- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.641
Kötü bişey yazmadım herlade yazdım mi
Bence şuanda inceliyor bakıyor biz biseyler yazmışmıyız diye
Benimki polis okulundan geldi yüzüme bakmadan 3 gün esir aldı beni malum iş içinKesinlikle herşey orda başladı ! Yaa bilmiyorum cidden onu merak ediyorum bu şap cidden atılıyormu veya böyle bir etkisi varmı diye ama ben azcık sebebini biliyorum gibi gibi.. Tabi burdan yazamam. Şimdi bi manyak daha çıkar gelir kapışırım
Merak ettik ozelden yaz bariKesinlikle herşey orda başladı ! Yaa bilmiyorum cidden onu merak ediyorum bu şap cidden atılıyormu veya böyle bir etkisi varmı diye ama ben azcık sebebini biliyorum gibi gibi.. Tabi burdan yazamam. Şimdi bi manyak daha çıkar gelir kapışırım
Git bı bahh git bı bahhhbundan sonra gelirim bütün konularına ya da hiç zorlamayalim
Benimki polis okulundan geldi yüzüme bakmadan 3 gün esir aldı beni malum iş için
Sonra 3 hafta dokunulmazlık ilan etti.
Sonra yine bir anda fazla düşkün hale gelip bıktırıyor sonra yine uzaklaşıyor.
O kadar büyük gel git yaşadı ki beni de bezdirdi. Yeni yeni düzeldişimdi de yorgunluk belamız
Bence ak benim.kiTamam len gidiyomGazam mübarek ola genjler Ak g.t kara g.t çıksın meydana
Onların kocalarının uçkurları pis demekki.Yok cnm kanka denemez soncta izinleri de oluyor ama genel acidan sordum hani ordakilrr kdar mekanik bi durum oldgnu dusunmuyorum 4 5 gun bile duramaz yazmsti yakn zamanda bi kadin. Oyle bisey oldgnu sanmiyorm. Hamilelik oluyor hastalik oluyor sonucta belli yasa gelmsz olgnlga gelmisiz kendimizi frenleyebiliyoruz erkek diye bu ustun bi varlik degl.onlarda insan duygulari var ama oyle seyler yaziliyprki bazrn insan kendni sorguluyor
Onların kocalarının uçkurları pis demekki.
Benim eşim 5 ay polis okulunda nasıl durdu o zaman?
Ahahahha var heralde ne bileyimPuk var puk
Kız bizim bursada Keles diye yer varmış sen biliyor muydun ben deminPembe Bal10cuk dan öğrendim
Ya ben bir ara anakonda yılanı gibi herkese saldırıyordum nedensiz
Polislere en çapkın meslek derler ya birde... Bilseler kendi karılarına bile hayırları yok. Bence herkes polis koca bulsun aldatmaz bunlar. İstese de aldatamaz halleri yok ki,Aslında eşlerimizin böyle olması bazen güzel bişey kızlar. Yani normal sonuçta. Milletin eşlerinide görüyorum. Önce eşlerine karşı çok güzel libido tavan oluyor harika mutlu oluyorlar. Nerde akşam orda sabah. Sonra adama yetmiyor. (Hemde kadın manken gibi) gidiyor aldatıyor. Heyecan arıyor. Fazla libido zararlı erkeklere.
Ohooo onlara sorsan kesin.duramamistir derler ya aldatti ya kendi kendjne izledi etti derler o zihniyette okadar cok kadin varki ben bu siteyi bi yandan seviyorum ama.bi yandan da pskolojmi etkiliyor bazren bazi seylerOnların kocalarının uçkurları pis demekki.
Benim eşim 5 ay polis okulunda nasıl durdu o zaman?
Ben ilk defa duydumAhahahha var heralde ne bileyim
Evet var kelesli tanıdıklarım da var benim
Cici pembe kadrejin baktığı konuya gellll izliom onu bitmeyen libidooo diooo kızzzz
Adı çok tanıdık geldi lanCici pembe kadrejin baktığı konuya gellll izliom onu bitmeyen libidooo diooo kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?