Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yeni bosna mi
bonus yoksa sadi konuga falan mi geldin sen sonuc icin:)

maşallah de totonu kası bonus. coooooookkkkk az bi kesime nasip oluyo bu üçleme

Bnde yabancı yere geldim 10 sene oldu
Bizimki evlendikten evleneli hergun kahvede
BN büyük oğlumu krese bi verdim cevrem oldu simdi bnde kizdimmi fildir fildir geziyom
Bu seferde o geloyi eve nerdesin BN evde skiliyom diyor
God kafalı iste

Canım ailesine gitme gelme akraba ilişkisine hiç düşkün değil, hatta ben annesigille çok iyi anlaşırdım çok çok iyi, ona güvenip aynı binaya geldim birikim yaparız diye. 7 yıl oldu ne birikim ne bir şey, son 3 yıldır da kv ve kızları ile ipleri kopardım, merhaba merhaba dan ibaret muhabbetim, aynı binadayız ama ben gitmiyorum onlar da zorda kalmazsa gelmiyor ki her gün görüşürdük, çok güzeldi muhabbetimiz. Ama işte bana nankörlük yapılırsa silerim öyle bir huyum var.
Bu konuda bana niye böyle oldu konuş vs asla demedi, ama sende haklısın diye açık açık bana destek olmadı, sadece o da mesafe koydu onlara kendince. Başka birine haklı olduğumu söylemiş eşim ailesi konusunda. Bana hiç söylemedi ama, benimle konuşmasını çok istedim bu konuyu ama yapmadı.
Her gün görüştüğü kişiler de arkadaşları. Akraba aile değil.
Dikiş kursu istiyorum canım, okul açılsın da küçük oğlum uyum sağlarsa okula hemen kayıt olucam

ben de bahçelievler de oturuyorum yayla da bu taraflarda mi oturuyosun beybi :)

sonuçlar nasıl peki :)

Yok ben k.çekmecedeyim.
Sonuç iyi karaciğer ultrasonu yapıldı yağlanma azalmış bir kademe.
Kilo alırken yağlanmayı azaltmışım spor yaptığım için.

Hasbinallah ve niğmel vekil dedikleri hastayım yani.

Kilo vereceğim inş hepsi düzelicek.

bizimki de hep arkadaşlarıyla takilmak istiyo gitmek istiyo da ben annesine giderken agliyodum ora eksik gibi bi tuhaf olmus. net yazamamisim.

coooooookkkkk iyi yapmışsın valla mesafe koyarak. affedince bisey degismiyo çünkü. ilk firsatta tekrar aynı kazığı atiyolar insana.

annem mefrusata gitmisti negom :) kurdele nakışı pike takımı yatak örtüsü takımı nevresimler masa örtüleri peceteleri damat bohçası seccadeler hepsini elelriyle yapmasti ceyizime :) hala da yapar boşta kaldikca eşe dosta :)

sen de mi o tarz bisey istiyosun yoksa benim gibi giyeceğin kıyafetleri dikmek mi amac

valla çok isterim gitmeni ben de bi sene gittim harikaydi cidden :) bana çok iyi gelmişti :) inşallah oğlan da hemen uyum saglar negom ya :)

aaaa ne kadar güzel yaaa. vallahi çok sevindim. peki plank yapmayi düşünür müsün :) yağları cok yakiyomus :)

orasi da uzak be bacim yav. iyi gidip gelmissin valla.

Tabi ki kendime dikmek istiyorum
El emeği şeyler hobiler epey üreten biriyim canım kendi çapımda evde
Kıyafet dikmek istiyorum kendime bol bol

Mefruşat efoya uygun aslında ama yaş grubu yüksek mefruşatın.
Kırkyama falan sıkar onu.

Mutlaka dikişe gitmeli tamirat vs de yapar evde ve çok güzel elbiseler diker kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…