Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 aydır nerdeyse kullanıyorum folik asit canım bilemedim ilk oldu böyle ama oladabilir yan etkisi tabi

özlemek iyidir de iste hazır benim ateşim yokken onunda dinlenmeye niyeti yok şimdi de kahve yapta icek uykumuzu açsın diyo uzatirsam küsecek sanırım gidiyim kahve yapiyim da gönlünü almaya calisiyim cicimm sbh devam etsek

Biz ♥ Enerji

Kız sen hamilesin çocuk yapabildiğinize adamı görüyorsun sen vay
Biz kk birinci noteri ile Kocalara hasret
Kontrol noktası rahat mı?
Çevik kuvvet benimkisi.

Yaa yarıldım gülmekten
Çok şükür yaa rahat uygulama noktaları. 3 yıldır memur 3 yıldır kendini oraya yazdırıyor. 1 gün çalışıyor 1 gün tatil. 1 ay full gece gidiyorlar. 1 ay full gündüz 12/36

Evet yaa çevik kuvvettekilere Allah kolaylık versin. Gerçekten asıl polisliği onlar yapıyor.

Koş koş bekletme herifini
Açılır birazdan senin libido
Yarın ben yokum çiçeğim yakuza gelecek malum. Döndüğümde görüşürüz ♥♥

Bizimde güya 1 gün çalışıyor 1 gün tatil ama o tatiller genelde yanıyor.
Maç sezonu başladı hele ne ara görücem adamı bilmiyorum
Bu gece de nöbette. Haftada 1 gece nöbeti ve haftada 1 gündüz nöbeti var.
Onun dışında nerede karmaşa oradalar.
Çocuk yapmaya kalksam adam yok nasıl olacak bilmiyorum

3 yıl geçince çıkabiliyorlar diye biliyorum çevikten. Kaç yıl oldu sizin cnm Allah kolaylık versin. Evet çevikte tatilleri yiyolar görevlerle

Nasipte kismette varsa.dogru gun dogru geceyi yakaladysaniz 1 defa yete cock yapmaya tatlisim Allah hakkinizda hayirlisini versin

3 yıl geçince çıkabiliyorlar diye biliyorum çevikten. Kaç yıl oldu sizin cnm Allah kolaylık versin. Evet çevikte tatilleri yiyolar görevlerle
1 yıl oldu benimkinin.
6 yıl çevik. 3 yıl batı 3 yıl doğu olmak üzere
Yalnız işin kötüsü benimkinin çıkarılana kadar çıkmaya niyeti yok. Çok seviyor. Devreleri ile ölümüne kanka olmuşlar yoksa istese diğer birimlere başvurabilir. İşte napıcan adamın zevki
Sen neler yapıyorsun. Çalışıyor musun?

Nasipte kismette varsa.dogru gun dogru geceyi yakaladysaniz 1 defa yete cock yapmaya tatlisim Allah hakkinizda hayirlisini versin
Olmadı tüp bebek yöntemi gibi adamın spermi ile benim yumurtayı dışarda dölletip transfer yaparız napalım eldeki imkanlarla

Abuu. arttırmışlar o zaman önceden 3 yıldı. Yaa benimkide bi ara öyle bi yerde kaldı sırf arkadşa sevdasına. Ölüyordu kankaları için arasını istemeden bozdum ama iyi oldu.

Çalışıyorum cnm profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum. Sen neler yapıyorsun? İstanbul muydu seninde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…