- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.441
Neymiş kız ödev ben kaçıyorum topiğinden ödev dedikleri zaman
Valla gerçekten öyleymiş allah yardım etsin mesela final yazılmazdın cenap yazılırdın yarı fiyata şimdi yok mu öle şeylerya işte hadi çocuk bu dersane iyi anne gitmek istiyorum deyince aç ağzını da bizim zamanimizda 2 bindi de
ek kitap lazım özel ders istiyorum deyince yok de
cidden hayat çok zorlaştı artık ya. eskiden iyi kötü bi denge vardı su an iyice siraze kaydi
Allah coluk çocuklarımızın yüzüne baksin
Moral oldn dostm sag ol ben 6 sayisinj cok severjm 6 da okul hayatina 16 da.is hayatina atildim . 26 da anne olup kizimi kucagma aldim bir eylul ayinda ama eylulun 27 si orda tutturamadik 6 yi .Ya aslında ben düz rakamları seviyorum. 20 25 30 35 bu yaşlarda mutlu oluyorum. Ara sayılar rahatsız edici
30 yaş güzeldir.
Hayatım boyunca 2 yaşta olmak istedim biri 25 biri 30..
25 yaşında anne olacağıma inanırdım hep yanlış inanmışım
30 yaşında da hayatımda büyük reformlar yapıcam görmek nasip olursa.
YaparBize işkence yapıyor yapmazsak
Çamaşır suyu koklatıyo vileda sopasını burnumuzda taşıttırıyo
Insallah 30 da da dilediklerine sahip olursuj hayatndaYa aslında ben düz rakamları seviyorum. 20 25 30 35 bu yaşlarda mutlu oluyorum. Ara sayılar rahatsız edici
30 yaş güzeldir.
Hayatım boyunca 2 yaşta olmak istedim biri 25 biri 30..
25 yaşında anne olacağıma inanırdım hep yanlış inanmışım
30 yaşında da hayatımda büyük reformlar yapıcam görmek nasip olursa.
Kasımda inşallah çalışmalar başlayacak gibi miniğim.İnşallah anne oluruz
Onu cici ye demistim canim 25 gecti diye uzuldugu icin sendrn dha kotu durumda olan var diyeŞüküür amin
Az ödev vermiş hadi karlısınızevi dağınık birakmamak toplamak:)
mutfak tezgahında bulasik birakmamak
sadece bu ikisiyda sanirim aksaminki
Valla gerçekten öyleymiş allah yardım etsin mesela final yazılmazdın cenap yazılırdın yarı fiyata şimdi yok mu öle şeyler
Ooo daha çalışmalatamı başlican neden kötü bi gebelik felan mı yaşadınKasımda inşallah çalışmalar başlayacak gibi miniğim.
Caymazsam
Ya benim sağım solum ciddi belli olmuyor kendi gel gitlerimden kendim yoruluyorum
Bir kadının en güzel olduğu yaş 30 dur derler.Moral oldn dostm sag ol ben 6 sayisinj cok severjm 6 da okul hayatina 16 da.is hayatina atildim . 26 da anne olup kizimi kucagma aldim bir eylul ayinda ama eylulun 27 si orda tutturamadik 6 yi .
30 yas ugurlu gelir insallah bana da bende severim
Allah yardım etsin neyseki belli bir gelirin üstünde gene maaşlarınızvardir illa ama artık ya butik pahalı dersane var ya markali subeli pahalı dersane var. diğerleri de kaliteli değil büyük ihtimalle. Aldığı parayla nasıl döndürecek dersaneyi
hesaplıyorum hesaplıyorum benim iki çocuğum olsa hem tayinci hem memur olduğumuz için özelde okumaları gerekecek. birimizin maasi sadece çocuklara gitse bile ekstralar icin digerimizin maaşı yine gidecek gibi
Az ödev vermiş hadi karlısınız
Bnde cevap vermek istemiştimOnu cici ye demistim canim 25 gecti diye uzuldugu icin sendrn dha kotu durumda olan var diye
Bir kadının en güzel olduğu yaş 30 dur derler.
25 de tam olarak büyüme durur vücut otururmuş. 30 tam kadınlık yaşıymış. Uzmanlar diyor ben değil
Allah yardım etsin neyseki belli bir gelirin üstünde gene maaşlarınız
Ver tabiii senin yasnda olsak keske misss tadini cikarBnde cevap vermek istemiştim
VooovvvvBir kadının en güzel olduğu yaş 30 dur derler.
25 de tam olarak büyüme durur vücut otururmuş. 30 tam kadınlık yaşıymış. Uzmanlar diyor ben değil
Keşke kuzucummzaten her seyde oturup asgari ücret hesabi yapıyorumkeşke 3500 lira falan olsa asgari ücret sonrada fiyatlar hep sabit kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?