Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boydasim ama 55 iyi kiz niye vermeye çalışiyon ki
Boydaşcanım, yağ oranım artmış. Sıkılaşmak lazım. Bir de tabiatım 51di, 5 yıl önce tabi. Vucut unuttu ,kendine gelsin diye tekme tokat dalıyorum. Ha bir de okullar açıldı. 3 rampa in 3 rampa çık. Kas showumla karşınıza çıkmasam bari

Bana gelseydin yenibosnaya yakndim

24tüm küçükmüyüm gıııı minacıkımm benmnn bebekim dhaaaa

Bonus iyileştin mi kuzum, nasılsın?
Nego ah be negom üzdün vallahi. Hayatta beni en çok üzen şey çaresiz hissetmek ve çaresiz hissedildiğini hissetmek. Senden de o hissi aldım yavrum sen ne yap ne et kocanı terapiye ikna et. Olmadı git tek başına al. En azından katlanma seviyen yükselsin. Bu arada ben gelene kadar sen gitmişsin
kk birinci noteri nerdesin bebem
K Kendinisevenbirii nerdesin bebem
ByNkoaLa nerdesin bebem
Youlost16 neden kaçıp gittin çakal karlos, yidin azarı ses seda gitti gel hele bakem

demeseydin öyle ben 24ü kabul edemiyom gerçiiiiii daha 23ümö yaa daha gün almadım kiiii 23üüüm
Minnaksın ama en minnak değilsin sanırım 21 var daha aşağısı var mı topikte bilmiyorum gerçi +20 yaş sınırı koydumdu
Sorma bende yeni yaşımı kabullenemedim

Evetttt cok üzgünüm beni kırdın cici

Minnaksın ama en minnak değilsin sanırım 21 var daha aşağısı var mı topikte bilmiyorum gerçi +20 yaş sınırı koydumdu
Sorma bende yeni yaşımı kabullenemedim
Hahahahaha iyi gruba gircek kadar büyümüşüm sen kaç yaşında oldun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…