- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.381
O nedir ki aaa bilmiyor ben
Normal gözlüğün üstüne sadece cam olarak yapılıyor ya, kardeşimin var, çünkü zengin oBi dahakine yaptırıcam zaten.
Bakıyorum hemennegom nete yaz bak hosuna giden bi model al bence :) benim narin kocam elinde tuttuğu için yoruluyomus almış kendine bi tane ucuzundancarefour dan almış o :)
Senin poncik uretgenligini yirim
Senin yerine yazan katip tutucam burda dur diye ellerin yorulmasin guzel guzel camasir suyu koksn kokusu kaybolmasin diyeMesela
Normal gözlüğün üstüne sadece cam olarak yapılıyor ya, kardeşimin var, çünkü zengin o
Ne kadan da sekerlo ve tatlisn seni yemicem de kimo yicemyi beni rosssbandıra bandıra ye beni
Evet gordum onu cok guzel bnde istiyirm oyle bakalim ne zaman yaptiracak esimNormal gözlüğün üstüne sadece cam olarak yapılıyor ya, kardeşimin var, çünkü zengin o
Baktım, yeğenim de vardı ondanmışnegom nete yaz bak hosuna giden bi model al bence :) benim narin kocam elinde tuttuğu için yoruluyomus almış kendine bi tane ucuzundancarefour dan almış o :)
Bi dahakine yaptırıcam zaten.
Evet gordum onu cok guzel bnde istiyirm oyle bakalim ne zaman yaptiracak esim
Ben çamaşır suyu kullanmıyorum artık bıraktım o işleriSenin yerine yazan katip tutucam burda dur diye ellerin yorulmasin guzel guzel camasir suyu koksn kokusu kaybolmasin diye
Ben çamaşır suyu kullanmıyorum artık bıraktım o işleri
Eşin de zengin demekEşimde yaptırdı kahverengi cam gözü dinlendiriyo
Bitkisel ürünlersirke arapsabunu f...si ürünlerihangisi kokuyon beybi
Bitkisel ürünler
Yok benimki o kadar bitkisel değil hazır ürünlerben de malzeme aldim deterjan yapcam diye hala yapcam duruyo. yarın yapayim bari..
limon çekirdeği yağı bile aldim kokusu güzel olsun diye
Yanii aslnda esim yemek isini dert edecek bi insan.degil de hani evde de cock var hemde bizim icin oyle disardan yada makarna su bu tarzi saglksiz ve kilo yapacak seyler olacak olmasida canmi skyo yoksa esime kahvalti melemen vs cikarsamda bisey demez aslnda ise girmek dha mantkli geliyo agir basiyo cok yonlerden de en zor nokta kizimin nerdeyse 11 saat kreste kalacak olmasiaslında caycim epey büyümüş seninki. güzel bi kres bulup verebilirsin yazin :) yaz okulu oluyo kreslerin onla baslar. Eylül'de de normal gider.
ama eşine kafani takmaman lazim. o bana yardım etmiyo diye dusunceksen zorlanirsin. haftada bir iki gün eve soylersiniz. geri kalan gunlerde de çorba kolayca pisecek bi iki sey tamam.
ben arada benimkini yokluyorum eskiden yemek falan yapardi. şimdi yemek yaparsin ben ise dönünce diyorum ben sizi yemeğe görürüm diyo
Yeme anacım yeme, mercimeklisin bir de hiç halılarına püskürtmene sebep olmayayım. Evet sağlıklı ama lezzetli değil. 5 yaşındaki oğlum bo tovok değil dediHadi yaaa guzel olmadi mi
O zaman hindi etli yememk lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?