Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senin ufaklık ne kadarlik oldu cay

ona göre yazayim :)

Valla sağlık olsun askim demedii ulan avrat bilerek beni mutfağa sokmak için mi yapmadın bişey dedicok acıkmış üstünü değişip yanıma geldi hemen,birlikte hazırladık oturup yedi de unuttu

Valla sağlık olsun askim demedii ulan avrat bilerek beni mutfağa sokmak için mi yapmadın bişey dedicok acıkmış üstünü değişip yanıma geldi hemen,birlikte hazırladık oturup yedi de unuttu
İyi bari

Benimki gelmedi, zahmet edip haber bile vermedi. Sonra da kadınlar niye vazgeçiyor...
Çabalamayana niye emek veresin ki, her şey boş..

benimki de yok negom biz senle takiliriz beybisi

aradin mi peki negom kaçta gelecekmis biliyo musun. gelmedi diye sinirlendin mi sadece

benimki de yok negom biz senle takiliriz beybisi

aradin mi peki negom kaçta gelecekmis biliyo musun. gelmedi diye sinirlendin mi sadece
Kuzum kanıksadım artık, biz bu şehre gelince bizim sorunlar bu sebepten başladı, 4 sene gurbette çevre edinmedi her gün buraya gelme hayali kurdu onunla yattı onunla kalktı, buraya geldi mesai bitince eve gelen adam geç saatlerde gelmeye başladı.
Söylesen kabul etmiyor inkar ediyor, öyle öyle zıvanadan çıktım ben, ben ben olmaktan çıktım.
Biz çok büyük sorunlar yaşadık çok ç8k büyük, pamuk ipliği niye değildi yani. Ama o hiç kabul etmedi.
İyiysek erken gelir kötüysek ki 5 gün kötüyüzdür bir hafta da, geç gelir. Kendince canımı yakıyor.
Bir ara hiç tepki vermedim umursamadım, her yolu denedim. Ya sıkan bunaltan biri de değilim, balığa gider haftada iki gün maça gider, başka günler arkadaşları ile oturur. Ama suçlu olduğunu kabul etmemek için elinden geleni yapıyor.
Aldatıyor mu diye ne senaryolar kurdum ama yok tertemiz yok öyle bir haltı.
Ay ne bileyim kuzum niye yazdım ki bunları

Ay sonu tam 3 olacak 4ten gun alacak

aslında caycim epey büyümüş seninki. güzel bi kres bulup verebilirsin yazin :) yaz okulu oluyo kreslerin onla baslar. Eylül'de de normal gider.

ama eşine kafani takmaman lazim. o bana yardım etmiyo diye dusunceksen zorlanirsin. haftada bir iki gün eve soylersiniz. geri kalan gunlerde de çorba kolayca pisecek bi iki sey tamam.

ben arada benimkini yokluyorum eskiden yemek falan yapardi. şimdi yemek yaparsin ben ise dönünce diyorum ben sizi yemeğe görürüm diyo

biz buna erkeğe rahat batmasi sendromu diyoruz negocum. başka izahi yok çünkü.

peki sen de çıkıp geziyo musun sık sık.
benim esim de senin esim gibi burdan ne benim is arkadaslarimla ne kendi is arkadaslariyla görüşüyo. varsa yoksa ankaraya gidince şöyle yaparız böyle yapariz. arkadaşlarını ankarayi falan sayiklayip duruyo.

valla negocum içine ata ata da işte dert sahibi olursun. yaz kurtul ciksin içinden. belki yapiyosundur. ben canim sıkılınca kalemi kağıdı alir yazar yazar yazar icim ferahlayinca da yirtar atarım çöpe.
hiç değilse unutmasi daha kolay oluyo.

sen işe falan girmeyi düşünüyo musun peki kafan dagilsin diye. gerçi calisyo da olabilirsin hiç bilmiyorum ben senin is durumunu

Çook yazıyorum canım ben, aynen içimi döküyorum. Ona da çok yazdım mesela mektup gibi. Konuşöa iletişim özürlü çünkü.
Benim burda öyle çok çevrem yok buradakiler akraba ama öbür şehirde dostlarım vardı ben çok mutluydum orda kocam olamadı hiç hem de, babasıyla ikisi her gün buraya gelme planı yaptılar.
Çok dedim gelmeyelim diye.
Ben çalışmıyorum kuzum o iş başlı başına sorun zaten.
Benim dışarı çıkmam park annem ablam vs anca. Öyle dostum yok. İki veli arkadaş var anlaştığım.
Kafamın dağılmasına ihtiyacım yok kuzum, Kocamın eski haline huzura mutluluğa ihtiyacım var.
Bir gün gerçekten vazgeçicem, işte o vazgeçen benden korkuyorum. Bitince dönüşü olmaz içimde

yani negocum sen bu kadar olgun anlayışlı beklerken o yerinde sayarsa kimse sana niye vazgeçtin diyemez ki zaten.

benim kuzenimin kocasi da seninki gibi. ankaradayken eşim de seninki gibiydi.biz de cok kavga ediyoduk. ya bi aksam da basbasa oturalim kimse gelmesin kimseye gitmeyelim yok. kavga dövüş bi şekilde kendi istediğini yaptırırdı. ağlaya ağlaya çok gittim geldim kaynanama falan...

şimdi de burda kimseyle görüşmüyo işte eşin gibi. ankaraya dönünce ben de senin gibi olcam büyük ihtimalle

ama keşke mesai gibi haftanin 6 gününü doldurmasa dışarda. şimdi dışarısı tatlı geliyo büyük ihtimalle. sorumluluk yok çocuk yok ilgilenecek es yok. kakara kikiri ergenler gibi ama sorsan kesin senin sucundur. tıpkı gözünün üstünde kasın olmasi gibi.

belediye kurslarına gitsen benim annem çok güzel dostluklar kurmuştu :)
şimdi kardes anne de bi yere kadar insan arkadasla cok daha rahat ve farklı şeyler konusabiliyo çünkü :)

Bonus

napiyosun kk nin gralicasi

Geçmişi okudum :) neydim yorgunum sabahtan sonuç göstermeye gittim yine git gel beni yordu.
Yanlış otobüse binmişim yenibosna turu attım.
Okula geciktim götüremedim kızı.

Gelincede kv de durdum hep çay falan filan.
Eltim kömbe yapmıştı vicdansız.

Not: elti görümce şeytan üçgenimiz yoh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…