Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polislere en çapkın meslek derler ya birde... Bilseler kendi karılarına bile hayırları yok. Bence herkes polis koca bulsun aldatmaz bunlar. İstese de aldatamaz halleri yok ki,

Bekar ve Yaşı küçük PMYO cu genjlerde var o para yeme karı kız ayağı.

Ulan herkesin dersine güzel güzel cevap yazıyorlardı. Bende dedim ki şöyle dikkat çekici bir başlıkla güzelce anlatayım kendimi detaylıca. Bi destek olurlar, yaşayanlar tavsiye verir vs yazdım. Ağzını kırdıklarım linç yedim. Nasıl çıktığımı bilemedim. Bir daha tövbeee !

Yok yavrum hiç dedikleri gibi değil. 5 ay yatılı eğitim gördü adam ki öyle şey asla yapmaz biliyorum.
Çok biliyor bazı kk hatunları bende ayar oluyorum.
Erkekten erkeğe fark eder ki uçkuruna düşkün olmayan erkek daha iyidir emin ol kuzum.
Az konuşun beeee
Hoşgeldin delüm
Bekar ve Yaşı küçük PMYO cu genjlerde var o para yeme karı kız ayağı.
Süper tespit

Yaa ahahha çok tatlısın
Tişikkirler sende
Bak ben seni korumuşum gördün bu mevzuyu kapıyoruz
Ödüm kopuyor zaten burda sevdiğim birine zamanında sataşmış çıkıcam diye. Geçmişim karanlık her an herşey olmuş olabilir

Yok ya yapamazlar bizimkiler istesede. Benimki 8 ay okudu. O zaman öyleydi. Hemde tam malum 15 temmuz zamanıydı. Resmen içerde delirttiler adamları. Nefes alcak vakitleri yokki. Nereye seks düşünmek Aklından geçirse kendi kendini döver. İşte o halden bu hale geldiler...

Haklisin canim .

Sende mi Bursa’da oturuyorsun oranın insanları bildiğim kadarıyla Çalışkan oluyorlar

Yok cnm ben İstanbulda oturuyorum. Ama evet kayınvalidem daha yenice wp dan bugün yaptığı kışlık kavanozları tarhanaları atmış. Kadın bahçeden çıkmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…