Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lafın gelişi de insanların çıkarları üzüyor ya
Hiç insanlij kalmadı ağzı burnu kayık Erciş bucus şeylere sırf mecbur diye yarı fiyatı zam yapiyolar
Aynı okuldan mezun olan tanıdıklarınız varsa rica edin durumunuz düzelene kadar. Kırtasiye masrafları fazla ama zaten biliyorduk doğururken dimi canım. Herkes kendi cebini düşünür. Yazın aldığım açacak, eylül ayında 3 katı fiyatına satılıyor.

Valla benimki de mantı ve yağlama şebiti hariç pek haz etmiyor kışlık şeylerden lakiinnn,ona soran kim ben daraliyorum ne yapsam diye geziniyom ortada yapiyosam oturup yiyip çenesini kesecek bizim bey yoksa acc

biz de işte balık, firinda tavukla sebze, köfte, kis sebzeleri, buharda haslanmis sebzeler corba salata daha çok sağlıklı hafif yormayacak çocuğun da bizle yiyebileceği seyler oluyo :)

esim huylu dolapta olursa koktuğunu iddia ediyo ama burnu tikali hep hiç koku alamaz huylandigidan kokuyo diye iddia eder

Evet bu sene değişti bizim de formalar çok lazım gibi. 120 bir takım, bir takım yetmez ben her gün değiştiriyorum kıyafetini, en az iki takım olacak şimdilik ekstra iki tişört daha aldırırım
Bizim bir takım 200 TL olmuş
İki çocuk var ikisi 400 yedeğe girmiyorum bile inada girersek aylığı okula birakiriz

Öyle cnm arada dert basiyi yazınca bı rahatliyoz
Allhtan bim fln var onlar biraz da ucuz

Aman canım aksatma hiç Onemli gelecek bebislerimiz icin benden çok benim eşim kaygilaniyorelinde suyla getiriyor başıma hadi iç diye
Folik bende kafa yapıyor yeminle
İçinde b12, d gibi çeşitli vitaminler de mevcut.
2 haftadır mı ne kullanıyorum. Uyku yaptı ilk günler kafamı kaldıramadım. Şimdi iyiyim alıştı bünye
Benimki msj atıyor foliği içtin mi diye. Açık ve net adam napayım,

Bizim bir takım 200 TL olmuş
İki çocuk var ikisi 400 yedeğe girmiyorum bile inada girersek aylığı okula birakiriz
Zor cidden, normalde o kadar etmeyecek kıyafetler forma diye iki katına satılıyor maalesef ki. Allah yardımcınız olsun canım.

6 ustu 1 anne T Tatlianne20 Nego C Cay6
Okullar açılınca formasız gelen olursa almayın almayın nolur almayın analarınız üzülmesin nolur diye başlıcam ağlamaya. Müdür azar için odaya çektiğinde de tatilde aşırı veliye maruz kaldım derim

Valla smdidn kara kara dusunuyorm kizi okula gonderirken napacagmi

Kirli demeyip önemsemesem bende ama yapamam, bir hafta aynı tişörtü giydiren var ya. Oğlum bile eve gelince hemen kirliye atıyor alıştı, hatta kışın akşam yıkayıp peteğe asıp kurutuyordum bazen, çamaşır biriksin diye beklenmiyor.

ben senin gelecekteki kafayi kırmış halinim cici sana noelde üç hayalet hikayesindeki gelecek hayaleti olarak gönderildim

Yaa senin ki en iyisi tabi mevsiminde tüketmek ama işte her şey sevilmiyor ki cicim, değişiklik istiyor insan,hormonlu da olsa mevsimi olmasa dahi domates istiyor canım bazen bı sürü paraen iyisi dolaptan çıkarmak oluyor öyle zamanlarda da iste,ama çocuk seviyor ayağına başlamak iyiymis insallah herseyleri sever yerlerde bide o kaygimiz olmaz bebislere
Saol canım senin de ellerine sağlı,iste Kayseri de alışkanlık yani içli köfte mantı vs yapılır atılır hazır yemek iste güzel olur canim, bende bilmezdim pek ama işte evlenince geçim derdi vs derken yapıp atıyorum elimin altında oluyor hazirca eşimde sıkıntıya girmiyor bende en azından,kışın herr seyy çok pahalii

Zor cidden, normalde o kadar etmeyecek kıyafetler forma diye iki katına satılıyor maalesef ki. Allah yardımcınız olsun canım.
Hepimizin dertte yanilmiyor yapmayın çocuk deniliyor ama kimse bilmiyoki o zmnki sartlarim nasıldı yada neden oldu
Hamile lik sürpriz oldu kıyamadım
Doğuma iki ay kala işsiz kaldı kp öldü
Borçları varmış onlarda bize kaldı bankaya eşim imza artmış mecbur
Bir buçuk yıldır bunaldım burada insan bir iki teselli alıp anlatınca rahatliyor
En azından kafamız bosaliyi iki dua aliyoz buda yetiyo

Ay canım ya çok şükür bugünümüze alıyoruz biz de alamayan çok aile var maalesef, eşim kendine almaz çocuklara alır eksik etmez sağolsun.
Ama çok tatlı bir veliyim ben kesin severdin beni

Sorsan, onların da eve ekmek götürdükleri sezon bu. Herkes kendi derdinde. Bazı masraflardan kaçınılmıyor malesef.
Ateşli ve becerikli. Afiyetle yiyin kuzum . Yazın yediğin hurmalar ... tırmalar değil de başka bir boyuta geçiyoruz işte

İşsizlik zor canım, olur her şey insanlar için, yarınımız belli değil.

Sorsan, onların da eve ekmek götürdükleri sezon bu. Herkes kendi derdinde. Bazı masraflardan kaçınılmıyor malesef.
Esnafın mı ekmek götürdüğü sezon, başka yeri bilmem de Sivas ın esnafı epey tok bu konuda.

Oooo cici bana evlenme teklifi mi ediyorsun yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…