Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla brocum, tencereyi tavayı kaldırdım aynen sipariş verdim. Bahanemde hazır. Parkta yoruldum, 3 rampa çıktım
Helal olsun sana.
Sipariş candır gerisi heyecandır.
Ödül ödül
Ne verdin sipariş? Kulağıma fısılda

İzle, adam hiç gocunmuyor. Lifle klozet ovalıyor. Temizlik üzerine maniler söylüyor. Dehliyo insanı, içimden gelmese de. Detay diye diye, hergün balkon tavanlarını inceliyorum örümcek ağı var mı diye
Oyy ben onuu izlersem iyice zıvanadan çıkarım, sonra sayfamda ki çekirgelere kök söktürürüm
Tlc de obsesif komplesif bozukluk izliyordum bir ara

Helal olsun sana.
Sipariş candır gerisi heyecandır.
Ödül ödül
Ne verdin sipariş? Kulağıma fısılda
Burgerkingten çocuklara whopeer jr, adama da kendi sevdiğinden.Ben cezalıyım, 51 e düşmem gerekirken 55 olmuşum. Salatayla kopcam birazdan, hele benimkiler yesin

Benim ki de hayatta en çok korktuğunuz şey di heralde B Brunello Cicinelli sayesinde topigi açmamla kapanmasi bir oldu
Brunello Cicinelli kim ben tanımıyor topik çökerten o üye ben değil, ben yabancı, ben Suriyeli
Brocum koskocaman da yazmışın cahiller giremez diye. Böyle ılık ılık sordum. Çok tatlı anlattın. Dur bidaha öpeyim seni
Öpücük mü Asla hayır diyemem
Hea brocum dün gibiydi gelişin

Burgerkingten çocuklara whopeer jr, adama da kendi sevdiğinden.Ben cezalıyım, 51 e düşmem gerekirken 55 olmuşum. Salatayla kopcam birazdan, hele benimkiler yesin ☺
Boy kaç kuzum?
Afiyet olsun bu arada

Bide bana soğuksun derler ☺ Degilim soğuk falan aslında
Kız eşimin ailesine sorsan beni tarif edecekleri kişi ben miyim şaşkınlığa uğrarsınız, uğur derin dondurucu stayla bambaşka birine dönüşüyorum ve bilerek yapmıyorum vücudumun kendini koruma mekanizması
Normalde çok sıcak kanlıyımdır hatta malesef ki fazla sıcak kanlıyımdır. Ama bazı insanlara karşı cidden soğuk olmak farz oluyor.
Sende öylesindir belki.

Yerden azcık uzunum canım Babam 1.90, annem 1.50, kardeşim 1.88 ama ben 1.60
O ne ya boy koleksiyonu gibi ailesiniz yemin ederim, bu ne çeşitlilik
Boy erkeğe lazım zaten broların brosu Kadınlara minyonluk yakışıyor.

Muhemelen öyle anlatırlar. Ama o kadar öyle değilim ki anlatamam.
Kvdenin yanında pek enerjik olamıyorum

Benimki sana yetişemiyorum, yaşlandım galiba der.
Bilmiyorum yani adım atana koşarım, sayıyla arkadaşım var. En azı 8 yıllık arkadaşım.
Çocukların peşinden koşturmaktan, yeni arkadaşlıklara yer veremiyorum.
Sanırım ondan soğuk tabiri kullanılıyor Ama değilim

Kız şamdanım o senin güçlü kişiliğin dolayısıyla Allahın sana verdiği sınavlardır olsa olsa. Sen hepsini aşarsın yav
Kreş miniğe çok iyi gelecek.
Sende ekimde mi işe döneceksin yani

yok kuzum ekimde oyun grubuyla baslayacak, günde iki saat. sonra yarım güne geçecek sonra hazır olunca tam güne gececek :)
ben Aralık gibi dönmeyi düşünüyorum. ama oğlan cabuk tam güne adapte olursa kasim kasim sonu gibi de başlayabilirim canım.

güçlü değilim de cici mecburum. kendi göbeğini kendi kesengillerdenim

valla kuzum zor ama çocuk büyütmek de paraya bakiyo. tek maas yetmiyo. param olsa anneli oyun gruplarina ya da çocukların olduğu oyun gruplarina atölye etkinliklerine falan götürürüm. ben de yorulmam çocuk da yipranmaz.

o kadar hareketli ki benim bunyem artık yetmiyo bu tempoya. Allah o yarım gün yönetmeliğini üç senedir cikarmayanlarin cezasını versin.

sizin de yetmiyosa biraz büyümesini beklersin. benim ücretsiz iznin icindeyken yollayip alismasini bekleme sansim var. sen is bulsan kimse senin çocuğun krese uyum sürecini beklemek istemez. verip iş arasan bulma garantisi yok daha da açılır bütçe...

benim zaten subatta bitiyodu iznim. ama artık maddi manevi çok zorlanıyoruz. ev kira ev kredisi var, kayınpederin bize borcu var. ta çocuk dogmadan verecekti hala emekli olup verecek...

çocuğuma bağırıp kizmaktansa aksamlari alırım diye düşündüm içim elvermiyo ama artık sabrim da yetmiyo caycim

Hem açık net hem garantici senin adam cicim,msj atmayı ihmal etmiyor ilacını iç diye sen ona bak valla ben kilo yapar diye ödüm koptu ama hiç bişey yapmıyor şükür uyku da yapmıyor,sadece ateşimi yükseltiyor zannimca hoss normalde hiç ataşım yokmus gibi
Aa tabi mis döner var on numara birde has döner, iki yerin döneri şahane. Sivas ın köftesi çok meşhur canım, yiyen vazgeçemez, kirli Ahmetin köftesi bir numara
Benim enişte beyde Sivaslı negom oda çok över kirli Ahmet'in yerini,bir gün eşimle Trabzon'dan geliyorduk Sivas üzerinde kirli Ahmet'in yerine girip yemezsek o köfteyi olmaz dedik,gerçekten methettikleri kadar varmış maşallah sahaneydi cidden
Artık o duju ben akşam alayım
Ahaha maksat boşa duj almamak dimi negoo
Valla anca geldim beğen beğen bitmiyorduu yeni sonuna geldim sayfaların

Offf aynen artilari eksileri var bu durumun canim dedgn gbi ben is bulmadan cocugu veremem , is bulsam cocgm alisa sureci diye bisey olamayacak . Cok zor . Is zaten pskoloji bozan bi is eve gelip kostur gnduz kostur olacak ama bende sen gbiyum hem esten para almak bile zor geliyor alismisz kendi isimizi kendmz gormeye aslnda gercekten yetmiyor ama ise girsem sosyal hayat acisindan da kendmi iyi hissedebilirim gbi geliyor blmiyorm valla bende sasirdim ne yapacagimi .

Afiyet olsun canım, cidden çok lezzetli Sivas köftesi, ben köfte olarak onu severim bir tek, başka köfte sevmiyorum

kocan ne dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…