- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.461
Ver tabiii senin yasnda olsak keske misss tadini cikar
Keşke kuzucumm
Ne diyon gızBacularrrr benim camiş bayadir halvet oluvemedik bı sürpriz ediver diyi ve bende geç niyet yok nolucuiii
Yaşamadım kuzum.Ooo daha çalışmalatamı başlican neden kötü bi gebelik felan mı yaşadın☹
Cocuk isini ertele ye ic gez toz calis sosyallesnapim meselaaaa
Amin canom inşallahinşallah bi gün tüm herkes emeginin karşılığını alabilir çalıştığı işte asgari ücrete mahkum olmadan daha yüksek maaşlarla rahatca gecinir
Zor bi karar ve bilinclisin bilincli olunca kat kat daha zorlasiyorYaşamadım kuzum.
4 senelik evliyim 5 e gireceğiz.
Mesleğe atılana kadar ciddi anlamda çocuk sevmediğimi düşünüyordum. Hatta sınıf öğretmenliğine ilk atıldığımda ben naptım diye saatlerce ağlamıştımhukuktan sekti tercihim. Sonra mesleğe başlayınca çocukları aksine çok sevdiğimi anladım ya da çocuk sevgisi başladı bilmiyorum.
Ama hep benden anne olmazmış hissi var. Bir yandan benim de bebem olsun istiyorum. Bir yandan öyle bir hayatı düşündükçe daral geliyor. Böyle gittiğim yerde çocuğu unutur eve öyle dönermişim gibi geliyor
Eşimle evlenmeden önce anne olmak konusundaki muhteşem fikirlerimi söylemiştim saygı duyacağını söylemişti. Bu seneye kadar çok istemesine rağmen hep bastırdı. Ama o da daha fazla tahammül edememeye başladı. Adam market reyonunda bebek bezi seviyor
Tamam hadi dedim gittik doğum poliçesi başlattık. Kasımdan sonra gebe kalmak sürecim başlayacak.
Bazen heyecanlanıyorum bazen nasıl caysam diye plan yaparken buluyorum. Böyle tuhaf bir durum.
Niye niyetin yok anacık?Bacularrrr benim camiş bayadir halvet oluvemedik bı sürpriz ediver diyi ve bende geç niyet yok nolucuiii
Yaşamadım kuzum.
4 senelik evliyim 5 e gireceğiz.
Mesleğe atılana kadar ciddi anlamda çocuk sevmediğimi düşünüyordum. Hatta sınıf öğretmenliğine ilk atıldığımda ben naptım diye saatlerce ağlamıştımhukuktan sekti tercihim. Sonra mesleğe başlayınca çocukları aksine çok sevdiğimi anladım ya da çocuk sevgisi başladı bilmiyorum.
Ama hep benden anne olmazmış hissi var. Bir yandan benim de bebem olsun istiyorum. Bir yandan öyle bir hayatı düşündükçe daral geliyor. Böyle gittiğim yerde çocuğu unutur eve öyle dönermişim gibi geliyor
Eşimle evlenmeden önce anne olmak konusundaki muhteşem fikirlerimi söylemiştim saygı duyacağını söylemişti. Bu seneye kadar çok istemesine rağmen hep bastırdı. Ama o da daha fazla tahammül edememeye başladı. Adam market reyonunda bebek bezi seviyor
Tamam hadi dedim gittik doğum poliçesi başlattık. Kasımdan sonra gebe kalmak sürecim başlayacak.
Bazen heyecanlanıyorum bazen nasıl caysam diye plan yaparken buluyorum. Böyle tuhaf bir durum.
Sevmiiim ben öle şeylerNiye niyetin yok anacık?
Ben bugün geldiğimde sayfa 1270deydi biliyor musunYiterrrrrrrrrrrrr yaaaaaa yiterrrrrrrrrrrrryarısını okuyamadım gayriiii öldümmm
Ben bugün geldiğimde sayfa 1270deydi biliyor musun
Anlamakta güçlük çekiyorum
Hangi konu kuzumkoalinanin konusunu bi oku cici gormediysen :)
belki biraz daha kolaylaşır kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?