- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.061
Devlet okulu aama müdür sanırsın Nişantaşı'nda müdür pztesiden itibaren tam tekmil isteyiii giccik herufffAlırsın yavrum.. Ben 1 ay falan müddet veriyorum alınması için sana da verirler
kk birinci noteri @Lices_s Pembe Bal10cuk
Gelin polis eşleri birbirimize sarılıp ağlayalım
Hatta ağlama duvarı ritüelleri yapalım buluşup buluşup burda ağlayıp sonra dağılalım
B Brunello Cicinelli kız cicimm sen kışlık yapmiyon mu demekne yiyiniz siz kisin ya ben kaygidan ölürum yeminle
Ama sana yakın olaydikta el birliğiyle mantı sıkıp ataydik dolabına be cicimmbi kaşığa 40 tane sığdırırdınız senin geysayla kışın
Mecbur diye bir pantolon 100tlYaa coqk üzüldüm ya.
Neden atıyorsun kendini?Mecbur diye bir pantolon 100tl
Kısa ve uzun kol lacoslara toplam 100 TL diyiler
Daha kırtasiye giremedik bile
İki cicugada alacaz bı çocuk giyim 200 otekide öyle ettimi 400 TL kırtasiye masarafi ki bilir kaç tutacak
Ayakkabı lari yırtıldı offfff atem kendi mi surdan
Folattro benimki minnoşum.Canımın içi çok yormasan mi kendiniakrostişin harikaydı beybi bayildim, teşekkür ederim ben bu folik asiti kullanıyorum canım senin ki ne?Eki Görüntüle 2305017
Pusudaydik guyyya2 dk bi cikem topikten dediydim yine kaptirdik
Valla benimki de mantı ve yağlama şebiti hariç pek haz etmiyor kışlık şeylerdenbenim kociskom da yemez yapılan kışlık şeyleri pek. biz de mevsim meyvesi sebzesi yiyoruz hep
Lafın gelişi de insanların çıkarları üzüyor yaNeden atıyorsun kendini?
Kış sebze ve meyvelerini tüketiyoruz yav niye kaygılanayım kışın taze fasulye yemedim diye ölmem diye düşünüyorum sürüyle kış sebzesi varB Brunello Cicinelli kız cicimm sen kışlık yapmiyon mu demekne yiyiniz siz kisin ya ben kaygidan ölürum yeminle
Ama sana yakın olaydikta el birliğiyle mantı sıkıp ataydik dolabına be cicimmbi kaşığa 40 tane sığdırırdınız senin geysayla kışın
Her müdür istiyor onu anacığım ama insanlar alamayınca yapacak birşey yokDevlet okulu aama müdür sanırsın Nişantaşı'nda müdür pztesiden itibaren tam tekmil isteyiii giccik herufff
Kışlık mışlık hiç anlamazdım ben de. Annem sağolsun gönderirdi. Sonra kış günlerinden biriydi, eve rengi benzi solmuş bir şekilde gelip domatesin kilosu 20 tl olmuş haberin var mı dediydi o günden beri yapmaya çalıştım. Zulaladım ben de önüme gelen şeyleri.Mantı hiç denemedim. Ellerine sağlık.Valla benimki de mantı ve yağlama şebiti hariç pek haz etmiyor kışlık şeylerdenlakiinnn,ona soran kim ben daraliyorum ne yapsam diye geziniyom ortada yapiyosam oturup yiyip çenesini kesecek bizim bey yoksa acc
Emannnn arada dert basayiiiii işte koy k.cina gitsin çocuğu okuldan atamaz ya hoppppp gül eğlen hem ağlarım hem gülerimHer müdür istiyor onu anacığım ama insanlar alamayınca yapacak birşey yok
Üzülme alırsınız. Müddet iste.
Evet bu sene değişti bizim de formalar çok lazım gibi. 120 bir takım, bir takım yetmez ben her gün değiştiriyorum kıyafetini, en az iki takım olacak şimdilikOkul kıyafetleri cohhhhh paahali yaaaaaa
Alamadum
bu böyle sürüp gitmez biliyorum
bir sabah bir dilencinin avuçlarina bırakacağım kendimi
belki polis yakalar emniyete götürür de kocamı görürüm diye
imza ahmet Selçuk samdan
Biz aynı aile miyiz şamdanım korkmaya başladım. Ben sen misin sen ben misin kafam karışmaya başladı bizde öyle yemeyizbenim kociskom da yemez yapılan kışlık şeyleri pek. biz de mevsim meyvesi sebzesi yiyoruz hep
Aman canım aksatma hiç Onemli gelecek bebislerimiz icinFolattro benimki minnoşum.
Aslında önce başka bir marka aldım 5mg idi. Sonra içim rahat etmedi kullanmadan doktora msj attım. Bunu kullanma mg ı çok yüksek folattro al dedi. Bende bunu aldım. İçmeyi unutmuşum hatta içeyimEki Görüntüle 2305020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?