- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.521
Akıllanmadın mı tevbe etmedin mi bdv ye hala senHoş buldum canım. Hala banlanmamışım
Senden naber ?
Bi kere etiketimi düzgün yap be kadınKimmiş sana mobing uygulayan alnını k
Vallahi tebrik etmedim değil
@RosSsS un da o kadar yazdığını düşünmüyordum az geliyor buraya gibi geliyordu bana ama baya benim kadar mesaj atmış nerdeyse sultanım
İlk 3 deyiz hadi iyiyiz
Allah razı olsun çok ikna edicisim samdanimbilemiyorum sabahta eşimi sadece yanaktan öpüp ugurlamisim dudaktan opmemisim bugün ilk defa ben farkında bile değilim o öyle diyo,dert etmiş bayaa şimdi de yok istemiyorum yarın olsun dedim diye alındı gitti tv izliyo yatıp uyumaktan da vazgeçti ben mutfakta size yaziyom kaçtım ondan
Kızlar kk mı kasıyor, benim İnternet mi kasıyor, telefon mı kasıyor anlamadım
Kasma dolayısı ile Alıntılar etiketler problemli oluyor. Bazı msjlar 2 kez göndermişim, bazı attığım msjlar hiç gelmemiş bile
Çıldiricimmm
Ahaha iyi benzetmeydisobali evde hic bulundun mu bilmiyorum beybi. ayni onun gibi yani
altını kisiyosun usul usul yaniyo kendi halinde. sonra açıyon cayir cayir
benim kocisim de mesela su an program izliyo diğer koltuktamutfakta bi sirnasti ama yok yani yürü git la dedim
Aynı sorun bende de varKızlar kk mı kasıyor, benim İnternet mi kasıyor, telefon mı kasıyor anlamadım
Kasma dolayısı ile Alıntılar etiketler problemli oluyor. Bazı msjlar 2 kez göndermişim, bazı attığım msjlar hiç gelmemiş bile
Çıldiricimmm
Cünüp müyüm acaba ya diloşun topiğinden sonra kk yı da çökertmiyim. Yok vallahi değilimbende de var ayni sorun
zor açılıyo sayfa falan
cici yaza yaza kk yi da biz cokertmeyiz demi
Ya bende nette sorun var zannediyodum,dünden beri bende cildiricam bu sorundan ötürüKızlar kk mı kasıyor, benim İnternet mi kasıyor, telefon mı kasıyor anlamadım
Çıldiricimmm
Kaçççç yazdığım msj gitmemiş biliyor musun oturdum cevabını bekliyorum bideYa bende nette sorun var zannediyodum,dünden beri bende cildiricam bu sorundan ötürü
Ya niye bende mesaj kutucugunun yanında avatarim çıkmıyor kızlar???Eki Görüntüle 2305109
Yavrularım şu dönen zımbırtı ile başım beladaNe yazdığım gidiyor, ne Alıntılar düzgün oluyor. Alakasız msjlar alakasız yerlere alıntılamışım ya kasma yüzünden
Gidiyorum ben düzelirse gelirim.
Ahaha iyi benzetmeydiama bana soba deme samdaaann evlendim 7 yıl soba yaktım ben bee daha 9 aydır yeni evime taşındım da soba görmüyom şükür
Kız sen niye reddediyon adamı yaw,zaten zor görüyorsunuz birbirinizi,bırak sırnaşsın adam
El birliği ile kk yı çökertmişiz bence. Günde 1000 msj atmayacaktıkYa niye bende mesaj kutucugunun yanında avatarim çıkmıyor kızlar???Eki Görüntüle 2305111
Sıktılar bence şimdiden. Muhabbetten tamamen soyutlandım ben kimim burası neresi siz kimsinizyakinda gelir bi planli bakım çalışması, aksam sohbetimize turp sikarlar
Ya aman sobanın pisliğinden güzelliğini gözüm gormedi samdanim, 7 sene de doydum. insallah çekenler varsa o soba derdini tez vakitte kurtarsın Allahoyyy soba çok güzel ama çok zor bisey ya.
bu sene çok güze geçsin o zaman kış:)
ya adam beni evin katyasi saniyo. ne zaman mutfakta tencere tabak yikasam o zaman gelip sariliyo öpüyogıcık oluyorum
gidip bi baştan cikarmayi deneyim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?