- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.561
BizYaa süpersiniz enerjinize bayıldım
İnş adapte olurum zamanla
Tabikiii
2 aydır nerdeyse kullanıyorum folik asit canım bilemedim ilk oldu böyle ama oladabilir yan etkisi tabiHay Allah
Arada öyle oluyor kelebeğim. Transfer stresi etkilemiştir. Folik asit de sanki beni acık soğuttu da bu işlerden ondan sordum folik mi etkiledi acaba diye
Mevsim değişikliği bir de..
Çok normal
Hem arada özlemek iyi gelir
Biz ♥ Enerji
Kız sen hamilesin çocuk yapabildiğinize adamı görüyorsun sen vay
Bizkk birinci noteri ile Kocalara hasret
Kontrol noktası rahat mı?
Çevik kuvvet benimkisi.
Mobing uygulayan sen özür dileyen neden benmişimYoulost16 anamız barışın demiş.
Taam taam hadi bakmıyorum dile özrünü
Kuru g.t demeden edemedimGitmeyen mesajlarımın cevaplarını beklerken ben K Kendinisevenbirii @Bonuskk birinci noteri Youlost16
Eki Görüntüle 2305112
Koş koş bekletme herifini2 aydır nerdeyse kullanıyorum folik asit canım bilemedim ilk oldu böyle ama oladabilir yan etkisi tabi
özlemek iyidir de iste hazır benim ateşim yokken onunda dinlenmeye niyeti yokşimdi de kahve yapta icek uykumuzu açsın diyo uzatirsam küsecek sanırım gidiyim kahve yapiyim da gönlünü almaya calisiyim cicimm sbh devam etsek
Bizimde güya 1 gün çalışıyor 1 gün tatil ama o tatiller genelde yanıyor.Yaa yarıldım gülmekten
Çok şükür yaa rahat uygulama noktaları. 3 yıldır memur 3 yıldır kendini oraya yazdırıyor.1 gün çalışıyor 1 gün tatil. 1 ay full gece gidiyorlar. 1 ay full gündüz 12/36
Evet yaa çevik kuvvettekilere Allah kolaylık versin. Gerçekten asıl polisliği onlar yapıyor.
Bizimde güya 1 gün çalışıyor 1 gün tatil ama o tatiller genelde yanıyor.
Maç sezonu başladı hele ne ara görücem adamı bilmiyorum
Bu gece de nöbette. Haftada 1 gece nöbeti ve haftada 1 gündüz nöbeti var.
Onun dışında nerede karmaşa oradalar.
Çocuk yapmaya kalksam adam yok nasıl olacak bilmiyorum
Benim koca yok. GidemedimBen gelenee herkesler gitmis kocalarinaaa
Benim koca yok. Gidemedim
Nasipte kismette varsa.dogru gun dogru geceyi yakaladysaniz 1 defa yete cock yapmaya tatlisim Allah hakkinizda hayirlisini versinBizimde güya 1 gün çalışıyor 1 gün tatil ama o tatiller genelde yanıyor.
Maç sezonu başladı hele ne ara görücem adamı bilmiyorum
Bu gece de nöbette. Haftada 1 gece nöbeti ve haftada 1 gündüz nöbeti var.
Onun dışında nerede karmaşa oradalar.
Çocuk yapmaya kalksam adam yok nasıl olacak bilmiyorum
1 yıl oldu benimkinin.3 yıl geçince çıkabiliyorlar diye biliyorum çevikten. Kaç yıl oldu sizin cnmAllah kolaylık versin. Evet çevikte tatilleri yiyolar görevlerle
Benim koca yok. Gidemedim
Ben hallettim kocamı ama temizlik yapmam lazımBenim koca yok. Gidemedim
Gece gece ne temizligi kizBen hallettim kocamı ama temizlik yapmam lazım
Olmadı tüp bebek yöntemi gibi adamın spermi ile benim yumurtayı dışarda dölletip transfer yaparız napalım eldeki imkanlarlaNasipte kismette varsa.dogru gun dogru geceyi yakaladysaniz 1 defa yete cock yapmaya tatlisim Allah hakkinizda hayirlisini versin
Mutfak bulaşık falan canım yarın misafirim vardaGece gece ne temizligi kiz
1 yıl oldu benimkinin.
6 yıl çevik. 3 yıl batı 3 yıl doğu olmak üzere
Yalnız işin kötüsü benimkinin çıkarılana kadar çıkmaya niyeti yok. Çok seviyor. Devreleri ile ölümüne kanka olmuşlaryoksa istese diğer birimlere başvurabilir. İşte napıcan adamın zevki
Sen neler yapıyorsun. Çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?