- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.081
Aynı okuldan mezun olan tanıdıklarınız varsa rica edin durumunuz düzelene kadar. Kırtasiye masrafları fazla ama zaten biliyorduk doğururken dimi canım. Herkes kendi cebini düşünür. Yazın aldığım açacak, eylül ayında 3 katı fiyatına satılıyor.Lafın gelişi de insanların çıkarları üzüyor ya
Hiç insanlij kalmadı ağzı burnu kayık Erciş bucus şeylere sırf mecbur diye yarı fiyatı zam yapiyolar
Valla benimki de mantı ve yağlama şebiti hariç pek haz etmiyor kışlık şeylerdenlakiinnn,ona soran kim ben daraliyorum ne yapsam diye geziniyom ortada yapiyosam oturup yiyip çenesini kesecek bizim bey yoksa acc
Bizim bir takım 200 TL olmuşEvet bu sene değişti bizim de formalar çok lazım gibi. 120 bir takım, bir takım yetmez ben her gün değiştiriyorum kıyafetini, en az iki takım olacak şimdilikekstra iki tişört daha aldırırım
Öyle cnm arada dert basiyi yazınca bı rahatliyozAynı okuldan mezun olan tanıdıklarınız varsa rica edin durumunuz düzelene kadar. Kırtasiye masrafları fazla ama zaten biliyorduk doğururken dimi canım. Herkes kendi cebini düşünür. Yazın aldığım açacak, eylül ayında 3 katı fiyatına satılıyor.
Folik bende kafa yapıyor yeminleAman canım aksatma hiç Onemli gelecek bebislerimiz icinbenden çok benim eşim kaygilaniyor elinde suyla getiriyor başıma hadi iç diye
Zor cidden, normalde o kadar etmeyecek kıyafetler forma diye iki katına satılıyor maalesef ki. Allah yardımcınız olsun canım.Bizim bir takım 200 TL olmuş
İki çocuk var ikisi 400 yedeğe girmiyorum bile inada girersek aylığı okula birakiriz
Valla smdidn kara kara dusunuyorm kizi okula gonderirken napacagmiMecbur diye bir pantolon 100tl
Kısa ve uzun kol lacoslara toplam 100 TL diyiler
Daha kırtasiye giremedik bile
İki cicugada alacaz bı çocuk giyim 200 otekide öyle ettimi 400 TL kırtasiye masarafi ki bilir kaç tutacak
Ayakkabı lari yırtıldı offfff atem kendi mi surdan
Biz aynı aile miyiz şamdanım korkmaya başladım. Ben sen misin sen ben misin kafam karışmaya başladı bizde öyle yemeyiz
Bu arada fikir güzel. Bende ayaklanma çıkarıp çevik kuvvet beklicem. Acık biber gazı ve jop yerim ama napayım aşk için değer,
Yaa senin ki en iyisi tabi mevsiminde tüketmek ama işte her şey sevilmiyor ki cicim, değişiklik istiyor insan,hormonlu da olsa mevsimi olmasa dahi domates istiyor canım bazen bı sürü paraKış sebze ve meyvelerini tüketiyoruz yav niye kaygılanayım kışın taze fasulye yemedim diye ölmem diye düşünüyorum sürüyle kış sebzesi var
Her meyve sebzeyi kendi mevsiminde tüketmeye özen göstererek dondurucu kullanmaktan mümkün mertebe kaçınıyorum.
Mutluyum. Çocuk olunca yaz sebzelerini çok seviyor falan ayağına başlarım anca öyle işlere.
Mantı da bimin mantısını tek geçerim tek
Saol canım senin de ellerine sağlı,iste Kayseri de alışkanlık yani içli köfte mantı vs yapılır atılır hazır yemek iste güzel olur canim, bende bilmezdim pek ama işte evlenince geçim derdi vs derken yapıp atıyorum elimin altında oluyor hazirca eşimde sıkıntıya girmiyor bende en azından,kışın herr seyy çok pahaliiKışlık mışlık hiç anlamazdım ben de. Annem sağolsun gönderirdi. Sonra kış günlerinden biriydi, eve domatesin kilosu 20 tl olmuş haberin var mı dediydi o günden beri yapmaya çalıştım. Zulaladım ben de önüme gelen şeyleri.Mantı hiç denemedim. Ellerine sağlık.
