- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.661
Adı çok tanıdık geldi lan
Yazmış mıyım söyleyin tamam özür dilicem
Napmışım ne demişimAllah sizi napmasınaz daha yay kız az daha
Baktım sen temizsin de Brunello duramamış
Dur bakayım çok merak ettimYok balım yokbeni savunmuşsun aksine. Manyağın biri herşeye beğenmedim yazmıştıda
Polislere en çapkın meslek derler ya birde... Bilseler kendi karılarına bile hayırları yok. Bence herkes polis koca bulsun aldatmaz bunlar. İstese de aldatamaz halleri yok ki,
Oda mı oralıymısBen ilk defa duydum
Eki Görüntüle 2305129
D Dilos06Pembe Bal10cuk
Oh allahtan pembişe sataşmamışım
Çenemi kapayıp oturamıyorum çünkü illa barnağımı basıcam konuya. Gelin çözeriz falan muhtar adayıyım sankii
Yok yavrum hiç dedikleri gibi değil. 5 ay yatılı eğitim gördü adam ki öyle şey asla yapmaz biliyorum.Ohooo onlara sorsan kesin.duramamistir derler ya aldatti ya kendi kendjne izledi etti derler o zihniyette okadar cok kadin varki ben bu siteyi bi yandan seviyorum ama.bi yandan da pskolojmi etkiliyor bazren bazi seyler
Hangi konu oldgnu hatirlasam sana yazardim
Mesela bi keresnde bi rahatszlgm olmstu 1 ay yasakti tedavj olmstm birisi demstiki yasagi kim dinler biz dinledik sonucta yani ne bileym yasaksa esim benm iyilgm icin yapmaya zorlamaz beni bunlarn esleri mi afedersn sade o olay icin yanasir kiymet vermez anlamadim ama sorsan kocalari cok kendilerine duskun derler sonra. Halbuki gnel anlam da sana deger veriyormu sevip opuyormu dusunuyormu onlari hesaba katan yok o ise duskunse tamam bana cok duskjn diyorlar .amannn kafa sisirdim gece gece de neyseki yanlz degilim yani yorgunluk seks istegne agir basabiliyormus
Hoşgeldin delümAz konuşun beeee
Süper tespitBekar ve Yaşı küçük PMYO cu genjlerde var o para yeme karı kız ayağı.
Sende mi Bursa’da oturuyorsunKocam oralı
Tişikkirler sendeYaa ahahha çok tatlısın
Ohooo onlara sorsan kesin.duramamistir derler ya aldatti ya kendi kendjne izledi etti derler o zihniyette okadar cok kadin varki ben bu siteyi bi yandan seviyorum ama.bi yandan da pskolojmi etkiliyor bazren bazi seyler
Hangi konu oldgnu hatirlasam sana yazardim
Mesela bi keresnde bi rahatszlgm olmstu 1 ay yasakti tedavj olmstm birisi demstiki yasagi kim dinler biz dinledik sonucta yani ne bileym yasaksa esim benm iyilgm icin yapmaya zorlamaz beni bunlarn esleri mi afedersn sade o olay icin yanasir kiymet vermez anlamadim ama sorsan kocalari cok kendilerine duskun derler sonra. Halbuki gnel anlam da sana deger veriyormu sevip opuyormu dusunuyormu onlari hesaba katan yok o ise duskunse tamam bana cok duskjn diyorlar .amannn kafa sisirdim gece gece de neyseki yanlz degilim yani yorgunluk seks istegne agir basabiliyormus
Bak dedim sana nacizane bir mesaj atmışsın diyeEki Görüntüle 2305129
D Dilos06Pembe Bal10cuk
Oh allahtan pembişe sataşmamışım
Çenemi kapayıp oturamıyorum çünkü illa barnağımı basıcam konuya. Gelin çözeriz falan muhtar adayıyım sankii
Haklisin canim .Yok yavrum hiç dedikleri gibi değil. 5 ay yatılı eğitim gördü adam ki öyle şey asla yapmaz biliyorum.
Çok biliyor bazı kk hatunları bende ayar oluyorum.
Erkekten erkeğe fark eder ki uçkuruna düşkün olmayan erkek daha iyidir emin ol kuzum.
Hoşgeldin delüm
Süper tespit
Ben yazdım mı acabaAllah sizi napmasınaz daha yay kız az daha
Baktım sen temizsin de Brunello duramamış
Sende mi Bursa’da oturuyorsunoranın insanları bildiğim kadarıyla Çalışkan oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?