- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.501
Ah be cicim inanmayacan belki ama bu gece eşimle bizde çekişme halindeyizadam hem inanamiyor hem anlamaya çalışıyor niye reddettiğimi nedendir bilmem bende anneciktenim bu gece noliiyy
Bende başka yerlere de yazıyorum. İnanmıyorsan bakabilirsin. Diloşun topiğini cünübettim çöktü. Negonun topiğine de yapmadığım işleri yazıp kaçıyorum. Bdv de arada yazıp banımı yiyip geliyorum. Ne var bahane mi bunlar.başka yerlerede yazıyorum nasıl yetişeyim acaba?
Fönlenmiş bir bonusum şu an üzdün.
Hoşgeldin kaj naberHellöööö
Ajshdjsaha sonunda nazar degdirdik topikce kiza
anne olma güncellemesi yükleniyor sanirim kuzu
Noldu yavrum sana?Ah be cicim inanmayacan belki ama bu gece eşimle bizde çekişme halindeyizadam hem inanamiyor hem anlamaya çalışıyor niye reddettiğimi nedendir bilmem bende anneciktenim bu gece noliiyy
Kimmiş sana mobing uygulayan alnını karışlarımTopik tarafından mobing uygulandığını düşünüyorum sayın topik yöneticisi
Herkes sen çok anaçsın falan diyor.
Velilerim çocuklarla anne gibi ilgileniyorsunuz diyor.
Ben dışında herkes bende cevher görüyor.
Herkes bebek soruyor.
Bilmiyorum Kasım gelsin anı yaşayacağımcarpe diem anasını satayım
BonusKimmiş sana mobing uygulayan alnını karışlarım
Sana tek mobingi ben uygularım.
Hoş buldum canım. Hala banlanmamışımHoşgeldin kaj naber ♥
Evet canım. Bir kaç üye eski avatarı kullanınca değiştirdimTanıyamadım resmin değişmiş
Töbe de kız dünyanın sonu gelmesin daha genciz atesleniriz yeniden ajsdjskdNoldu yavrum sana?
Ay kıyamet alameti bu açın kuranları okumaya başlayın dünyanın sonu geldi
Vallahi tebrik etmedim değilbu arada kendimi niye atlamisim
ben baya mesai harciyom burda annem kestenkelem
ama kendimi çok geveze hissetmedim değil heeee
ne cene varmis bende
Bende başka yerlere de yazıyorum. İnanmıyorsan bakabilirsin. Diloşun topiğini cünübettim çöktü. Negonun topiğine de yapmadığım işleri yazıp kaçıyorum. Bdv de arada yazıp banımı yiyip geliyorum. Ne var bahane mi bunlar.
Sen niye fönlendin bakalım?
Allahım darısı başıma nolurbak ben başkasının çocuğunu eğilip sevmezdim bile cicidönüp bakmazdim bile baya çocuk da secerdim
şimdi hepsini seviyorum oglan bana çocuk sevgisi asiladi
Ajshdjsolabilir samdan, göze geldim kesin psikolojik olarak ana olunca ataşın sönecek algısı oluşturdunuz beynimde adamın şaşkınlığını anlatamam gece gece gülim mi aglim mi
Bi kere etiketimi düzgün yap be kadınKimmiş sana mobing uygulayan alnını k
Vallahi tebrik etmedim değil
ByNkoaLa un da o kadar yazdığını düşünmüyordum az geliyor buraya gibi geliyordu bana ama baya benim kadar mesaj atmış nerdeyse sultanım
İlk 3 deyiz hadi iyiyiz
Allah razı olsun çok ikna edicisim samdanimaaaa ama aglancak bisey yok bunda
ataş sönmüyo beybiyapacak enerji olmuyo
gözün oynasta kafan yastikta uyuypkaliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?