Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla gerçekten öyleymiş allah yardım etsin mesela final yazılmazdın cenap yazılırdın yarı fiyata şimdi yok mu öle şeyler

Moral oldn dostm sag ol ben 6 sayisinj cok severjm 6 da okul hayatina 16 da.is hayatina atildim . 26 da anne olup kizimi kucagma aldim bir eylul ayinda ama eylulun 27 si orda tutturamadik 6 yi .
30 yas ugurlu gelir insallah bana da bende severim

Bize işkence yapıyor yapmazsak
Çamaşır suyu koklatıyo vileda sopasını burnumuzda taşıttırıyo
Yapar
Hababam sınıfında herkesi uyuz eden küçük velet vardı ya onun gibi arada uğrayıp yapmadığım işleri anlatıyorum ve yapmayacağımı söyleyip kaçıyorum. Dövecekler birgün beni, Nego a dayadım sırtımı kurtarır beni yem etmez ana kertenkelesini diye umarak

Insallah 30 da da dilediklerine sahip olursuj hayatnda

Valla gerçekten öyleymiş allah yardım etsin mesela final yazılmazdın cenap yazılırdın yarı fiyata şimdi yok mu öle şeyler

vardir illa ama artık ya butik pahalı dersane var ya markali subeli pahalı dersane var. diğerleri de kaliteli değil büyük ihtimalle. Aldığı parayla nasıl döndürecek dersaneyi

hesaplıyorum hesaplıyorum benim iki çocuğum olsa hem tayinci hem memur olduğumuz için özelde okumaları gerekecek. birimizin maasi sadece çocuklara gitse bile ekstralar icin digerimizin maaşı yine gidecek gibi

Kasımda inşallah çalışmalar başlayacak gibi miniğim.
Caymazsam
Ya benim sağım solum ciddi belli olmuyor kendi gel gitlerimden kendim yoruluyorum
Ooo daha çalışmalatamı başlican neden kötü bi gebelik felan mı yaşadın

Moral oldn dostm sag ol ben 6 sayisinj cok severjm 6 da okul hayatina 16 da.is hayatina atildim . 26 da anne olup kizimi kucagma aldim bir eylul ayinda ama eylulun 27 si orda tutturamadik 6 yi .
30 yas ugurlu gelir insallah bana da bende severim
Bir kadının en güzel olduğu yaş 30 dur derler.
25 de tam olarak büyüme durur vücut otururmuş. 30 tam kadınlık yaşıymış. Uzmanlar diyor ben değil

Allah yardım etsin neyseki belli bir gelirin üstünde gene maaşlarınız

Bir kadının en güzel olduğu yaş 30 dur derler.
25 de tam olarak büyüme durur vücut otururmuş. 30 tam kadınlık yaşıymış. Uzmanlar diyor ben değil

ama bem onu 30 lu olarak biliyorum cici.
yani kossskocaaaa 10 yıl 10 yıl boyunca seksi ve en güzel yaslarinda oluyoruz 30 deyip hayallerimi yikmaaaaaa

Allah yardım etsin neyseki belli bir gelirin üstünde gene maaşlarınız

zaten her seyde oturup asgari ücret hesabi yapıyorum keşke 3500 lira falan olsa asgari ücret sonrada fiyatlar hep sabit kalsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…