Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak dedim sana nacizane bir mesaj atmışsın diye
Benim mesajlar hep nacizane ama hangi tarafta durduğuna bağlı
Topiğe gelen slyvia mıydı neydi o üye olsaydı şuan patlamıştım, allahtan yanında olduğum üye gelmiş

İyiki gelmişim bu topiğe . Tüm sitenin sataşan hatunları ile kanka olmalıyım acilen şaka bi yana bazı insanlar cidden kötülükle besleniyor. Tamam saçma konularda yok değil kabul

Benim mesajlar hep nacizane ama hangi tarafta durduğuna bağlı
Topiğe gelen slyvia mıydı neydi o üye olsaydı şuan patlamıştım, allahtan yanında olduğum üye gelmiş

Ay inş gelmez o Yine ban yemek istemiyorum bu sefer 1 ay uçururlar beni ya

İyiki gelmişim bu topiğe . Tüm sitenin sataşan hatunları ile kanka olmalıyım acilen şaka bi yana bazı insanlar cidden kötülükle besleniyor. Tamam saçma konularda yok değil kabul
Ben tövbeliyim
Hep dediğim gibi bdv den emekli olup şirin bir geyik kasabasına yerleşip emekli maaşım ile bu topiği açtım
Baktım habire ban yiyorum kendimi buraya hapsettim. Mekanım belli zincirledim kendimi çıkmıyorum dışarı.
Sinir sistemim hassas anasını satayım ana avrat düz gidiyorum sinirlenince
Slvyaya kibar bile yazmışım

Hatunlar size hizmet doyum olmuyor ben didiommm artıkınnnnnnnn uyumayayarin kaldığımiz yerden devam edeceğim geceniz güzel olsun bol eğlenceli bol aksiyonlu bol maceralı bol libidoluolsunnn iyi gecekrrr

Amiiin bal damlıyor ağzından Dilos Hayırlı geceler. Benim bey yoğurt yaptıda onun olmasını bekliyorum. Dolaba koyup yatcam.

Yok cnm ben İstanbulda oturuyorum. Ama evet kayınvalidem daha yenice wp dan bugün yaptığı kışlık kavanozları tarhanaları atmış. Kadın bahçeden çıkmıyor.
Maşallah bizim karşı komşumuzda oralı cok Çalışkan insanlar

Ayy cansın be Dobralık güzel şey bende öyleyim. Artık kimseye bulaşmıyorum. canımı sıkanı şikayet edip göz ardı et diyom yoksa ban yiycem
Burayada iyi valla iyi kişiler geliyorsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…