Hepimizin dertte yanilmiyor yapmayın çocuk deniliyor ama kimse bilmiyoki o zmnki sartlarim nasıldı yada neden olduZor cidden, normalde o kadar etmeyecek kıyafetler forma diye iki katına satılıyor maalesef ki. Allah yardımcınız olsun canım.
Ay canım ya çok şükür bugünümüze alıyoruz biz de alamayan çok aile var maalesef, eşim kendine almaz çocuklara alır eksik etmez sağolsun.6 ustu 1 anne T Tatlianne20 Nego
Okullar açılınca formasız gelen olursa almayın almayın nolur almayın analarınız üzülmesin nolur diye başlıcam ağlamaya.Müdür azar için odaya çektiğinde de tatilde aşırı veliye maruz kaldım derim
Sorsan, onların da eve ekmek götürdükleri sezon bu. Herkes kendi derdinde. Bazı masraflardan kaçınılmıyor malesef.Zor cidden, normalde o kadar etmeyecek kıyafetler forma diye iki katına satılıyor maalesef ki. Allah yardımcınız olsun canım.
Ateşli ve becerikli. Afiyetle yiyin kuzum . Yazın yediğin hurmalar ... tırmalar değil de başka bir boyuta geçiyoruz işteYaa senin ki en iyisi tabi mevsiminde tüketmek ama işte her şey sevilmiyor ki cicim, değişiklik istiyor insan,hormonlu da olsa mevsimi olmasa dahi domates istiyor canım bazen bı sürü paraen iyisi dolaptan çıkarmak oluyor öyle zamanlarda da iste,ama çocuk seviyor ayağına başlamak iyiymis insallah herseyleri sever yerlerde bide o kaygimiz olmaz bebislere
Saol canım senin de ellerine sağlı,iste Kayseri de alışkanlık yani içli köfte mantı vs yapılır atılır hazır yemek iste güzel olur canim, bende bilmezdim pek ama işte evlenince geçim derdi vs derken yapıp atıyorum elimin altında oluyor hazirca eşimde sıkıntıya girmiyor bende en azından,kışın herr seyy çok pahalii
Başa gelen cekiliyiiii çıkar olmasa iyide çıkarcilik yapiliyoValla smdidn kara kara dusunuyorm kizi okula gonderirken napacagmi
İşsizlik zor canım, olur her şey insanlar için, yarınımız belli değil.Hepimizin dertte yanilmiyor yapmayın çocuk deniliyor ama kimse bilmiyoki o zmnki sartlarim nasıldı yada neden oldu
Hamile lik sürpriz oldu kıyamadım
Doğuma iki ay kala işsiz kaldı kp öldü
Borçları varmış onlarda bize kaldı bankaya eşim imza artmış mecbur
Bir buçuk yıldır bunaldım burada insan bir iki teselli alıp anlatınca rahatliyor
En azından kafamız bosaliyi iki dua aliyoz buda yetiyo
Esnafın mı ekmek götürdüğü sezon, başka yeri bilmem de Sivas ın esnafı epey tok bu konuda.Sorsan, onların da eve ekmek götürdükleri sezon bu. Herkes kendi derdinde. Bazı masraflardan kaçınılmıyor malesef.
Oooo cici bana evlenme teklifi mi ediyorsun yoksaYoulost16 da benimle evlenmek zorunda kalıcak bu gidişle. 5. Mi 6.mı kere şiir yazıcam kendisine bunun bir karşılığı olmalı Kocası yazmış mıdır bu kadar şiir acaba kendisine
Ameceyim iyi bari sana şiir yazılmış. Benim adam bana hiç şiir yazmadı. Ama mektup yazmışlığı çoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?