- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.681
Benim mesajlar hep nacizane ama hangi tarafta durduğuna bağlıBak dedim sana nacizane bir mesaj atmışsın diye
Napün delümHoşbulduk..
Tişikkirler sende
Bak ben seni korumuşum gördün bu mevzuyu kapıyoruz
Ödüm kopuyor zaten burda sevdiğim birine zamanında sataşmış çıkıcam diye. Geçmişim karanlık her an herşey olmuş olabilir
Aman iyi bariYok görmediminceledim hepsini
Benim mesajlar hep nacizane ama hangi tarafta durduğuna bağlı
Topiğe gelen slyvia mıydı neydi o üye olsaydı şuan patlamıştım, allahtan yanında olduğum üye gelmiş
AğdaNapün delüm
Aman iyi bari
Sen beni izlemiyorsun sanırım. Profiline giremedim
Ben tövbeliyimİyiki gelmişim bu topiğe .Tüm sitenin sataşan hatunları ile kanka olmalıyım acilen şaka bi yana bazı insanlar cidden kötülükle besleniyor. Tamam saçma konularda yok değil kabul
Ayarlardan sadece izlediklerimi seçmişsindir canımAy hemen izledim.İzlemezsen profile girilmiyor mu. Onuda bilmiyordum ben yeniyim kızlar öğretin
Hatunlar size hizmet doyum olmuyor ben didiommm artıkınnnnnnnn uyumayayarin kaldığımiz yerden devam edeceğim geceniz güzel olsun bol eğlenceli bol aksiyonlu bol maceralı bol libidolu olsunnn iyi gecekrrr
Biz izleşiyoruz pembişle ama bende giremiyorum. Komple herkesten gizlemiş kendisiniAman iyi bari
Sen beni izlemiyorsun sanırım. Profiline giremedim
Buranın kumandası bende yavrumAy inş gelmez oYine ban yemek istemiyorum bu sefer 1 ay uçururlar beni ya
Maşallah bizim karşı komşumuzda oralı cok Çalışkan insanlarYok cnm ben İstanbulda oturuyorum.Ama evet kayınvalidem daha yenice wp dan bugün yaptığı kışlık kavanozları tarhanaları atmış. Kadın bahçeden çıkmıyor.
Ben tövbeliyim
Hep dediğim gibi bdv den emekli olup şirin bir geyik kasabasına yerleşip emekli maaşım ile bu topiği açtım
Baktım habire ban yiyorum kendimi buraya hapsettim. Mekanım belli zincirledim kendimi çıkmıyorum dışarı.
Sinir sistemim hassas anasını satayım ana avrat düz gidiyorum sinirlenince
Slvyaya kibar bile yazmışım
Ha tamam o zamanBiz izleşiyoruz pembişle ama bende giremiyorum. Komple herkesten gizlemiş kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?