Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah be cicim inanmayacan belki ama bu gece eşimle bizde çekişme halindeyizadam hem inanamiyor hem anlamaya çalışıyor niye reddettiğiminedendir bilmem bende anneciktenim bu gece noliiyy

aha sonunda nazar degdirdik topikce kiza

anne olma güncellemesi yükleniyor sanirim kuzu

başka yerlerede yazıyorum nasıl yetişeyim acaba?

Fönlenmiş bir bonusum şu an üzdün.
Bende başka yerlere de yazıyorum. İnanmıyorsan bakabilirsin. Diloşun topiğini cünübettim çöktü. Negonun topiğine de yapmadığım işleri yazıp kaçıyorum. Bdv de arada yazıp banımı yiyip geliyorum. Ne var bahane mi bunlar.
Sen niye fönlendin bakalım?

aha sonunda nazar degdirdik topikce kiza

anne olma güncellemesi yükleniyor sanirim kuzu
Ajshdjs olabilir samdan, göze geldim kesinpsikolojik olarak ana olunca ataşın sönecek algısı oluşturdunuz beynimde adamın şaşkınlığını anlatamam gece gece gülim mi aglim mi

Ah be cicim inanmayacan belki ama bu gece eşimle bizde çekişme halindeyizadam hem inanamiyor hem anlamaya çalışıyor niye reddettiğiminedendir bilmem bende anneciktenim bu gece noliiyy
Noldu yavrum sana?
Ay kıyamet alameti bu açın kuranları okumaya başlayın dünyanın sonu geldi

bak ben başkasının çocuğunu eğilip sevmezdim bile cici dönüp bakmazdim bile baya çocuk da secerdim

şimdi hepsini seviyorum oglan bana çocuk sevgisi asiladi

Noldu yavrum sana?
Ay kıyamet alameti bu açın kuranları okumaya başlayın dünyanın sonu geldi
Töbe de kız dünyanın sonu gelmesin daha genciz atesleniriz yeniden ajsdjskd doydum mu naptim anasını satiyim,kocacuguumm şaşkın,ben isteksiz bakiyim belki sabaha karşı uyandiririm olmadı diyor eşim görecüüğğkk

bu arada kendimi niye atlamisim

ben baya mesai harciyom burda annem kestenkelem
ama kendimi çok geveze hissetmedim değil heeee
ne cene varmis bende
Vallahi tebrik etmedim değil
ByNkoaLa un da o kadar yazdığını düşünmüyordum az geliyor buraya gibi geliyordu bana ama baya benim kadar mesaj atmış nerdeyse sultanım
İlk 3 deyiz hadi iyiyiz

Son düzenleme:

Sarı biri fönledi beni harcadı buralarda.

Ajshdjs olabilir samdan, göze geldim kesinpsikolojik olarak ana olunca ataşın sönecek algısı oluşturdunuz beynimde adamın şaşkınlığını anlatamam gece gece gülim mi aglim mi

aaaa ama aglancak bisey yok bunda

ataş sönmüyo beybi yapacak enerji olmuyo
gözün oynasta kafan yastikta uyuypkaliyon

Bi kere etiketimi düzgün yap be kadın

aaaa ama aglancak bisey yok bunda

ataş sönmüyo beybi yapacak enerji olmuyo
gözün oynasta kafan yastikta uyuypkaliyon
Allah razı olsun çok ikna edicisim samdanim bilemiyorum sabahta eşimi sadece yanaktan öpüp ugurlamisim dudaktan opmemisim bugün ilk defaben farkında bile değilim o öyle diyo,dert etmiş bayaaşimdi de yok istemiyorum yarın olsun dedim diye alındı gitti tv izliyo yatıp uyumaktan da vazgeçtiben mutfakta size yaziyom kaçtım ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…