- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.701
Biz izleşiyoruz pembişle ama bende giremiyorum. Komple herkesten gizlemiş kendisini
Maşallah bizim karşı komşumuzda oralı cok Çalışkan insanlar
Buraya on numara 5 yıldız insanlar geliyor pembişim. Hepsine tek tek ben kefilimAyy cansın beDobralık güzel şey bende öyleyim. Artık kimseye bulaşmıyorum. canımı sıkanı şikayet edip göz ardı et diyom yoksa ban yiycem
Burayada iyi valla iyi kişiler geliyorsa
Buraya on numara 5 yıldız insanlar geliyor pembişim. Hepsine tek tek ben kefilim
Hepsi kk nın seçilmiş üyeleri, canım kertenkelelerim onlar benim.
1 tane çıkıntı insan yok burda pembişim. Vefalı dost hepsi,
Senden iyi olmasınlar öyledirler ♥
NasılB Brunello Cicinelli ama sen neden bana bişey yazmıyorsun ki. Kendimi eksik hissettim. Küs de değiliz ki
Bağımlılık yapıyor burası pembişim.MaşaAllah ne güzel. Zaten tam artık pek girmiycek diyordum buraya işim olmadıkça. Sizle tanıştım
Bende sevmem ama Bursalıların geneli oyle maalesefEvet ama dinleri imanları paraPara mevki başka muhabbetleri yok. Hiç sevmem kelesin insanını eşim hariç
Bağımlılık yapıyor burası pembişim.
Sen buraya gel boşver bdv yi.
Biz burda dertte paylaşıyoruz gırgır şamata da yapıyoruz herşeyimiz bir
Aileyiz ♥
Eşin nöbette mi?
Bende sevmem ama Bursalıların geneli oyle maalesef
Al işteeeeeeeee geldin mi sözümeeee heheyttBende sevmem ama Bursalıların geneli oyle maalesef
İyi ki açtım tabi sizlerle tanıştımPembe Bal10cuk ayy libidplu konuyu bastan sona okudum simdi ... yatayim ben kizlar uykm geldi sabah kiz basima.dikilince pisman olurum iyigeceler canlarim dostlarim iyiki gelmisim bu topige B Brunello Cicinelli iyi ki acmissin
Pembe Bal10cuk ayy libidplu konuyu bastan sona okudum simdi ... yatayim ben kizlar uykm geldi sabah kiz basima.dikilince pisman olurum iyigeceler canlarim dostlarim iyiki gelmisim bu topige B Brunello Cicinelli iyi ki acmissin
Beğene beğene geliyor
Korkuyorum bi gün carpılıcanAl işteeeeeeeee geldin mi sözümeeee heheytt
Kabul ettirdim sonunda sana bursanın puk gibi puk olduğunu
Al işteeeeeeeee geldin mi sözümeeee heheytt
Kabul ettirdim sonunda sana bursanın puk gibi puk olduğunu
Para KESK’e cenneti getirse ama nerdeeeeAhahha sanırım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?