- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.281
Deme kız negomAğlamıyorum gözüme hamburger kaçtı sadece
Biri bana mı seslendiiiiiHoşgeldin patilerine kurban.
Napıyosun at benim yakışıklının fotolarını acık gözümüz bayram etsin
Afiyet olsun kuzumDeme kız negom
Demedim demedim hamburger demedim.
Seni ham yapayım dedim. Yanmış anlamışsın
Ben. Ama tövbe ettim. Emekli oldum bdv den. Şirin bir geyik kasabasına yerleşip emekli maaşım ile bu topiği açtım. Bulaşmıyorum artık. Tövbeliyim,Yok canım,bilmiyorum ki. Birgün çıkış yapıyordum nasıl oldu bilmiyom burada buldum kendimi. Eski bdvcilerden kim kaldı bee
Ayy çok fena şamdanım
Sen çalışınca çocukla kim ilgilenecek peki.
Şöyle bir düşündüm de zaten babayı görmüyor anne de yoğun çalışacak, zor minik için
Negocum üzüldü şimdi nasıl yiyemGötüürrrr ☺☺ Patateslerini soğutmasaydın. Afiyet olsun bromm ☺☺
Şaka yaptım canım niye üzüleyim, mutluyum ben bir amaç için yemiyorumNegocum üzüldü şimdi nasıl yiyem
Valla brocum, tencereyi tavayı kaldırdım aynen sipariş verdim. Bahanemde hazır. Parkta yoruldum, 3 rampa çıktımNegocum üzüldü şimdi nasıl yiyem
Kurtarıcaz topiğini üzülme şuan kendimi topik katili gibi hissettim
Olsun. Deli kadiri izliyom bazen, severim temizlik tüyolarını. Her ne kadar hoşuma gitmesede yapmakBenimki temizlik topiği canım
Benim ki de hayatta en çok korktuğunuz şey di heralde
Ya kadin olmak gercekten cok zor . Ben sirf esimle ayni anda eve gelip esim yemege yardmci olmazda sinir harbine girerim hem is hem yemej hem cockla ilgilenirken diye de kprkuyorum. Cocgu krese vermeyede vicdan yapiyorum tam gun sabah 8 aksam 6 7 ye kdr yazik deglmjsimdi iyi kötü hepimiz görüşüyoruz cicim :) ama ben ise cocuk krese olunca otomatik olarak cocuk da babayi az görecek :)
zaten genelde haftasonu calisiyo çoğu zamanda sehir dışında yatili kaliyo.
7 ekimde oyun grubuyla krese baslayacak oğlum. aşamalı olarak tam güne geçecek canim. tam güne geçince ben de ise donucem :)
ama benim için zor olcak. sabah çocuğu bırak aksam al eve gel yemek yap yatir evin islerini yap falansonra otur yeterliliğe çalış kafa beyin kalirsa
Allah belami vermis sanirim
Yakışıklımmmmmmmmmm
Etiket çakayım tamamOlsun. Deli kadiri izliyom bazen, severim temizlik tüyolarını. Her ne kadar hoşuma gitmesede yapmak
Brocum koskocaman da yazmışın cahiller giremez diye. Böyle ılık ılık sordum. Çok tatlı anlattın. Dur bidaha öpeyim seniNe cevap almıştın
Kız şamdanım o senin güçlü kişiliğin dolayısıyla Allahın sana verdiği sınavlardır olsa olsa. Sen hepsini aşarsın yavsimdi iyi kötü hepimiz görüşüyoruz cicim :) ama ben ise cocuk krese olunca otomatik olarak cocuk da babayi az görecek :)
zaten genelde haftasonu calisiyo çoğu zamanda sehir dışında yatili kaliyo.
7 ekimde oyun grubuyla krese baslayacak oğlum. aşamalı olarak tam güne geçecek canim. tam güne geçince ben de ise donucem :)
ama benim için zor olcak. sabah çocuğu bırak aksam al eve gel yemek yap yatir evin islerini yap falansonra otur yeterliliğe çalış kafa beyin kalirsa
Allah belami vermis sanirim
İzle, adam hiç gocunmuyor. Lifle klozet ovalıyor. Temizlik üzerine maniler söylüyor. Dehliyo insanı, içimden gelmese de. Detay diye diye, hergün balkon tavanlarını inceliyorum örümcek ağı var mı diyeEtiket çakayım tamam
Duydum da izlemedim onu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?