Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo daha çalışmalatamı başlican neden kötü bi gebelik felan mı yaşadın☹
Yaşamadım kuzum.
4 senelik evliyim 5 e gireceğiz.
Mesleğe atılana kadar ciddi anlamda çocuk sevmediğimi düşünüyordum. Hatta sınıf öğretmenliğine ilk atıldığımda ben naptım diye saatlerce ağlamıştım hukuktan sekti tercihim. Sonra mesleğe başlayınca çocukları aksine çok sevdiğimi anladım ya da çocuk sevgisi başladı bilmiyorum.
Ama hep benden anne olmazmış hissi var. Bir yandan benim de bebem olsun istiyorum. Bir yandan öyle bir hayatı düşündükçe daral geliyor. Böyle gittiğim yerde çocuğu unutur eve öyle dönermişim gibi geliyor
Eşimle evlenmeden önce anne olmak konusundaki muhteşem fikirlerimi söylemiştim saygı duyacağını söylemişti. Bu seneye kadar çok istemesine rağmen hep bastırdı. Ama o da daha fazla tahammül edememeye başladı. Adam market reyonunda bebek bezi seviyor
Tamam hadi dedim gittik doğum poliçesi başlattık. Kasımdan sonra gebe kalmak sürecim başlayacak.
Bazen heyecanlanıyorum bazen nasıl caysam diye plan yaparken buluyorum. Böyle tuhaf bir durum.

Zor bi karar ve bilinclisin bilincli olunca kat kat daha zorlasiyor

koalinanin konusunu bi oku cici gormediysen :)

belki biraz daha kolaylaşır kararın

kk birinci noteri
Ben içimden gelmeden hiçbirşey yapamam. İçimden geldiğinde de sadece mutfak toplayıp bırakamam evi ters düz ederim. Kalıpların adamı değilim yoksa negomun ödevlerini yapabilmeyi çok isterdim. Ruhum aykırı, uyum sorunu yaşıyorum bazen farkındayım
30 en güzel yaşmış şamdanım evet
Öf bozuk alıntı düzelttim şimdi kk birinci noteri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…