Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü bişey yazmadım herlade yazdım mi

Bence şuanda inceliyor bakıyor biz biseyler yazmışmıyız diye

Yok incelemedim. olmadığına eminim nerdeyse ama bakcam. Kötü yorum yazanları kapıştıklarımı unutmuyorum nickleri asla hiçbir konusuna yazmıyorum bakmıyorum

Benimki polis okulundan geldi yüzüme bakmadan 3 gün esir aldı beni malum iş için
Sonra 3 hafta dokunulmazlık ilan etti.
Sonra yine bir anda fazla düşkün hale gelip bıktırıyor sonra yine uzaklaşıyor.
O kadar büyük gel git yaşadı ki beni de bezdirdi. Yeni yeni düzeldi şimdi de yorgunluk belamız

Merak ettik ozelden yaz bari

Valla aynı !

Onların kocalarının uçkurları pis demekki.
Benim eşim 5 ay polis okulunda nasıl durdu o zaman?

Aslında eşlerimizin böyle olması bazen güzel bişey kızlar. Yani normal sonuçta. Milletin eşlerinide görüyorum. Önce eşlerine karşı çok güzel libido tavan oluyor harika mutlu oluyorlar. Nerde akşam orda sabah. Sonra adama yetmiyor. (Hemde kadın manken gibi) gidiyor aldatıyor. Heyecan arıyor. Fazla libido zararlı erkeklere.

Polislere en çapkın meslek derler ya birde... Bilseler kendi karılarına bile hayırları yok. Bence herkes polis koca bulsun aldatmaz bunlar. İstese de aldatamaz halleri yok ki,

Ohooo onlara sorsan kesin.duramamistir derler ya aldatti ya kendi kendjne izledi etti derler o zihniyette okadar cok kadin varki ben bu siteyi bi yandan seviyorum ama.bi yandan da pskolojmi etkiliyor bazren bazi seyler
Hangi konu oldgnu hatirlasam sana yazardim
Mesela bi keresnde bi rahatszlgm olmstu 1 ay yasakti tedavj olmstm birisi demstiki yasagi kim dinler biz dinledik sonucta yani ne bileym yasaksa esim benm iyilgm icin yapmaya zorlamaz beni bunlarn esleri mi afedersn sade o olay icin yanasir kiymet vermez anlamadim ama sorsan kocalari cok kendilerine duskun derler sonra. Halbuki gnel anlam da sana deger veriyormu sevip opuyormu dusunuyormu onlari hesaba katan yok o ise duskunse tamam bana cok duskjn diyorlar .amannn kafa sisirdim gece gece de neyseki yanlz degilim yani yorgunluk seks istegne agir basabiliyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…