Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım,bilmiyorum ki. Birgün çıkış yapıyordum nasıl oldu bilmiyom burada buldum kendimi. Eski bdvcilerden kim kaldı bee
Ben. Ama tövbe ettim. Emekli oldum bdv den. Şirin bir geyik kasabasına yerleşip emekli maaşım ile bu topiği açtım. Bulaşmıyorum artık. Tövbeliyim,

Ayy çok fena şamdanım
Sen çalışınca çocukla kim ilgilenecek peki.
Şöyle bir düşündüm de zaten babayı görmüyor anne de yoğun çalışacak, zor minik için

simdi iyi kötü hepimiz görüşüyoruz cicim :) ama ben ise cocuk krese olunca otomatik olarak cocuk da babayi az görecek :)
zaten genelde haftasonu calisiyo çoğu zamanda sehir dışında yatili kaliyo.

7 ekimde oyun grubuyla krese baslayacak oğlum. aşamalı olarak tam güne geçecek canim. tam güne geçince ben de ise donucem :)
ama benim için zor olcak. sabah çocuğu bırak aksam al eve gel yemek yap yatir evin islerini yap falan sonra otur yeterliliğe çalış kafa beyin kalirsa

Allah belami vermis sanirim

Kurtarıcaz topiğini üzülme şuan kendimi topik katili gibi hissettim
Bakma sen cünüpken açtığım zararlara 2 dk sürmez ortamı alevlendirmem
Zamanında bir ChocolateCookie vardı hani vefasız kızan, onun topiğini de ben alevlendirmiştim. Ayağını mı sürttün gelirken demişti. hallederiz diloşum

Ya kadin olmak gercekten cok zor . Ben sirf esimle ayni anda eve gelip esim yemege yardmci olmazda sinir harbine girerim hem is hem yemej hem cockla ilgilenirken diye de kprkuyorum. Cocgu krese vermeyede vicdan yapiyorum tam gun sabah 8 aksam 6 7 ye kdr yazik deglmj

Kız şamdanım o senin güçlü kişiliğin dolayısıyla Allahın sana verdiği sınavlardır olsa olsa. Sen hepsini aşarsın yav
Kreş miniğe çok iyi gelecek.
Sende ekimde mi işe döneceksin yani

Etiket çakayım tamam
Duydum da izlemedim onu hiç
İzle, adam hiç gocunmuyor. Lifle klozet ovalıyor. Temizlik üzerine maniler söylüyor. Dehliyo insanı, içimden gelmese de. Detay diye diye, hergün balkon tavanlarını inceliyorum örümcek ağı var mı diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…