendine.
Keyif be
Alırsın yavrum.. Ben 1 ay falan müddet veriyorum alınması için sana da verirlerOkul kıyafetleri cohhhhh paahali yaaaaaa
Alamadum
Kolay gelsin tekrar canımYok cnm 4 -5gün önce almış köyden arkadaşı getirmiş şimdide kızıyor başımıza bela ettik fasulyeyi diyor hafta sonu beraber yapalım diyor da bana değişiklik olsun diye kendim yapicam kuzum
Yaa coqk üzüldüm ya.Okul kıyafetleri cohhhhh paahali yaaaaaa
Alamadum
Boğulsun pis kadın pisssss
Elimi kolumu bağladı 1 haftadır.
Dur diğer polis eşlerini getirem hep beraber ağlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?