- 11 Nisan 2007
- 88.094
- 518.393
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.341
Geçmişi okudum :) neydim yorgunum sabahtan sonuç göstermeye gittim yine git gel beni yordu.
Yanlış otobüse binmişim yenibosna turu attım.
Okula geciktim götüremedim kızı.
Gelincede kv de durdum hep çay falan filan.
Eltim kömbe yapmıştı vicdansız.
Not: elti görümce şeytan üçgenimiz yoh.
yeni bosna mi
bonus yoksa sadi konuga falan mi geldin sen sonuc icin:)
maşallah de totonu kası bonus. coooooookkkkk az bi kesime nasip oluyo bu üçleme
Evet sadi konuktaydım
89B ye binmek yerine sanırım 98B ye bindim
bu arada disleksi mi var acaba sendeEvet sadi konuktaydım
89B ye binmek yerine sanırım 98B ye bindim
Bnde yabancı yere geldim 10 sene olduÇook yazıyorum canım ben, aynen içimi döküyorum. Ona da çok yazdım mesela mektup gibi. Konuşöa iletişim özürlü çünkü.
Benim burda öyle çok çevrem yok buradakiler akraba ama öbür şehirde dostlarım vardı ben çok mutluydum ordakocam olamadı hiç hem de, babasıyla ikisi her gün buraya gelme planı yaptılar.
Çok dedim gelmeyelim diye.
Ben çalışmıyorum kuzum o iş başlı başına sorun zaten.
Benim dışarı çıkmam park annem ablam vs anca. Öyle dostum yok. İki veli arkadaş var anlaştığım.
Kafamın dağılmasına ihtiyacım yok kuzum, Kocamın eski haline huzura mutluluğa ihtiyacım var.
Bir gün gerçekten vazgeçicem, işte o vazgeçen benden korkuyorum. Bitince dönüşü olmaz içimde
Canım ailesine gitme gelme akraba ilişkisine hiç düşkün değil, hatta ben annesigille çok iyi anlaşırdım çok çok iyi, ona güvenip aynı binaya geldim birikim yaparız diye. 7 yıl oldu ne birikim ne bir şey, son 3 yıldır da kv ve kızları ile ipleri kopardım, merhaba merhaba dan ibaret muhabbetim, aynı binadayız ama ben gitmiyorum onlar da zorda kalmazsa gelmiyor ki her gün görüşürdük, çok güzeldi muhabbetimiz. Ama işte bana nankörlük yapılırsa silerim öyle bir huyum var.yani negocum sen bu kadar olgun anlayışlı beklerken o yerinde sayarsa kimse sana niye vazgeçtin diyemez ki zaten.
benim kuzenimin kocasi da seninki gibi. ankaradayken eşim de seninki gibiydi.biz de cok kavga ediyoduk. ya bi aksam da basbasa oturalim kimse gelmesin kimseye gitmeyelim yok. kavga dövüş bi şekilde kendi istediğini yaptırırdı. ağlaya ağlaya çok gittim geldim kaynanama falan...
şimdi de burda kimseyle görüşmüyo işte eşin gibi. ankaraya dönünce ben de senin gibi olcam büyük ihtimalle
ama keşke mesai gibi haftanin 6 gününü doldurmasa dışarda. şimdi dışarısı tatlı geliyo büyük ihtimalle. sorumluluk yok çocuk yok ilgilenecek es yok. kakara kikiri ergenler gibiama sorsan kesin senin sucundur. tıpkı gözünün üstünde kasın olmasi gibi.
