- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.321
Offf aynen artilari eksileri var bu durumun canim dedgn gbi ben is bulmadan cocugu veremem , is bulsam cocgm alisa sureci diye bisey olamayacak . Cok zor . Is zaten pskoloji bozan bi is eve gelip kostur gnduz kostur olacak ama bende sen gbiyum hem esten para almak bile zor geliyor alismisz kendi isimizi kendmz gormeye aslnda gercekten yetmiyor ama ise girsem sosyal hayat acisindan da kendmi iyi hissedebilirim gbi geliyor blmiyorm valla bende sasirdim ne yapacagimi .
Ay sonu tam 3 olacak 4ten gun alacaksenin ufaklık ne kadarlik oldu cay
ona göre yazayim :)
Valla sağlık olsun askim demediikocan ne dedi
İyi bariValla sağlık olsun askim demediiulan avrat bilerek beni mutfağa sokmak için mi yapmadın bişey dedi cok acıkmış üstünü değişip yanıma geldi hemen,birlikte hazırladık oturup yedi de unuttu
İyi akşamlar canımBende gideyim artıkiyi akşamlar
Benimki gelmedi, zahmet edip haber bile vermedi. Sonra da kadınlar niye vazgeçiyor...
Çabalamayana niye emek veresin ki, her şey boş..
Hırsızım Benim zaten kalbimi çalmışsın altınları neyleleyimKazıtırsan altınları çalıp kaçmam tamam
Kuzum kanıksadım artık, biz bu şehre gelince bizim sorunlar bu sebepten başladı, 4 sene gurbette çevre edinmedi her gün buraya gelme hayali kurdu onunla yattı onunla kalktı, buraya geldi mesai bitince eve gelen adam geç saatlerde gelmeye başladı.benimki de yok negombiz senle takiliriz beybisi
aradin mi peki negom kaçta gelecekmis biliyo musun. gelmedi diye sinirlendin mi sadece
Ay sonu tam 3 olacak 4ten gun alacak
Kuzum kanıksadım artık, biz bu şehre gelince bizim sorunlar bu sebepten başladı, 4 sene gurbette çevre edinmedi her gün buraya gelme hayali kurdu onunla yattı onunla kalktı, buraya geldi mesai bitince eve gelen adam geç saatlerde gelmeye başladı.
Söylesen kabul etmiyor inkar ediyor, öyle öyle zıvanadan çıktım ben, ben ben olmaktan çıktım.
Biz çok büyük sorunlar yaşadık çok ç8k büyük, pamuk ipliği niye değildi yani. Ama o hiç kabul etmedi.
İyiysek erken gelir kötüysek ki 5 gün kötüyüzdür bir hafta da, geç gelir. Kendince canımı yakıyor.
Bir ara hiç tepki vermedim umursamadım, her yolu denedim. Ya sıkan bunaltan biri de değilim, balığa gider haftada iki gün maça gider, başka günler arkadaşları ile oturur. Ama suçlu olduğunu kabul etmemek için elinden geleni yapıyor.
Aldatıyor mu diye ne senaryolar kurdum ama yok tertemiz yok öyle bir haltı.
Ay ne bileyim kuzum niye yazdım ki bunları
Çook yazıyorum canım ben, aynen içimi döküyorum. Ona da çok yazdım mesela mektup gibi. Konuşöa iletişim özürlü çünkü.biz buna erkeğe rahat batmasi sendromu diyoruz negocum. başka izahi yok çünkü.
peki sen de çıkıp geziyo musun sık sık.
benim esim de senin esim gibi burdan ne benim is arkadaslarimla ne kendi is arkadaslariyla görüşüyo. varsa yoksa ankaraya gidince şöyle yaparız böyle yapariz. arkadaşlarını ankarayi falan sayiklayip duruyo.
valla negocum içine ata ata da işte dert sahibi olursun. yaz kurtul ciksin içinden. belki yapiyosundur. ben canim sıkılınca kalemi kağıdı alir yazar yazar yazar icim ferahlayinca da yirtar atarım çöpe.
hiç değilse unutmasi daha kolay oluyo.
sen işe falan girmeyi düşünüyo musun peki kafan dagilsin diye. gerçi calisyo da olabilirsin hiç bilmiyorum ben senin is durumunu
Çook yazıyorum canım ben, aynen içimi döküyorum. Ona da çok yazdım mesela mektup gibi. Konuşöa iletişim özürlü çünkü.
Benim burda öyle çok çevrem yok buradakiler akraba ama öbür şehirde dostlarım vardı ben çok mutluydum ordakocam olamadı hiç hem de, babasıyla ikisi her gün buraya gelme planı yaptılar.
Çok dedim gelmeyelim diye.
Ben çalışmıyorum kuzum o iş başlı başına sorun zaten.
Benim dışarı çıkmam park annem ablam vs anca. Öyle dostum yok. İki veli arkadaş var anlaştığım.
Kafamın dağılmasına ihtiyacım yok kuzum, Kocamın eski haline huzura mutluluğa ihtiyacım var.
Bir gün gerçekten vazgeçicem, işte o vazgeçen benden korkuyorum. Bitince dönüşü olmaz içimde
Bonus
napiyosun kk nin gralicasi
Açım ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?