- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.421
İyi.Dedim işte dedimmmm
Aynı ben26
25 i çok seviyordum ben ya. 26 ile derdim yok da 25 in bitmiş olması koyuyor
Bunlar boşandı, bir tuhaf oldum. Canlı yayınlar yaptı. Sagomun, çok pis dövdüğünü, sırtında platinlerle gezdiğini söyledi. İhtimal vermek istemedim.
Merhamet, mevsimler gibisin, baytar benim favm. İlaç gibi
Sukret sukur 29 olup 1 ay once 30 dan gun alanlar var burda26
25 i çok seviyordum ben ya. 26 ile derdim yok da 25 in bitmiş olması koyuyor
Şimdi mügeyi izlemeye niyetliydim, kulaklık takıp play listinimi dinlesemİkiside bir zamanlar aşıktı tek inandığım bu.
O olaylarda ikisininde suçu var.
Neydim ne fışkı yerlerse yesinler ben dinliyorum vazgeçemiyorum sagodan.
Çok eskilerden
Kargaların kargaşası
Vesselam
Baytar
Soğuk kuvvet
Kendim için
Istakoz
Fırtına ve şimşek
Bir var bir yok (bir gün siyah renge sor)
Neyim var ki
Beyaban
Şahit varsa konuşsun
Cümle mühendisi
Bir çok kez öldüm
Ahmak ıslatan
Meftun
366.gün
Sertlik kanında var
Oyun parkı
Sorun var
Beyyyle uzuyor favoriler yazmakla bitmiyor
Yanii aslnda esim yemek isini dert edecek bi insan.degil de hani evde de cock var hemde bizim icin oyle disardan yada makarna su bu tarzi saglksiz ve kilo yapacak seyler olacak olmasida canmi skyo yoksa esime kahvalti melemen vs cikarsamda bisey demez aslnda ise girmek dha mantkli geliyo agir basiyo cok yonlerden de en zor nokta kizimin nerdeyse 11 saat kreste kalacak olmasi
Doğum günleri tat vermemeye başladı tek anladığım şey buAynı bennapalım yaş kemale erecekti bizde hayat dersleri vereltik saşaka gibiiiin
Ohaaaaa brn 2-3bine gidersim 15 bin neeee bi tüp bebek parası ohaaaaoyle de cayim sistem bu. bi üniversite dersanesi yıllık 12 bin TL olmuş
gönül ister ki hepimiz rahatca kendimiz buyutelim. ama okula başlayınca da bu şekilde gitmesi gerekecek. en azından benim çocuk öyle olcak yani.
sen biraz daha tart biç beybi
hayat zor rekabet çok. çocukların ihtiyacı isteği bitmiyo...
Bonus iyileştin mi kuzum, nasılsın?
@Negohatun ah be negom üzdün vallahi. Hayatta beni en çok üzen şey çaresiz hissetmek ve çaresiz hissedildiğini hissetmek. Senden de o hissi aldımyavrum sen ne yap ne et kocanı terapiye ikna et. Olmadı git tek başına al. En azından katlanma seviyen yükselsin. Bu arada ben gelene kadar sen gitmişsin
kk birinci noteri nerdesin bebem
@Kendinisevenbirii nerdesin bebem
@RosSsS nerdesin bebem
Youlost16 neden kaçıp gittin çakal karlos, yidin azarı ses seda gitti gel hele bakem
Aynen geçen doğum günümde pasta bile yemedik bi dondurmaya tav oldum ahhaahDoğum günleri tat vermemeye başladı tek anladığım şey bu
Ya aslında ben düz rakamları seviyorum. 20 25 30 35 bu yaşlarda mutlu oluyorum. Ara sayılar rahatsız ediciSukret sukur 29 olup 1 ay once 30 dan gun alanlar var burda
Şimdi mügeyi izlemeye niyetliydim, kulaklık takıp play listinimi dinlesem ☺
Neymiş kız ödev ben kaçıyorum topiğinden ödev dedikleri zamangeldim kuzum:)
negonun ödevini yapiyodum yeni kural koydu dasonra çocuk uyandi esim geldi falan. anca gelebildim :)
ZorlaMügeyi hiç izleyemiyorum ben boğuyor beni kadın.
İzleyenlere saygı duyuyorum zorla
Neymiş kız ödev ben kaçıyorum topiğinden ödev dedikleri zaman
İnşallah anne oluruzYa aslında ben düz rakamları seviyorum. 20 25 30 35 bu yaşlarda mutlu oluyorum. Ara sayılar rahatsız edici
30 yaş güzeldir.
Hayatım boyunca 2 yaşta olmak istedim biri 25 biri 30..
25 yaşında anne olacağıma inanırdım hep yanlış inanmışım
30 yaşında da hayatımda büyük reformlar yapıcam görmek nasip olursa.
Ohaaaaa brn 2-3bine gidersim 15 bin neeee bi tüp bebek parası ohaaaa
Şüküür aminSukret sukur 29 olup 1 ay once 30 dan gun alanlar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?