- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.541
Hahhaa yokAkıllanmadın mı tevbe etmedin mi bdv ye hala sen
Akdjsjd bide cidden bizden kaynaklı olurmuş sorunEl birliği ile kk yı çökertmişiz bence. Günde 1000 msj atmayacaktık
Yavrum bak tövbe et, gel dinle ciciini.
Bı o gitmeyen msjlarin cevabını bide senin seksü geyşayı beklerken kuruyup gidecen be ciciiGitmeyen mesajlarımın cevaplarını beklerken ben K KendinisevenbiriiBonus kk birinci noteri Youlost16
Eki Görüntüle 2305112
Yavrum bak tövbe et, gel dinle ciciini.
Bak görüyor musun beni artık bdvde? Çok nadir görürsün.
Ben Allah yolundayım.
Puhaha niye kaderim heryerde aynıBı o gitmeyen msjlarin cevabını bide senin seksü geyşayı beklerken kuruyup gidecen be cicii
Aman kız Töbe diyek biz,sen olmazsan bizler ve senin geyşa neyderik sensizPuhaha niye kaderim heryerde aynı
Kuruyup gitme garantili doğmuşum
Benim sinir sistemim orayı kaldırmıyor. Gözlemlediğim kadarı ile senin sinir sistemin de kaldırmıyor..Hastasıyız dedeeeeeeğ
valla baya eglenceli burasi :) bende sonradan geldim :) cok tatli iyi herkes :)
Haha hadi yakalım
Kız madem topiği görüyordun neden gelmedin nicedir buralara
Birimi ne kuzum seninkinin? Yeni polislerden mi?
Bir sizleri bir de geyşamı bırakamamAman kız Töbe diyek biz,sen olmazsan bizler ve senin geyşa neyderik sensiz
15 gün banBenim sinir sistemim orayı kaldırmıyor. Gözlemlediğim kadarı ile senin sinir sistemin de kaldırmıyor..
Gel vazgeç bu sevdadan.
Üzülürsün
Harcarlar
Yavrum sen etiketlere dönmekle başla, zamanla yetişirsinEvet yaa. Ama yetişemiyorum mesajlara valla bravo size♥
Bırakma zaten biziiiBir sizleri bir de geyşamı bırakamam
Turp Sıktılar muhabbete noldu senin libidoya yavfolik asit yan etkisi olmasın kız seksü şempazem
Hay AllahBırakma zaten biziiiyaw libidoya noldii hic bilmiyom cicim,eşim hiç alışık değil bu hallarımaa na böyle kaldı hayır dedigimde ama bayaa da bozuldu içimden gelirse gece bitmeden gönlünü alırım belki yada o benim keyfini beklemeyip tuzak kurup uykumdan uyandırabilir bilemiyorum
Yavrum sen etiketlere dönmekle başla, zamanla yetişirsinzamanla geliyor o yetenek. Bak hepimiz parmak kası yaptık. Yolda karşılaksak hepimiz birbirimizi parmaklarımızdan tanıcaz yemin ederim cılk kas olmuş böyle yazmaktan
Hadi gel tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?