belediye kurslarına gitsen benim annem çok güzel dostluklar kurmuştu :)
şimdi kardes anne de bi yere kadar insan arkadasla cok daha rahat ve farklı şeyler konusabiliyo çünkü :)
ben de bahçelievler de oturuyorum yayla dabu taraflarda mi oturuyosun beybi :)
sonuçlar nasıl peki :)
Peynir, elma, diyet bisküvisahi sen ne yedin yoğurt bitti demistin
bu arada disleksi mi var acaba sendeters okur musun böyle hep
Eşşek kovalasın görümcelerimiNego
Bahçede hanımelinden sıkıldıysan bahçelerde börülce vereyimoynar gelin görümce
Canım ailesine gitme gelme akraba ilişkisine hiç düşkün değil, hatta ben annesigille çok iyi anlaşırdım çok çok iyi, ona güvenip aynı binaya geldim birikim yaparız diye. 7 yıl oldu ne birikim ne bir şey, son 3 yıldır da kv ve kızları ile ipleri kopardım, merhaba merhaba dan ibaret muhabbetim, aynı binadayız ama ben gitmiyorum onlar da zorda kalmazsa gelmiyor ki her gün görüşürdük, çok güzeldi muhabbetimiz. Ama işte bana nankörlük yapılırsa silerim öyle bir huyum var.
Bu konuda bana niye böyle oldu konuş vs asla demedi, ama sende haklısın diye açık açık bana destek olmadı, sadece o da mesafe koydu onlara kendince. Başka birine haklı olduğumu söylemiş eşim ailesi konusunda. Bana hiç söylemedi ama, benimle konuşmasını çok istedim bu konuyu ama yapmadı.
Her gün görüştüğü kişiler de arkadaşları. Akraba aile değil.
Dikiş kursu istiyorum canım, okul açılsın da küçük oğlum uyum sağlarsa okula hemen kayıt olucam
Yok ben k.çekmecedeyim.
Sonuç iyi karaciğer ultrasonu yapıldı yağlanma azalmış bir kademe.
Kilo alırken yağlanmayı azaltmışım spor yaptığım için.
Hasbinallah ve niğmel vekil dedikleri hastayım yani.
Kilo vereceğim inş hepsi düzelicek.
Peynir, elma, diyet bisküvi
Tabi ki kendime dikmek istiyorumbizimki de hep arkadaşlarıyla takilmak istiyo gitmek istiyo da ben annesine giderken agliyodumora eksik gibi bi tuhaf olmus. net yazamamisim.
coooooookkkkk iyi yapmışsın valla mesafe koyarak. affedince bisey degismiyo çünkü. ilk firsatta tekrar aynı kazığı atiyolar insana.
annem mefrusata gitmisti negom :) kurdele nakışı pike takımı yatak örtüsü takımı nevresimler masa örtüleri peceteleri damat bohçası seccadeler hepsini elelriyle yapmasti ceyizime :) hala da yapar boşta kaldikca eşe dosta :)
sen de mi o tarz bisey istiyosun yoksa benim gibi giyeceğin kıyafetleri dikmek mi amac
valla çok isterim gitmeni ben de bi sene gittim harikaydi cidden :) bana çok iyi gelmişti :) inşallah oğlan da hemen uyum saglar negom ya :)
bizimki de hep arkadaşlarıyla takilmak istiyo gitmek istiyo da ben annesine giderken agliyodumora eksik gibi bi tuhaf olmus. net yazamamisim.
coooooookkkkk iyi yapmışsın valla mesafe koyarak. affedince bisey degismiyo çünkü. ilk firsatta tekrar aynı kazığı atiyolar insana.
annem mefrusata gitmisti negom :) kurdele nakışı pike takımı yatak örtüsü takımı nevresimler masa örtüleri peceteleri damat bohçası seccadeler hepsini elelriyle yapmasti ceyizime :) hala da yapar boşta kaldikca eşe dosta :)
sen de mi o tarz bisey istiyosun yoksa benim gibi giyeceğin kıyafetleri dikmek mi amac
valla çok isterim gitmeni ben de bi sene gittim harikaydi cidden :) bana çok iyi gelmişti :) inşallah oğlan da hemen uyum saglar negom ya :)
Bende mecbur sevdim aç olunda el mahkumben cok severim ekmekle ya da peynirle meyve yemeyimenü tam benlikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?